Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by deran
Pa evo me u tim ,ajd ne minutima,al satima,da...I umesto nešto da radim sedim ko panj,i kuckam po forumu i bludim internetom.

Zamisljam tu scenu kako sedish,saljesh mi linkove u jednom bruzeru
a u drugom bludish nad men at play

:giggle:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by B.U.
Originally posted by deran
Pa evo me u tim ,ajd ne minutima,al satima,da...I umesto nešto da radim sedim ko panj,i kuckam po forumu i bludim internetom.

Zamisljam tu scenu kako sedish,saljesh mi linkove u jednom bruzeru
a u drugom bludish nad men at play

:giggle:
U,jbt,već prošlo pola godine:(

Gde si ovo iskopao:lol:

Ali reč bludeti nije reč bludničiti-vršiti bludnu radnju :smeh:

Dakle,ništa slično nije bilo,već,eto...surfao sam netom :D
Korisnikov avatar
By Sing
Svo vreme sam stalozen i miran. verovatno zato sto stalno putujem.

Imam mali ritual...neznam gde sam ga pokupio...zapravo, pred sam polazak dotaknem zidove, simbolicno oznacavajuci zelju da se vratim. Mislim da ritual potice iz Afrike gde kada se poljube zidovi kuce simbolizira zelju za povratak.

I tako ce biti i za par sati, pre odlaska na aerodrom za 13-to satni let..

:avion:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mrzim pakovanje. ali mrzim. ali kad se cela agonija zavrsi, onda nastane osecaj da je sve spremno. money-tickets-passport, pa ostale stvari koje se lako zaborave (kljucevi, kartice za mobilni, ispravljaci). i onda ta anticipacija -- nenadoknadiva.

nemam neki ritual, obicno sam u stisci s vremenom pa mi je sva paznja usredredjena na to da ne zakasnim.

onda obozavam voznju do stanice/aerodroma, trenutak kad autobus/voz/avion krece/polece, taj prelazak iz stanja mirovanja u stanje kretanja, i uopste sve vezano za putovanja, obozavam :love:

nego mi se s vremenom razvija strah od letenja i ne znam sta da radim.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
i uopste sve vezano za putovanja, obozavam :love:
:superheroj:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
nego mi se s vremenom razvija strah od letenja i ne znam sta da radim.
Kazu neki da taj strah dolazi....uz...godine... :uplasen: :colorado:

:avion:
Korisnikov avatar
By m..
Ja dva minuta pred put panicno proveravam da li sam ponela pasos, kartu i pare, po tipa 38. put.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidim da sam samo kratko odgovorio na temu,..
well, ako idem negdje dalje ili na duze od dan-dva, obavezno napravim listu i provjerim je pola sata pred polazak.
Ali u poslednjih godinu dana sam naucio da se "lako" pakujem, pa nosim mnogo manje stvari sad nego ranije na isti put... Moj rekord je pakovanje za put od 7 dana u samo torbu od lap-topa (zajedno sa njim:D) s tim sto nije bas od MOG pa je imalo dosta extra prostora. Govorim o garderobi, vesu, jednoj debeloj knjizi i pristojnim dijelom svoje kozmetike:lood:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma nije velika ali ima nekoliko pregrada i prilicno je siroka. A i nosio sam tanku garderobu:D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by bananica A i nosio sam tanku garderobu:D
Hahaha...tanak = providna?
:)
By Kragi
Originally posted by ¡Get Stupid!

Kako Vi provodite minute/sate pre polaska na neki put???

Da li ste nervozni?
Da li se u poslednjem trenutku pakujete?
Da li imate nesto, kao ja, sto svaki put radite?

Ja sam uglavnom spakovan vec 3 ili 4 sata pre puta i ostatak vremena provodim uz muziku (najcesce jednu ili dve pesme koje vrtim na repaet)
1. Da , uzasno bilo gde da putujem, uvek imam izvesnu "tremu" i blagu nervozu :D

2. Devica se uvek spakuje 15 dana unapred i sve spremi na vreme :D

3. Ne, sem sto imam obicaj da proverim da li sam poneo sve sto mi je neophodno :)
By RuznaGlupaZla
...još uvijek se pakujem i pokušavam sjetiti što više sitnica da se opet ne bi neko vraćao po ključeve, dokumente i sl.
By ~ Le Saint X ~
Verujem da su device,kao sto navede KG,stvarno spremne unared
ali,bas danima...
it is 2 much
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da dodam da sve zavisi koja je vrsta putovanja u pitanju. Ako idem na izlet tj. turistički onda mi je svaki detalj putovanja zadovoljstvo i opuštanje. Ako negde moram da idem, pogotovo sezonsko putovanje u Srbiju, onda to podrazumeva i blagu kulturnu dezorijentisanost (šta je tačno "moja kuća" sad?) i izaziva mi nervozu, šta ne smem da zaboravim, šta treba kome poneti, da li me čeka neko od večitih drndanja s dokumentima, papirima, potvrdama, prevodima itd.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam mrtav ladan dok ne dodjem do busa ili na aerodrom.
A onda pizdim sve dok prevozno sredstvo ne krene, znaci momenta kad krene da se krece opet sam totalno chilly. :lood:

A uvek proverim za pasos, pare i telefon. Sve ostalo moze da se dokupi naknadno.
By ~ Le Saint X ~
Jao,da....to nestrpljenje da se prevoz pokrene je...
pomalo annoying

a tek kada prevoz kasni...
:drama:
Korisnikov avatar
By elektron84
Evo, spremam se...putujem za BG :lol:

Imam tremu svaki put :drama:
By ~ Le Saint X ~
I ako su mi minuti/sati pre polaska negde obelezeni gore navedenim

dani posle putovanja su mi u znaku
slika sa putovanja
i gledanju istih po 50 puta

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Renoir

slika sa putovanja

A ja radim potpuno suprotno...prebacim fotke na komp i onda u taj folder ne ulazim sedmicama, pa kad se utisci saberu, pregledam fotke ponovo i ponovo.
By LeDeNa_
Proveravam sporet 10 puta....

itd...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Delete
Originally posted by Renoir

slika sa putovanja

A ja radim potpuno suprotno...prebacim fotke na komp i onda u taj folder ne ulazim sedmicama, pa kad se utisci saberu, pregledam fotke ponovo i ponovo.
Meni kada nekad bude dosadno
vracam se slikama (koje su uvek u ogromnim kolicinama) i malo ih sredjujem - boje,kropovanje...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uvek proveravam pasos, telefon i pare, to mi je najbitnije i to sam u stanju da proverim 14780145x.. :lol:
By ~ Le Saint X ~
Fotoaparat je postao najvazniji predmet za poneti
i dovoljno baterija
Korisnikov avatar
By mmiki
Na put pocnem da se spremam danima ranije, a sat-dva pre polaska sam potpuno spakovan. Pozitivno sam uzbudjen ali uvek uspem dobro da se iznerviram tokom poslednjeg sata. Ne nervira me put, vec neke sitnice koje sam trebao da obavim pred put, a obavljam ih u poslednjem trenutku, pocnem da kasnim, da mislim kako nesto ne mogu da stignem i slicno.... Na primer, uvek pred izlazak iz kuce sebi ostavim pola sata da se istusiram i obucem. A onda se uzbudjenje zbog nedovoljno vremena pretvori u paniku, od panike me pritera u wc (gde izgubim jos 5-10min)... Pa recimo treba jos u menjacnici da promenim neke pare.... Pa gradski bus bas taj dan ide sporije nego sto je ikad isao resen da stane na svaki semafor......... I vecito mislim da sam previse zakasnio. :cupakosu:
By ~ Le Saint X ~
Mene nervira kada pre samog polaska
i kada su mi koferi puni
a jos nesto treba da se stavi unutra
to nesto uvek ostavim za sobom
pa posle zalim
:drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja se pakujem dan pre puta. I nikad mi se nije desilo da sam nesto bitno zaboravio a uvek imam osecaj kao da jesam.
Korisnikov avatar
By luciferin91
10 minuta pre polaska:

3 x proveravam da li sam poneo sve lekove
2 x pasosh i licnu
2 x pare
2 x da li je sve bilje zaliveno, zivuljci nahranjeni, roditelji upozoreni

1 minut pre polaska:

sve od gore, samo u mnogo brzem tempu :kletva:

"Polazak pred put"
Mozart
Presto prestissimo
3/4 takt
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
uvek imam osecaj da nesto bitno zaboravljam, pakujem se vece pre putovanja, ali znam da su telefon i pasos najbitniji, za sve ostalo postoji mastercard :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!