Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
eeeeeee jbg bas.

..

Sada samo zelim da Marej nekako ne izvuce ceo turnir.
Korisnikov avatar
By Marvin
E, to se zove baksuzluk :sigh:

Najžalije mi je ovog meča, od svih koje je izgubio do sada...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Marvin

A Đoković je do sada par puta jebao mater u pičku publici, Congi poručio da mu sisa kurčinu...

Ju ju :blush: :lepeza:
stvarno? stvarno?

kad ce da bude repriza jel se zna, ne mogu da verujem da je takav kreten.
Korisnikov avatar
By mmiki
bas razocaravajuce kako je izgubio.... prvi set je poklonio a posle mu se obilo o glavu. Conga je osvojio samo ono sto mu je Djokovic poklonio....
By Ulix
Nisam gledao meč, bio sam zauzet kolokvijumom u to vreme. :katemoss:

Sad se uzdam u Čilića da nekako pobedi onog odvratnog Britanca, a onda u finalu... pa Federer... :roll:
By Ulix

A Đoković je do sada par puta jebao mater u pičku publici, Congi poručio da mu sisa kurčinu...

Na konferenciji su ga pitali da li misli da će Conga moći da pobedi Federera, on je odgovorio: I don't know, and I don't care.

A rekao je i da je povraćao između setova i da ima nekih zdravstvenih problema. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Marvin
Je je :yes:

A na teren je izašao bled.
Ja baš prokomentarisao kako je bled pa su mi se smejali. I eto... Povraćao i dijareisao.

Kad je čak i Vilander (koji ga ne voli) prokomentarisao da je prava šteta koliko u poslednje vreme nema sreće na GSovima...
By Ulix
Jeste šteta. Da je izgubio od Federera, pa hajde još i nekako. Ali ja tvrdoglavo verujem da je Đoković ipak bolji igrač od Conge. :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Dina

Ju strasno... Nisam to videla za Congu, samo kad je psovao nekog od njegovih... Trebalo bi da ga kazne zbog takvog ponasanja, narocito zbog ovog sto je rekao Congi. Mislim da su tako Gorana Ivanisevica nekad kaznili, on psovao i sudiju, mislio ne razumeju oni hrvatski, a posle meca oni uzeli prevodioca pa se svaceg naslusali i... kaznili ga novcano.

Inace ja mislim da on nije dovoljno psihicki jak, sto i te psovke dokazuju. Pa i drugima je visoka temperatura, jos je igrao u vecernjem terminu. Ne ume da savlada sebe, ili nije dovoljno motivisan. Mada je dobro da nije predao, mozda je to prvi korak da moze i da pobedi kad mu nije dobro. Vi vidim ovde uglavnom ne volite Karolinu a meni je ona posebno draga od onog zavrsnog turnira prosle godine kad nije mogla da stoji ali igrala i pobedila... Takve borbene igrace i igracice volim :love:

Sad kad je otisao Nole navijam za Mareja...

Marej, Marej, Marej :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix
Ali ja tvrdoglavo verujem da je Đoković ipak bolji igrač od Conge. :uljenavatru:
Ja tvrdim da je bolji igrac od Conge. I cak to ne smatram tvrdoglavim ,)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma gde nije bolji...
Ja sam gledao prvi, četvrti i peti set.
Ono u 4. je bilo :iskolacen:
Conga je dokazao da je... ne mazga... nego mazga posle lobotomije.

Đ se ispovraćao na 0:2 u gemovima, i onda se vratio na teren, i svaki poen maksimalno skraćivao, da se oporavi za 5. set.
I tako Conga lepo povede 5:0.
I šta uradi?
Umesto da vraća u teren, i lepo sačeka 4 greške... on onako napucan testosteronom krene da divlja po terenu i da on ide na vinere. I časkom izgubi 3 gema :zid:

Deeebil! :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, koja seljacina... :durenje: I treba da izgubi kad je tako labilan i kad je zivotinja onda kada najmanje treba da bude.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
sad bi bio fazon da Cilic osvoji AO.... :) mada mislim da ce ipak Federer. Cak i ako Marej udje u finale, ne verujem da ce moci da pobedi Federera...
By Ulix
Originally posted by nsBeckie
mada mislim da ce ipak Federer. Cak i ako Marej udje u finale, ne verujem da ce moci da pobedi Federera...
Ne znam, ja nisam baš tako siguran. :pilence:

Ipak, najbolje bi za sve bilo da Čilić pobedi Mareja. A onda u finalu, svejedno - ili Marin ili Rodžer.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Uh, nadam se da ste upravu! :fige: :fige: :fige:

Ja se toliko nesto bojim Mareja... :uplasen: :uplasen: :uplasen:

:neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
I ja, i ja... Isto tako sam bila sigurna da ce Federer lako izaci na kraj sa Del Potrom u finalu US Opena, and look what happened then... :snupi:
By Ulix
Marej ima pozitivan skor sa Federerom. Be very afraid!
Korisnikov avatar
By Oziris
Ou Jes! A da ne pricamo da to nije zato sto Federeru tih dana nije bio "dan", vec zato sto mu naprosto nikako "ne lezi" Marej, kao ni Nadal ni Kanjas (ako ga se iko seca danas...)

A o motivaciji uopste necu da govorim, jer ako osvajanje US Opena po S E S T I put zaredom nije bila dovoljna motivacija, onda ne znam sta je... :jazzva:
Korisnikov avatar
By deran
ne bih da solim,ali i vimbldon je trebao biti šesti,pa jok...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
a čilić pak:

Rođen si u Međugorju, sigurno vjeruješ u ukazanje Blažene Djevice Marije?

"Naravno, katolik sam, tako su me odgojili otac i majka stoga naravno da vjerujem u Gospina ukazanja. Također sam razgovarao s ljudima koji su vidjeli ukazanja i mogu vam reći da su to ljudi čista srca koji te stvarno uvjere da su čuda moguća", rekao je Marin za kraj dodavši kako mu je Međugorje uvijek ostalo u srcu, unatoč preseljenju u Zagreb u dobi od 14 godina.

mlad čovek...:povez:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ako uspe da pobedi Mareja i meni će se nešto ukazati.

Čilić, poznat i kao "miracle of Međugorje". :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Boze, onaj Conga je kao tornado. Kako bih ja to zaposlio da trese tepihe po celom gradu.

Psovali su obojica. A Marvin kao marljiva ucenica koja odaje uciteljici tajne iz razreda. Izdajico i tuzibabo! :njanjanja:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!