Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
duso ne mozes da igras s pederom uz insomniju, peder se popne na onu baushtelu pa vrti dupetom osmice.
Korisnikov avatar
By castor
ja bio tamo jednom
kao u sauni
:bljak:
Korisnikov avatar
By starky
Bila u subotu prvi put i izadjoh posle 10 min.
KATASROFA!
Dno dna.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by zachary85

Mislim, podržavam da trebaju da vode računa da kojim slučajem ne uđe neko ko je Str8 ( mada ulaze )
A da KOJIM SLUCAJEM

nama, pederima i lezbejkama, zabrane da ulazimo u sve klubove koji su str8????!!!
tj, sve klubove u BG-u (osim te rupe HS) ???

Jer, pobogu, mozemo napraviti neku glupost
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by starky

Bila u subotu prvi put i izadjoh posle 10 min.
KATASROFA!
Dno dna.
I bez ulaska unutra
(citajuci komentare)
da se steci utisak da je ta prostorije dno dna
pa cak i nesto gore

...

mada, naravno

SEEING IS BELIEVING
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene je u subotu pri odlasku izgrdio dečko koji prihvata kapute i ređa ih na čiviluke.
Kao, zašto sam uopšte ostavljao kaput, ako sam znao da ću se tako kratko zadržati.
I onda mi je rekao - " Izvoli, pa sam traži svoj kaput. ", što sam i učinio, ne upuštajući se u raspravu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Deni...skandalozno :evilwait:
Pa zar on ne zna ko si ti :evilgrin:

On topic-nikad nisam imao nikakvih problema tamo...obicno odem jedared :D mesecno u proseku tamo i dobro se sprovedem :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma baš me briga...
Smorio sam se posle pola sata provedenih tamo, pa sam se vratio u hostel u kojem smo odseli i tamo se sa zatečenom ekipom gostiju spontano proveo skoro do zore.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Verovatno si dosao ranije dok pustaju stranu muziku pa si se zato smorio jer ne mozes bez narodnjaka....posle dvojke i tamo kao i u svim klubovima krece narodnjacko ludilo.
Ja gledam da se do tad nalijem pa da mi bude svejedno sta pustaju :D

Nisam dugo vec bio u BG-u u skandaloznom izlasku ahh :sigh: a bas mi se ide :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeste, u pravu si, a nisam imao ni snage da čekam adekvatnu muziku, niti da igram, pošto smo ceo taj dan bili na nogama, išli smo na skupštinu GSA , a bilo je i dosta hladno, što me je sve jako iscrpelo.
Eto sad sam bolestan, imam temperaturu, a i grlo mi je u upali.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*
I onda mi je rekao - " Izvoli, pa sam traži svoj kaput. ", što sam i učinio, ne upuštajući se u raspravu.
Kad meni poruci isto to, obicno izostavi to "izvoli", tako da si jos i dobro prosao.
Korisnikov avatar
By *deni*
A i ti si imala susret sa njegovom gnevnom i nervoznom prirodom ?
:lol:
Korisnikov avatar
By Burak
U HS-u je spot snimila srpska gay ikona Slađa ex Đogani zbog cega je Srce postalo kultno mjesto zato, pazite šta pričate. ;)
Korisnikov avatar
By .::Dorian Grey::.
Ja samo imam poruku za lika koji je napisao uopste ovaj "esej".... Iz svega se moze zakluciti da je doticna tetka zestoko isfrustrirana i puna kompleksa... I bolje nemoj da izlazis vise tamo... Da si se ponasao kao covek verovatno ti niko nista ne bi ni rekao.... Daleko od toga da je mesto savrseno.... ali jbg.... Probaj da ne obracas paznju na to da li te i na koji nacin neko gleda... dosao si sa svojim drustvom, i to je dovoljno da se lepo provedes... Dok ne nadjemo nesto bolje, i ovo je sasvim ok....
PS. Lik za garderobom je stvarno kreten.... :discofever:
By LittleGandalf
Originally posted by Hans_87
Originally posted by LittleGandalf
. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
To je ono shto ja nazivam klanovima u beogradskom gay podzemlju. Oni-one su tu svakog vikenda, na istom mestu i kako klubovi menjaju lokacije, tako ta ekipa u svakom ima neko svoje specijalno mesto. Obezbeđenje nema problem da ih pusti, nacionalisti ih takođe znaju, pa im je nebitno šta i kako, pošto vole Cecu i Lukasa i mahom su radikali, pa tako koketiraju sa svima...ali, opustite se. Sve je to naša zemlja, svi smo mi naši.. :yay:
Doduše, čak i ljudi koji glasaju za radikale (daleko im lepa kuća) imaju nekakve predstave o društvu, politici, isl. kakve god bile. A ONO po HS nema predstavu o bilo čemu, jer moždane talase posvećuju uglavnom tome da nauče što bolje da vrte dupencetom

Pa tako je bilo i sa X-om. Tad je ova ekipica iz HS-a doduše još išla u obdanište, ali su stasali i sve se ponavlja, sve je isto.
Kako god, vidim da imamo iste utiske. Neka rupe tamo pa nek ide ko voli, brate mili, ali je red da postoji i neki pristojan klub.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Razlika izmedju Hs i Toxica kada pocnju narodnjaci NE POSTOJI!

Sta se lozite?
By Hans
Ne znam, imam utisak da je X bio Eden za mesto poput Srca. Istina, u X nisam nijednom otisao.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam bila u X-u, to je bio prvi gay klub u koji sam otisla, i sve su to iste zagusljive rupetine u koje svi idemo da djuskamo i muvamo se.. :hvala:
By Hans
Originally posted by *deni*
Bogovi malih stvari i kontrolori sitnih dijaloga. Tako nistavni u kosmickom poretku a opet partibrejkeri...Kafka, zar ne? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zwezdica
Ja sam bila u X-u, to je bio prvi gay klub u koji sam otisla, i sve su to iste zagusljive rupetine u koje svi idemo da djuskamo i muvamo se.. :hvala:
:die:

X je jedan i poseban, sve ostalo su samo rupe!
By ~ Le Saint X ~
X je neprevazidjen!
Tamo je bilo najbolje zezanje

#2 je ToXic

#3 Alijansa

#4 Apartman

Hrabro Sranje i Frlojd nisu ni za pomenuti...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
X je bio isto zagusljiva rupetina u podrumu.. :doh:
Korisnikov avatar
By Delete
Ali ne bilo kakva ruba. To je bila rupa u kojoj se, u jednom redu za pi-pi, moglo cekati zajedno sa poznatim i priznatim javnim licnostima tog perioda... :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Delete
Ali ne bilo kakva ruba. To je bila rupa u kojoj se, u jednom redu za pi-pi, moglo cekati zajedno sa poznatim i priznatim javnim licnostima tog perioda... :smeh:
A to li je znaci? Pa i sada si mogla u Toxicu videti Darka Kostica i jos ponekog poznatog..
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete
A to li je znaci? Pa i sada si mogla u Toxicu videti Darka Kostica i jos ponekog poznatog..
E, jbg, kad sam ja dolazila, jedine poznate licnosti u Toxicu koje videh ste ti i Dzozi, a cak ni vas nisam videla u redu za toalet (odakle li mi samo pravo da ONO nazovem toaletom :doh: ). :smeh:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!