Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ja neću da bilo ko od njih pobedi.
I tačka.

Neka ne održe finala :durenje:

Od Federera malo je reći da mi je muka
protiv Mareja čak i nemam nešto protiv koliko mi je zlo od toga koliko Birtanci tupe o njemu...
Conga mi je ženska Serena
Serena je Serena (ono urlanje u tie breaku sinoć je zaslužilo da neko izvadi šmrk i ispoliva je hladnom vodom)
a Enan...

Ako se desi da dva grand slama za redom osvoje teniserke bez rankinga onda lepo treba sve teniserke iz prvih 10 i kompetna uprava na WTA da daju ostavke.
Korisnikov avatar
By Darling
^ :roflmao:

Ja, pre svega navijam za dobar tenis, ne volim Mareja, a ni Federera preterano, ali bih volela da vidim njih dvojicu u finalu, jer bismo sigurno gledali lep tenis! :yes:

Isto vazi i za Enan - Vilijams :trep:
By Ulix
Originally posted by Marvin

Ako se desi da dva grand slama za redom osvoje teniserke bez rankinga onda lepo treba sve teniserke iz prvih 10 i kompetna uprava na WTA da daju ostavke.
Igračice bi mogle i da se samoubiju. :elektro:
Korisnikov avatar
By Lunja
Drama queens! :tetka:

Opustite se, devojke, i ocekujte odlicno zensko finale.

Henin - Williams obecava. :kokice: Meni jednu kartu za 3. red.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Marvin

Pa dobro... malo preterujemo ovde.

Nisu to BILO KOJE igrachice bez renkinga... ne prichamo o nekoj tamo 92. ili 126. koje nikada do sada nisu proshle prvo kolo....
Korisnikov avatar
By Oziris
92. i 126. igracica nisu nosioci u zrebu, ali su rankirane igracice. :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
:lol: @ ozi

---------------------

-> Slika <-
Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ok... moja greshka :drama:

Ispravka:

Nisu to BILO KOJE igrachice bez renkinga... ne prichamo o nekoj unknown igrachici.... nego o bivshim brojevima jedan. :P

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Lunja
meni je bolja ona prva na kojoj 'ladi picku :lepeza:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pa i na drugoj 'ladi... vidish da je preko peshkira stavila ruku :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Aaaahahaha!!! Da "je" cesce 'ladi, ne bi bila toliko agresivna na mecevima :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by tinkerbell

Nisu to BILO KOJE igrachice bez renkinga... ne prichamo o nekoj unknown igrachici.... nego o bivshim brojevima jedan. :P

:jazzva:
Asolutno se slazem.

I cak navijam za Henin.

..

sto se muskaraca tice, samo navijam protiv Mareja.

..

BAS mi nije simatican, jbg. A lepo igra.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lunja
Originally posted by Dina

:yay:

Ima li ovde jos neko sem Maze i mene da navija za Mareja? Bojim se da nas ne izbacite sa topica :uplasen: ;)
:pickme:

Murray i Henin. :fige:
Poklapamo se ti i ja :klap:

Maza je za Mareja ali za Serenu :tuc:

Sad me nagovorio da navijam za Congu umesto za Federera kako sam htela, kao da navijamo isto, i sad se kajem - vracam se navijanju za Federera :durenje: Naravno, Marej ce ga pobediti u finalu :balerina:
Korisnikov avatar
By Oziris
I to kako je pukao!!! Odigrati takve meceve do sada, i onda u 1/2 f puknes sa 6:2, 6:3, 6:2... Doduse, mislim da je Federer stvarno imao DAN! Poslo mu je za rukom sve sto je i pomislio da odigra, a kamoli pokusao.

P.S. U jednom trenu ga je komentator nazvao "rapsodija u plavom"... :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
E da, da li iko zna provizornu listu prvih 5 u slucaju da Federer osvoji, i u slucaju da Marej osvoji?
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahaha, spliff, isto sam pomislila. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Pitam, jer koliko nacuh komentare, ako Marej izgubi, Djokovic svakako ide na 2. mesto, Marej na 3. a Nadal na 4.

Ako Marej pobedi, onda je Marej 2, Djokovic 3. a Nadal 4.

Ako je ovo istina sto nacuh, onda ce Nadal svakako biti No. 4, ko god da pobedi u nedelju.

Mada, opet naglasavam - price nasih komentatora se MORAJU uzimati u obzir sa rezervom i dozom nepoverljivosti. :domino:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
jeste, istina je. marej ako pobedi dobija jos plus 800 poena sto mu je dovoljno da pretekne djokovica. nadal i federer su stabilni.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja kako sam slusala Nole je mogao da prestigne Nadala samo da je usao u polufinale, posto nije mislim da on ostaje iza Nadala u svakom slucaju. A Marej ako pobedi bice drugi a ako izgubi, onda ne znam... Ali nece da izgubi pa o tome ne moramo da brinemo :D Tako da ja mislim da ce uskoro Federer biti prvi, Marej drugi, Nadal treci, Nole cetvrti... no naravno nisam sigurna...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!