Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Strix
Originally posted by ns.happy
Originally posted by just_me

А могао си се пријавити у цивилку под изговором да си пацифиста. А ако кажеш да си геј, држава је иза тебе због новоусвојених закона... :)
citas li ti sta je napisano? ukidaju rok, hocu da izbegnem sve, a ti bi da me saljes na civilno? :dropdead:
A s'o ne?
mali si ti jos da bi shvatio moje muke... :-(
Korisnikov avatar
By Sunce
Lep, lepo. Vojska je gubljenje vremena.

Ja sam odsluzio civilnu. Kreten morao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Wilhelmina

Smrsaj! Ne primaju ljude ispod 50 kg, tj. kazu im da se ugoje. A ti se nemoj ugojiti, nego tako odugovlaci dok vojsku ne ukinu.
paz' da ne bi' , pa jedva sam se malo ugojio i nabasio mesa na butkice... sad da to izgubim :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno

Šutanovac je podsetio da su proizvodi srpske odbrambene industrije prisutni na tržištima Iraka, Alžira, SAD, Kanade i drugih zemalja i zahvalio se ambasadorima Srbije na pomoći u realizaciji izvoznih poslova zatraživši da to čine i ubuduće.
zjuuum.

:ozbiljan:

..

Na sta tacno misli?
Korisnikov avatar
By blabla54380
na kapisle :smeh: da mogu deca iraka, alzira, sad-a, kanade i drugih zemalja da se igraju rata
Korisnikov avatar
By CareBear

Smrsaj! Ne primaju ljude ispod 50 kg, tj. kazu im da se ugoje. A ti se nemoj ugojiti, nego tako odugovlaci dok vojsku ne ukinu.
Jel ima tu neka gornja granica, to zvuci lepse i lakse? :D
By Kragi
Izracunaj koliko ti je kg neophodno da bi dobio na masi sa kojom ne bi mogao da udjes u tenk :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by CareBear

Jel ima tu neka gornja granica, to zvuci lepse i lakse? :D
verovatno da ima... samo, ja poznajem samo jednog vizljastog plesaca, a njemu je tezina ionako uvek oko 50.
Korisnikov avatar
By Insorcer

:zvezdice: ni jedno od ponudjenih solucija me ne privlaci. :-P neka mi neko skrsi nogu tad? :-))
Ti po vojnički uveče nogu savijenu u kolenu veži plahtom i tako prespavaj..ali dobro stegni!Ujutro odveži plahtu i što brže ispravi nogu- tako bi većina ligamenata u kolenu trebala popucati, što bi te zasigurno spakovalo na ortopediju na nekoliko nedelja. :*
Korisnikov avatar
By unic0rn
izbecicu :radosnice:

:nikad od njega covek nece biti:
Korisnikov avatar
By ns.happy
odabij, ni ti nisi odsluzio to! :P
eeee... nemas ti pojma kako bolji zivot ume da ostavi traga na mladom coveku... kao dete sam video bobu kako guli krompir po kazni, i od tad imam uzasnu odbojnost prema armiji... ozbiljan sam.
Korisnikov avatar
By unic0rn

odabij, ni ti nisi odsluzio to! :P
eeee... nemas ti pojma kako bolji zivot ume da ostavi traga na mladom coveku... kao dete sam video bobu kako guli krompir po kazni, i od tad imam uzasnu odbojnost prema armiji... ozbiljan sam.
:potapsava:

ja jednostavno ne volim da ustajem rano.
a ni da radim sta mi neki tamo olosh zagovara.
:razmazen: :unic0rn:
Korisnikov avatar
By ns.happy
onda cuti i lajkuj :-)
pa kad ukinu, moci cemo reci ''e za ovo smo se borile'' :-)))
neki dan sam sa drugom setao i on nosio fotoaparat i nesto fotkao, neku zardinjeru, sta god, i prilazi nam neki vojnik matori i kao ''e bre, ne smes da slikas ovo, ovo je vojni objekat'' :retard: a moj drugar mu odgovori ''gari, uvenuo vam je cvet'' :krezavi:
Korisnikov avatar
By Madonna
kako sad da dođem do nekog vatrenog oružja? :drama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
neko uvek mora da mi rusi sneska :tos:
upravo neko iskomentarisao na fb da okidanje vojske vazi za one koji su 1988. rodjeni i mladji. znate li vi mozda neki info? molim da me demantujete!! :molitva:
Korisnikov avatar
By Kiborg
kao dete sam video bobu kako guli krompir po kazni, i od tad imam uzasnu odbojnost prema armiji... ozbiljan sam.
:lol:

Ja sam bio u nekoj novosadskoj kasarni 7 dana u kuhinji i imali smo neku mašinu za ljuštenje krompira, samo suneš krompire unutra, ono drči, drči i drči, i izađu ljuske na neki odvod, a unutra ostane ljušten krompir. Ručno se popravi samo ono što nije bilo kako treba očišćeno unutra.
By Simor
Originally posted by Marvin
Originally posted by Ulix
Originally posted by unic0rn

izbecicu :radosnice:

:nikad od njega covek nece biti:
Ni od mene nikad čovek neće biti i jako mi je drago zbog toga. :cheer:
Ulixandra, Kornjačice iskrene čestitke :shake:

:pivce:
Doći će vama SNS na vlast, pa ćete ići da vraćate Kosovo.

A kako sam ja odslužio civilni vojni rok, previjaću vam rane i pojiti vas rujnim vinom ako vas neki Šiptar, daleko bilo, povredi.

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Kiborg
kao dete sam video bobu kako guli krompir po kazni, i od tad imam uzasnu odbojnost prema armiji... ozbiljan sam.
:lol:

Ja sam bio u nekoj novosadskoj kasarni 7 dana u kuhinji i imali smo neku mašinu za ljuštenje krompira, samo suneš krompire unutra, ono drči, drči i drči, i izađu ljuske na neki odvod, a unutra ostane ljušten krompir. Ručno se popravi samo ono što nije bilo kako treba očišćeno unutra.
neces me privoleti :lol:
By Dragonite
Originally posted by Simor

Doći će vama SNS na vlast, pa ćete ići da vraćate Kosovo.

A kako sam ja odslužio civilni vojni rok, previjaću vam rane i pojiti vas rujnim vinom ako vas neki Šiptar, daleko bilo, povredi.

:evilgiggle:
Budući da sam ja zvanično obučen za 'organizaciju kulturnih manifestacija i rad u ustanovama kulture', organizovaću odgovarajući kulturno-umetnički program na bojnom polju i obavljati poslove zaštite naše kulture baštine :kingkong: .
Korisnikov avatar
By jukie
Biljana platno beljaše, a ti krtole guljaše
Korisnikov avatar
By jukie
upravo neko iskomentarisao na fb da okidanje vojske vazi za one koji su 1988. rodjeni i mladji. znate li vi mozda neki info? molim da me demantujete!! :molitva:
Jeste, srebrokose dede će da idu u vojsku, a mladi momci će da sede i da se češkaju
By Simor
Originally posted by Dragonite

Budući da sam ja zvanično obučen za 'organizaciju kulturnih manifestacija i rad u ustanovama kulture', organizovaću odgovarajući kulturno-umetnički program na bojnom polju i obavljati poslove zaštite naše kulture baštine :kingkong: .
Dragi, ti ćeš u pozadini napevati:

Ječam žela kosovka devojka
Ječam žito seme plemenito
Ječam žito, majčice, seme plemenito
Ja te žela a ja te ne jela
Ja te žela, majčice, a ja te ne jela.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by jukie
Jeste, srebrokose dede će da idu u vojsku, a mladi momci će da sede i da se češkaju
:milkacanic:

neki cete da idete a neki cemo i da se ceskamo... :P

@ns. happy: ako vec nisi, upisi neki fax i gotovoooo...! :D
By bKaoBoris
zbog izbegavanja vojske nije vredno unistavati svoje zdravlje. ako vec nesto radis onda pokusaj da foliras, ali odradi domaci zadatak, kao glumac koji se sprema za tesku ulogu i pocni sa vezbama jos pre odlaska. uvek postoji nacin jer niko ne zeli masakr u vojsci, jer staresine nisu uspele da prepoznaju psihopatu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!