-  04 Feb 2010, 19:25

Originally posted by SprinterHoces da kazes da ja ne znam sta je higijena? Ili da ne znam sta je gay higijena? Istina, mene u osnovnoj skoli nisu ucili o gay higijeni, a nisam naisla ni na definiciju iste u enciklopedijama, tako da ti opet prepustam da decku odgovoris na postavljeno pitanje...ili neces da se blamiras?
mene su naucili sta je higijena u osnovnoj skoli, a ja ti preporucio enciklopediju da se sad ne bi cimala do osh i blamirala pred nastavnicom biologije, posto si napala decka bez ikakvog razloga.

ali rupa
 ali rupa   
  ) koristimo za vreme sex cina (DAKLE NE NA NIVOU GRUPE), vec afiniteti i nacin zivota pojedinca. ja ne mislim da sex orijentacija nema nikav uticaj na higijenu jedne osobe ali isto tako ne mislim da se na osnovu nje moze zakljuciti nacin odrzavanja iste na nivou pojedinca. sex orijentacija moze biti samo jedan od mnogih faktora koji na to uticu. na kraju krajeva ni higijena jednog fudbalera koji trenira 2 puta dnevno nije jednaka onoj koju upraznjava neko ko se npr bavi streljastvom (kad vec pricamo o sportu). svaka generalizacija mi je
  ) koristimo za vreme sex cina (DAKLE NE NA NIVOU GRUPE), vec afiniteti i nacin zivota pojedinca. ja ne mislim da sex orijentacija nema nikav uticaj na higijenu jedne osobe ali isto tako ne mislim da se na osnovu nje moze zakljuciti nacin odrzavanja iste na nivou pojedinca. sex orijentacija moze biti samo jedan od mnogih faktora koji na to uticu. na kraju krajeva ni higijena jednog fudbalera koji trenira 2 puta dnevno nije jednaka onoj koju upraznjava neko ko se npr bavi streljastvom (kad vec pricamo o sportu). svaka generalizacija mi je