Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Sprinter

zvezdice, a jel to ni u kojoj varijanti ne moze da ti imponuje?
Nije proganjanje kad te muva neko ko je uporan. Proganjanje je uznemiravanje u nepodnošljivoj meri, kada te neko sabotira, kompromituje, preti, saleće, vređa, smešta koješta, kleveta itd.
Korisnikov avatar
By ns.happy
da, na zalost. jedna cura iz banjaluke, pretila i da ce da se ubije zbog mene... :lood:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ns.happy

da, na zalost. jedna cura iz banjaluke, pretila i da ce da se ubije zbog mene... :lood:
I je l se ubila? NIJE!

Ja bi joj rekla: Samo napred! Poslacu ti cvece! Ajde zdravo!:dropdead:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by arwen_evenstar

Nije proganjanje kad te muva neko ko je uporan. Proganjanje je uznemiravanje u nepodnošljivoj meri, kada te neko sabotira, kompromituje, preti, saleće, vređa, smešta koješta, kleveta itd.
znaci stalker nije neko ko ti 18 puta na dan salje cvece?
By Orion
Meni je hit ovo u naslovu 'van foruma', u prevodu - to je ovde dozvoljeno. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Interesantan je bio slučaj proganjanja ne sećam se kog glumca, kada je na uhode nekog bolesnog obožavatelja odgovorio unajmljivanjem ljudi da mu šalju x 10 pisama više nego što je dobio, x 10 više buketa cveća na kućnu adresu, x 10 više poziva svake noći u sitne sate i x 10 više presretanja na ulici i na poslu sa afektiranim izjavama ljubavi. I uvijao mu je svakodnevno kuću u toalet papir. :lood:

Nije ga više posle toga ganjao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by maka
Originally posted by ns.happy

to sam bila ja.

:ozenime:
nisi, tebe cu da zenim ;)
nasao sam njen fejs, ali nisam video slike. jbt, prosila me, pretila mi, plakala, pretila opet, spamovala... sad je nema vec neko vreme. stvarno se nadam da je prestala. iako mi je bilo smesno, bilo mi nekako i jezivo sve to - koliko ludih ljudi ima...
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Po meni, jeste apsolutno. A to sto si 'srecnik' jer ti zivot, ugled i sta ja znam sta sve, ne vise o koncu, to je sasvim druga prica... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel

Ako to cveće nisi odbio, onda nije. A čik da vidiš šta se desi sa sujetnom glavicom koja je u stanju da pošalje 18 buketa sveća na dan kad ga odbiješ. Afektiranja i emotivne erupcije obično idu koliko u plus toliko i u minus. To treba prepoznati i bežati glavom bez obzira.
Korisnikov avatar
By blabla54380

Interesantan je bio slučaj proganjanja ne sećam se kog glumca, kada je na uhode nekog bolesnog obožavatelja odgovorio unajmljivanjem ljudi da mu šalju x 10 pisama više nego što je dobio, x 10 više buketa cveća na kućnu adresu, x 10 više poziva svake noći u sitne sate i x 10 više presretanja na ulici i na poslu sa afektiranim izjavama ljubavi. I uvijao mu je svakodnevno kuću u toalet papir. :lood:

Nije ga više posle toga ganjao.
pa da. ja bih ipak to da osetim na svojoj kozi :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
^ Sprinteru, :) glumac je bio taj koji je isprva bio žrtva pa unajmio ljude da pokaže ganjaču kako je zagušljivo biti proganjan.

u ego maniac :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne bih vise nikad volela da osetim to na svojoj kozi....ali mislim i da nije apsolutno nerazumljivo da to neko hoce da oseti pa da kaze lepo - e meni ovo super, ili nije....

drugim recima...pustite coveka da hoce :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad bi moglo voleo bih da mi bude super tih pet minuta, ali kapiram da cu zbog tih 5 minuta morati da se grizem za jezik narednih dana, pu.pu. nedelja :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne kapiram kako to može da imponuje osim ako ne dolazi od osobe prema kojoj zaista imate neke namere, osim ako ne krpite neke rupe u samopouzdanju, tj. hranite nesigurnosti.

Ako je izazvano namerno, samo da bi se dobila pažnja onda je to čista krađa vremena i nepoštovanje osobe koja vam pažnju poklanja.

Naravno, nem ništa protiv da neko i to hoće, tj. kome je takav ego booster potreban.

Ko ti se ne sviđa, odbiješ osobu direktno i bez zavlačenja. :sudija:

A za manijake je blentara, tu leka nema. Kad te neko ganja, pravac policija.
Korisnikov avatar
By maka
Moji slucajevi su bili drugaciji,niko mi nije pretio samoubistvom,pretili su meni.

Tipa.. jedan lik,kako je u sms poruci naveo - krato podsisani Stefan je trebao da me ceka ispred hale posle treninga sa sve hamerom i dva druga. Kratko podsisani je navodno bio poslat od strane izvesnog Pedje koji je neko mudo u vojsci :smeh: Koji mi je slao pretece poruke non stop,kasnije i mom najboljem drugu jer je mislio da smo u vezi. naravno,nikad se nije pojavio i potvrdio da zapravo i postoji.

Bio ih je jos koji su unistavali kola mojih prijatejla ili donosili mi poklone pred vrata stana, pokusavali da pokazu svoju moc itd,al sve to sam rasterala kako sam umela. Ko zna ko je to ustvari bio tj kome je bilo dosadno. :lood:
By Kragi
@ arwen zamisli situaciju u kojoj bi npr. neko tebi blizak procitao na forumu sta bi volela da dobijes za b'day a onda ti isto to poklonio. zamisli da se npr moj decko sa kojim sam 15 dana registruje ovde, procita moje postove i shvati da volim Ducica (o cemu npr nismo stigli da pricamo) pa me onda iznenadi i nauci jednu pesmu napamet a pritom je vidljivo anti talenat za nazovi romantiku.
dakle ja sam na to mislio, doduse primeri su banalni ali ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!