Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
Originally posted by Loni

Pa Myte, nasa uloga je ipak logicna.

Ko je najveci borac za gej prava? To su partije LDP, LSV i SDU.

Gejevi su mogli svi da se skoncentrisu na tu partiju.

Tad ste mislili da su neki nacionalni problemi preci od prava na gej ljubav i bojkotovali ste SDU, koji se smanjio pa mora na listu LDP-a.

Najveci borci i za prava gejeva, i za sekularnu drzavu i za ateiste i za mondijaliste jesu LDP, SDU i LSV,

a ja sam i gej osoba i ateista i borac za sekularnu drzavu i mondijalista (Ne vidim poentu da zatezemo s celim svetom samo zato da bismo i dalej mogli da kontrolisemo 2 miliona Albanaca, koji ne zele da im drugi gospodare)

licno, i ja sam dva puta (druga polivina 90ih) glasao za LSV, ali ne iz razloga sto se ta stranka zalaze za gay prava (mislim lepo je to, ali prioriteti su nesto drugo) nego jer se LSV bori za autonomiju Vojvodine, zato sto se Canak bori da vojvodjanski novac ostane u vojvodjanskom dzepu a ne da se od tog novca izdrzava "sve juzno od Beograda". Dakle, to mi je prioritet, ekonomija i zivotni standard.

Nije nista nelogicno ako delu gay populacije nisu samo i jedino gay prava na prvom mestu, naravno da se nece glasati za neku otvoreno homofobicnu stranku, ali isto tako nije mi to na prvom mestu.

Glede Kosova - mislim, zalosno je i tuzno da dobar dio strejt ljudi, posebno onin nacionalno opredeljenih cesto prave paralelu na liniji "gay - osoba koja se zalaze za nezavisnost Kosova". Koliko kod oni vecinom bili u krivu, to je isto tako i greska likova kao sto ste ti navedeni Simor, onaj Predrag Azdejkovic...jer bez razloga provocirate vecinu sa idejama o priznanju Kosova. Cemu to, Srbija je vasa zemlja i to sto govorite glede priznanja Kosova je van pameti, pa koja bi drzava priznala nelegitimno otcepljenje dela svoje teritorije. Ne kazem da se treba boriti vojno, ali sto je lose u borbi na diplomatskom planu i postavljanju prepreka Kosovu svugde gde se moze, pa ce se mozda Shiptari i njihovo vodstvo jednog dana zamisliti pa sesti sa Srbijom za pregovaracki sto. Oni svakako nece biti priznati od UN i EU jer se njihovom priznanju protive velike i mocne drzave sa pravom veta, pa sve dok je tako ne vidim razloga da demokratska srpska vlast menja svoj stav.

A glede pravoslavnog i islamistickog fundamentalizma , pored toga sto je pravoslavlje manje, postoji jos jedna bitna stvar. Pravoslavci su daleko od fanatizma i spremnosti za zrtvovanje za svoju religiju od islamista. Neuporedivo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

Pravoslavci su daleko od fanatizma i spremnosti za zrtvovanje za svoju religiju od islamista. Neuporedivo.
mislish i obrazovci, 1389-ovci i shta li sve ne i njihove moguce josh ekstremistichkije kopije po Rusiji.....?
Korisnikov avatar
By Hys.
Sada sam cistila licne opaske, i mislim se da lepo cela tema ode u DYR.

Ocigledno ne moze da se diskutuje u ovom folderu bez karakterizacija korisnika.
To jest, moze, ali izgleda ne zelite.

Zamolila bih vas da pricate o TEMI a ne o KORISNICIMA.

aj ako vam nije frka.il dodjite u golicljive, ionako tamo ima brdo pametnijih stvari nego u DIP-u :P

I tako to. :sesir:

:hys:
By mythe
@VelBoy - ne mislim, nego siguran sam u to, njihov pravoslavni 'fanatizam' doseze samo toliko da nije u suprotnosti sa financijskim interesima, kao i spremnost za zrtvovanje. Ta spremnost za podnosenje vlastite zrtve kod pravoslavaca prestaje onda kada se "fanatik" licno mora zrtvovati, nesto u stilu "idemo braco ja za vama, bezhimo braco ja pred vama". A tek kada vide novac.......ajme, ce se odmah prekrsti sakom , ako zatreba.
Korisnikov avatar
By Loni
Ehej ma sta god pisao Mythe (i protiv mene), ja mislim da je dogovor medju moderatorima da u pravilnik udje i to da niko nikom ne sme reci da je glup.
Dakle momci, moramo biti nepristrasni i drzati se principa.

Mythe, ja mislim da je srpski patriotizam upravo razresenje kosovskog problema.
A to je nezavisno Kosovo.

Mislim da je najbolja moguca varijanta da i Srbija i Kosovo budu deo jedinstvene EU, da nema granica, ali ipak da tih 2 miliona ljudi mogu da imaju svoje reprezentacije u sportu, svog predsenika i premijera.
(Uzgred u buducnosti najveca granica bice JEZIK, a to nama i Albancima nije zajednicko)

Cemu zatezanje oko toga, sko smo svi deo EU. Cem zelja da se gospodari nad tudjim narodom, ako taj narod to ne zeli.

Dakle svi osim pomenute 3 partije me stalno ubedljuju na TV-u da treba da budem bog zna kako tuzan i nesrecan samo zato sto Beograd ne moze vise da gospodari kosovskim Albancima.
Izvini, ali necu da budem tuzan oko toga.
Tuzan sam sto me drzava ne ceni, sto mi ne nudi dobar posao, dobru platu i ljudska prava, a za to sto je ovaj stejt 100 km pre ili kasnije, nije tako bitno u eri globalizacije.

I Tenesi se otcepio od Severne Karoline, Mejn od Masacusetsa, a Zapadna Virdzinija i Kentaki od Virdzinije pa sta s tim?
Svi su deo SAD.
I mi cemo takodje biti deo EU i to je to. Cemu zrtvovanje zivota, standarda, cemu novi ratovi, zatezanja, cemu cekanje na nove i nove fondove... kao da se nesto moze promeniti.

Najveci patriotizam je upravo priznati da je Kosovo Kosovo, a Srbija Srbija i konacno krenuti dalje.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

@VelBoy - ne mislim, nego siguran sam u to, njihov pravoslavni 'fanatizam' doseze samo toliko da nije u suprotnosti sa financijskim interesima, kao i spremnost za zrtvovanje. Ta spremnost za podnosenje vlastite zrtve kod pravoslavaca prestaje onda kada se "fanatik" licno mora zrtvovati, nesto u stilu "idemo braco ja za vama, bezhimo braco ja pred vama". A tek kada vide novac.......ajme, ce se odmah prekrsti sakom , ako zatreba.
pa, ne znam, moguce, ochito ih ti sve bolje poznash.....
By mythe
Originally posted by Loni

Mislim da je najbolja moguca varijanta da i Srbija i Kosovo budu deo jedinstvene EU, da nema granica

Cemu zatezanje oko toga, sko smo svi deo EU. Cem zelja da se gospodari nad tudjim narodom, ako taj narod to ne zeli.

Dakle svi osim pomenute 3 partije me stalno ubedljuju na TV-u da treba da budem bog zna kako tuzan i nesrecan samo zato sto Beograd ne moze vise da gospodari kosovskim Albancima.

I Tenesi se otcepio od Severne Karoline, Mejn od Masacusetsa, a Zapadna Virdzinija i Kentaki od Virdzinije pa sta s tim?

I mi cemo takodje biti deo EU i to je to. Cemu zrtvovanje zivota, standarda, cemu novi ratovi, zatezanja, cemu cekanje na nove i nove fondove... kao da se nesto moze promeniti.

odlicno, a jer mozemo da kazemo i da Republika Srpska ima pravo na referendum na kojem bi se gradjani RSa izjasnili o statusu RSp? Evo, neka bude uslov za nezavisnost 55% glasova ZA, isto kao i u slucaju Crne Gore. Evo, castimo bosanske unioniste sa 5% prednosti, galantno. Ali neka gradjani RSp kazu svoje misljenje, kao sto su ga rekli i Shiptari sa Kosova.
A stvarno, jer toliko vazan taj referendum, pa RSp i Federacija ce jednog dana biti zajedno u EU, bez granica, cak i jezik tamo nije barijera. Cemu zrtvovanje zivotnog standarda, nova prepucavanja...Zasto zelja da se gospodari nad narodom u RSp ako isti ne zeli da ostane u sastavu BiH?

jel moze i ovako batice? he ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
ali, ako nije papinska vazda je manje katolička... ;)
By XanaX
Originally posted by Sheytan
Đurđevdana 2005. Kusturica je kršten u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi kao Nemanja Kusturica u manastiru Savina, u blizini Herceg Novog.
Kusturica (uz Bregovića) u kontinuitetu gradnje (prave) slave, na tradiciji balkanskih Roma.

"Time Of The Gypsies Strikes Back".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!