Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deran
''
4:19
"Znam da bi Marej voleo da osvoji prvi grand slam za britanski tenis u... koliko je ono prošlo... 150.000 godina..."
![]()
Originally posted by tinkerbellpobediće-AL ONDA DAJ BOŽE SNAGE DA PREŽIVIMO ENGLEZE...
e samo zbog toga shto je rekao .. DAJ BOZE DA POBEDI MAREJ![]()
![]()
Originally posted by tinkerbellpobediće-AL ONDA DAJ BOŽE SNAGE DA PREŽIVIMO ENGLEZE...
![]()
![]()
Originally posted by sing&dunum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by tinkerbell
shta ima 'vi' ili 'mi' da prezivljavamo engleze?? who gives a ****??
![]()
Originally posted by spliff
Originally posted by mmikisame here
Definitivno protiv Mareja.Mrzim Federera ali jbga....
Originally posted by scout_finchBas to, sad cu ja da navijam za Federera da bi Novak bio 2
navijam za mareja:D ne mogu da navijam za federera nikako. a novak ako 'oce da bude drugi ili prvi, mora da prestane da bude shaban, kako rece dzelajza.![]()
Originally posted by KgCS3
Originally posted by spliff
Originally posted by mmikisame here
Definitivno protiv Mareja.Mrzim Federera ali jbga....
Originally posted by scout_finchBas to, sad cu ja da navijam za Federera da bi Novak bio 2
navijam za mareja:D ne mogu da navijam za federera nikako. a novak ako 'oce da bude drugi ili prvi, mora da prestane da bude shaban, kako rece dzelajza.![]()
Pa nek se decko sam potrudi
![]()
Navijam za Mareja jer Federera ne mogu da gledam ocima
(a mislim da ce Federer pobediti)
U zenskom finalu navijam za Enanposto mislim da nilskom konju (sunce style) nije mesto na teniskom terenu
![]()
Originally posted by sing&dunumEto, recimo ja JAKO uzivam u njemu kao muskarcu... Izuzetno mi je zgodan, i iako na terenu objektivno postoje mnogi anatomski lepsi muskarci, njegov hod, drzanje, nacin na koji mu stoji majica, sorts, njegovo ponasanje, taj neki autoritet koji poseduje, ozbiljnost... Sve na njemu mi je
Pa, znam da mi neces verovati, ali ja ne uzivam u Federeru (au, sto ovo zvuci) ni malo kao muskarcu, ako smem da kazem.
![]()
Originally posted by sing&dunum
Eeeee... Svi ce te ga se secati jednog dana sau ocima, u iscekivanju jednog takvog igraca koji nikako da se rodi...
![]()
Originally posted by SeamanMa hoće nesrećnica, nije ona puno ovde izgubila.
Hoce li JJ ostati u top ten?
Originally posted by SeamanValjda hoce... Lunja je na nekoj od prethodnih strana dao neki link za sajt gde se vide prognoze... Moram da pronadjem gde je to...
Hoce li JJ ostati u top ten?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!