Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Safina vec dobila prvi set 6:1

uzas
Korisnikov avatar
By Seaman
Uzas, izgubice sa ovakvom igrom.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ali, ali, ali... Kako je ne razumes???? :puzzle: :shocked: Ona nije kriva!!! Zar nisi cuo da je neko od gledalaca iza nje VEROVATNO uznemiravao komentarima, da neko u 15-redu glasno zvace zvaku, da ljudi koji sede na tribinama preko puta nje glasno pricaju, da joj mozda smeta aplauz sa susednih terena... :neznam: ?
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ili je zuljaju patike, kao onomad kad je ispala u prvom kolu na olimpijadi u Atini - zuljale je sandale :drama:

Ocajno igra, gledam i ne verujem.
Korisnikov avatar
By Oziris
Kao da se ni ne trudi da stize "rizicnije" lopte... Uvek joj nekako zafali ili korak-dva, ili brzi start ka loptici... Bas kao i meni, sa razlikom da:

1) Sad imam sto kila i vec deset godina sam u sportskoj penziji;

2) Moj tenis je, uz sve moje lepe udarce pod palicom trenera i godine redovnog igranja, bio i ostao REKREATIVAN!!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
P. S. Ovo pljuvanje ne znaci da ipak i pored zdravog razuma i sve izvesnijeg rezultata ne navijam za nju!
Korisnikov avatar
By ok_decko
^
to se podrazumeva :)

Meni deluje kao da joj je reket brat bratu 100 kila tezak, ono, srecna je ako samo udari lopticu. Kako tako.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Očajno, bledo, isprano... Vanish izdanje Jelene Janković. Šta je kog đavola morala da skida kilograme, sad joj udarci nemaju nikakvu snagu... Servis očaj, grešaka kolko oćeš... Igrala je ko pokojnik...
Korisnikov avatar
By Sunce
zasluzena pobeda alone.

jj - najgore izdanje. sramota.

:barf:
By Kragi
Razbila ju je, nema sta ...

:sigh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mada u svemu ovome ima nešto što mi uliva nadu za ubuduće... Pored toliko neiznuđenih grešaka videh i par neiznuđenih osmeha. Ne sećam se kada sam je poslenji put video kao se smeje u toku meča. Nek joj je sa srećom u dublu... Koji je sledeći turnir na kojem igra?
Korisnikov avatar
By Oziris
A Roddick i njegovo diranje djokice... Mislim :lood:
By Kragi
A brisanje Jecinog lica peskirom sa takvom paznjom kao da stavlja puder :lood:
By Kragi
Izvini, mene to konstantno iritira kod nje, nije to samo na ovom mecu. Ona svaki put lice brise kao da tonira boju istog puderom. Ali svaki put! :D
(mislim nije da imam nesto protiv, samo mi bode oci. Jbt na teniskom si mecu, brises znoj) :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa zbog nečeg je diva :) El treba možda ko Klejbanova? Pored nje Vimbldonska trava nikad ne bi uvenula :njanja:
By Kragi
haahahahahahahahahahahah ma ja samo primecujem :D

(Ja sam dupla devica :D (sitnice ovo, ono - kontas? ) :smeh: )
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ista nam je tuga (duplodevičanska)

Nego kad sam već pomenuo Klejbanovu, vodi protiv Žastin 5:2 :krava:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mmmmm da, kad smo vec kod Klejbanove - 5:2 vodi u prvom setu protiv Henin - ZBOG DOBRE IGRE pre svega! :shocked:
Korisnikov avatar
By Oziris
Vala i ja!!! Kim volim, divna mi je i bas sam se radovala sto je osvojila US Open... Henin mi je antipaticna, i taj njen comeback mi je sav :puna-sebe-i-naj-naj-naj-i-svi-ce-pasti-na-kolena-kad-se-ja-vratim:
Korisnikov avatar
By Sunce
trenirala non-stop. nikakav prekid nije bio.
Korisnikov avatar
By Oziris
Sto je uopste i odlazila onda? Pompezno otisla da bi se pompeznije vratila? Mislim, nonsense!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!