Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Azdaja
Originally posted by hlaefdige

zapamtio je zapamtila, btw :)

inace, to i nije neka retka pojava....

ja necu ni da pocinjem..mene toliko stvari izbacuje iz takta da se pre moze reci da takt nemam...u stvari, volim da se nerviram...

rece ti meni ono jednom u ns sta te izbacuje momentalno iz takta... :lol:

joj, bre, ko zna sta je mene sve nerviralo i izbacivalo iz takta od tada!
NajDUNAVastiji Dunav?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahaha...da...to carobno parce reke koje tece ISKLJUCIVO u novom sadu...

zju sto mi ns ide na zivce
Korisnikov avatar
By Azdaja
dunav je najLJepsi u bezdanu... :)

sednes u "cardu" narucis paprikas i tonu alkohola, ostanes na tamburasima hahahah i onda, posle 3-4h pogledas kako je lep :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a ne ne ne ne ne ne ne....novi sad ima The Dunav....:D
Korisnikov avatar
By Mars
Kada mi kažu: "Ne soli toliko - to nije zdravo!"

Pri čemu oni svoju hranu ne sole samo zato što tako NE VOLE, a ne zato što brinu o svom zdravlju (inače pojedini primerci ne bi pušili dve pakle cigareta dnevno).

A meni sole pamet da ne solim nešto što mi je servirano neslano pa ja moram da dosolim...

Ta sitnica u komunikaciji ume baš da iznervira.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja pizdim na slavi. Nerviraju me sve situacije koje su usiljene, tj. ocekivano smerno-pristojne. Bas pozelim da budem klovn tada.

Ili kad mi neko kaze: treba biti pozitivan. Jebe mi se za pozitivnost.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ima dosta stvari, mada sam generalno vrlo flegmaticna i mogu da podnesem dosta stvari koje bih nabrojala, a sve zarad ocuvanja medjuljudskih odnosa.
Umem da popizdim kada me keva gnjavi oko nekih idiotskih stvari, ponovo je pocela da mashta o unucima, ali i za to sam joj nasla protiv-otrov, obzirom da imam mladju str8 sestru, koja uz to ima i decka... tako da moze i tom pravcu da se okrene i popuje, dete joj ima VEC 19!
Izlude me cetiri (i brojem, 4!) glupace koje rade u pekari, a nekako je uvek red i uvek se ceka.
Ne podnosim i podizanje daske na wc solji, iz jednostavnog razloga sto smo mi kuci brojcano nadmocnije, pa se cale valjda prilagodio i razvio bolje 'ciljanje'. Kada vidim da je daska OPET podignuta, dodje mi da muskog gosta gadjam svecanom sandalicom, sa ubitacnom metalnim shtiklom.
Mrzim i kada mi cale prvo da volan svog auta, pa sedi na suvozackom i ne prestaje sa instrukcijama...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by elektron84

I jos jedna sitnica, kucanje sata. Ne mogu da spavam uz taj zvuk. Zato, ziveli digitalni satovi.
izbacila sam sve satove iz sobe, jako me to nervira, ali ima jedan digitalni, kojem je otisla baterija ko zna kad, i koji ne znam kojim cudom i dan danas u pola 3 ujutru pisti. glupi alarm. a pojma nemam gde je. mrzi me u to doba da ga trazim.

dodala bih jos da sam jako alergicna na glasno disanje. ili izduvaj nos, ili idi kod lekara, vidi sta je. i drmanje nogom, pa jos ako ta osoba sedi pored mene, i trlja nogu o moju. i nervira me ovo novo sa busevima, ulazak na prednja vrata. i sta me jos nervira? :nesiguran: sve moguce varijante sa busevima i penzionerima. prodavci koji ne kazu ni "dobar dan" ili te usluize onako preko one stvari. kad neko drobi li drobi kao da je popio svu pamet ovog sveta, i kad niko ne moze da dodje na rec...

ma svakakve sitnice mene nerviraju, bas sam nervcik, ali srecom, bas me brzo prodje. :klap: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Trenutno me nervira sto mog imenjaka u Survivoru Srbija vatace pohotne surviverke - a ja bih ga tako pomazio! :alikako: To je valjda sitnica???
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja sam impulsivno dete. Mene sve nervira... ne verujete? Pitajte forumeše-ice koji/e me znaju i poznaju... :D
Korisnikov avatar
By Srklet
kada ljudi stanu na vratima, ili slicnim prolaznim mjestima, i krenu nesto pricati. i onda se jos cude sto im netko svako malo govori da se pomaknu (jer se od vas ne moze proci, jebem vam mater glupavu!)...
Korisnikov avatar
By dungoll
saobraćaj u beogradu , uopšteno. :neznam:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada dva bilmeza koji su nabili po 30godina u dupe udju u nocni autobus i kao nemaju para za kartu i voze se tako ne plativsi jer kondukter ne sme da ih izbaci jer su kao strvine dve, a mi svi ostali smo retardi sto placamo. :mad:

NERVIRAJU ME STR8 MUSKARCI, NE MOGU DA IH SMISLIM, SVAKA NJIHOVA RECENICA MI TOLIKO IDE NA KURAC DA BI IM ZA SVAKO SLOVO JEDNIM POTEZOM ZILETA PRESLA PREKO JAJA! GLUPAVI, GLUPAVI STR8ERI! :barf:

Nervira me kada neko nema grama pristojnosti u sebi ni uvidjajnosti za svet oko sebe!

Ustvari, ja zaista MRZIM LJUDE i oni jedino umeju da pobude toliki gnev u meni da mogu danima da mastam kako muchim tu neku osobu! I kad ce taj smak sveta vise u pm da pocrkaju svi, nema veze neka i ja odletim sa njima, umrecu srecna?! :doh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ko te dirao Zwezdice?:lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Zwezdica

NERVIRAJU ME STR8 MUSKARCI, NE MOGU DA IH SMISLIM, SVAKA NJIHOVA RECENICA MI TOLIKO IDE NA KURAC DA BI IM ZA SVAKO SLOVO JEDNIM POTEZOM ZILETA PRESLA PREKO JAJA! GLUPAVI, GLUPAVI STR8ERI! :barf:

Nervira me kada neko nema grama pristojnosti u sebi ni uvidjajnosti za svet oko sebe!
U je. Kakve dve recenice, jedna ispod druge... :lol:
By Sensuality
Meni na zivce ide kad neko ponavlja stalno iste stvari... i kad je neko kriticizer.
Korisnikov avatar
By Azdaja
kad neko zvekne slajmaru nasred ulice, uz ono HHHHHRRRK :povraca:
Korisnikov avatar
By walt333
nerviraju me vicevi. Mrzim viceve. Dobijam ospe od viceva.:pljuje:
Korisnikov avatar
By walt333
A da mrzim i kada mi traze licnu kartu kada kupujem pljuge, a jos vise mrzim kada prodavacica vrati licnu kartu uz konstataciju To treba da shvatis kao kompliment:cupakosu:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by walt333

A da mrzim i kada mi traze licnu kartu kada kupujem pljuge, a jos vise mrzim kada prodavacica vrati licnu kartu uz konstataciju To treba da shvatis kao kompliment:cupakosu:
ovo rade u državi srbiji :puzzle:

kako ti prodaju alkohol :smeh:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by deran
Originally posted by walt333

ovo rade u državi srbiji :puzzle:

kako ti prodaju alkohol :smeh:

Pa verovao ili ne zaista traze, ne uvek i ne svi. Za alkohol retko traze ali desi se i to. Najvise volim kada mi je jedna teta koja je verovatno moje godiste onako strogim glasom rekla: "Mali licnu kartu". Mislim em imam 20 godina em imam metar i devedeset sigurno nisam mali.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
izuzetno me iritira ono "greb-greb" koje reklamira lutriju srbije. ne znam ko je, kako i zašto došao na ideju da maltretira tv publiku na taj način.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nervira me izvesni Milan koji mnogo voli da drzi sastanke i da ljude o sastancima obavestava dva tri sata pre pocetka, a na njima ne kaze nista novo ili epohalno. I svi znaju da je moron i svi se opet nacrtaju na sastanku i opet svi rade po starom, jer se neke stvari daju raditi samo na jedan nacin i nikako drugacije i ne mozes izmisliti neku kerefeku zbog koje vredi drzati sastanak!
Nervira me sto moram da radim u timu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Što iz tuša uvek i svuda, šta god da uradiš, prvo krene hladna voda.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!