Originally posted by Loni
Šprintice, Dušan lepo reče - Niko od njih ne predstavlja celu GLBT zajednicu već ...
A ako je već tako daj da podržimo koliko toliko OVE KOJI SMEJU.
Malo ih ima 2010. i zato nemamo prava da i to malo pljujemo na sva zvona.
loni nisam ja na ovoj temi doveo u pitanje i kritiku sam rad aktivističkih organizacija u celini, koliko i šta su uradili da se društvo srbiji senzibiliše i poboljša pozicija lgbt populacije generalno i u svakom smislu, upkros pojedinim debilčinama koji su smaranja radi hteli moj protest na jedan deo aktivizma da izokrenu u nešto što mi nije ni kraj pameti da (u)radim.
što se citiranog tiče ali ja stvarno ne mogu da poverujem da ne postoje smeli ljudi koji bi se bavili tim delom posla. to uopšte ne moraju biti lgbt osobe. to mora biti neko kao što sam već pomenuo ko je najpre stručan-obučen za to, a onda da poseduje sve one bitne sitnice koje karakterišu dobrog pr-a. u tom poslu se vodi računa na koji način se rukuje na primer. to na prvi pogled može biti smešno za celu ovu prilču, ali prosto hoću da kažem da postoji arsenal sposobnosti kojim PR pokušava sa manje ili više uspeha da plasira jednu priču javnosti.
pošto je naša priča veoma osetljiva tim pre mislim da bi za utisak nedelje recimo ispred gsa organizacije trebalo da stoji neko ko će svojom pojavom i pričom uspeti da dopre do mozga prosečnog gledaoca te emisije, a ne da bude vidi što je arogantan, vidi na šta liči, vidi ovo vidi ono i time potpuno gube iz vida ono što je boris uopšte hteo da kaže. znači ne možemo da se pravimo ludi i da kažemo da je svejedno da li će u spotovima da se pojavi karamela ili aleksandar šapić. a kao što rekoh za background aktivizma takve stvari su najmanje bitne, pa ne bi bilo loše da postavimo prave stvari na pravo mesto bez tih idiotizma da se radi o nekakvom fašizmu.