Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Alo vreli danijele, molim te mi reci da li ti ZAISTA..ali ono, basbaspotpuno zaista verujes da 'modna industrija zna sta je lepo a sta ruzno'?

...

Mislim...zaista?

..

Ustvari, ne...reci mi koliko godina ti zapravo imas?

..

Jbt, treba da spavam, a ja ovde provodim vreme razmisljajuci kako neko dete ne kapira sta su modni trendovi, photoshop, novac & propaganda.

Ja sam ovde lud.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
A sta forsira modna industrija?Ruzno ili lepo?
Zasto bi forsirala nesto sto je ruzno kada je ruzno odbojno i odbija ljude?Zar ne?
Ljude privlaci lepota,zar ne?I onda bi bilo sasvim suludo da za menekene i manekenke uzimaju ruzne osobe?Gresim li?
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Joj crni Danijele, a sta ces sa ovim:

"Heidi Klum (36) nije model za modnu pistu. Ona je jednostavno preteška i ima prevelike grudi, izjavio je lani Karl Lagerfeld (76).
- Koga još zanimaju žene s oblinama? Bit mode su snovi i iluzija - obrazlagao je Chanelov šef dodavši kako je osnivačica modnog carstva Coco Chanel često govorila da žena nije nikada dovoljno mršava i dovoljno bogata. No, Coco se nije libila kreirati za one koje nisu mršave, ali su dovoljno bogate da joj plate. Ovih je dana Karl shvatio koliko je Coco bila mudra i najavio je da će u kolekciji za proljeće 2010. biti kreacija za punije žene. Nije angažirao Heidi, nego je otišao u drugu krajnost. Glavni model bila mu je plesačica burleske Miss Dirty Martini (36), koja se ne važe otkako je premašila 100 kilograma. Armaniju nikada nisu smetale obline. Novu kolekciju rublja nosila mu je glumica Megan Fox (23)."

http://www.24sata.hr/show/karl-lagerfel ... la/153821/
Korisnikov avatar
By svejedno
Nenene.

..

Mislim, da, gresis.

..

Modna industrija ne forsira ni lepo ni ruzno.

Modna industrija forsira trendove.

..

Trenutni trend je ovakav. To ne znaci da je to LEPO.

Meni, npr, nije.

..

Mislim....ma, uzivaj. Ja idem spavam ,)
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
"Trenutni trend je ovakav. To ne znaci da je to LEPO."
Trenutno?Kada je to bila aktuelna Tvigi?OD KADA?
Kako ne znaci da je lepo?Ako ne znaci da je lepo onda znaci da je ruzno.A ruzno odbija ne privlaci musterije ili potencijalne kozumente.
Korisnikov avatar
By castor
'leba ti, jesi ti Statusov dupli nalog?
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Cemu vrejdanje i sukob misljenja ostavlajti na personalan nivo?
Ne poznajem doticnog.Zasto ti je tesko da mi odgovoris na ova jednostavna pitanja?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Biti fotogeničan često ne podrazumeva i lepotu.
Pored toga, shvatanje lepote je individualna stvar.

Ne shvatam poentu teme.
Kelly je Ž list celebrity, a tog klinca prvi put vidim.

Pretpostavljam da su previše glupi da bi njihova veza mogla označavati bilo šta pored zaljubljenosti.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Originally posted by Dirrty

Biti fotogeničan često ne podrazumeva i lepotu.
Pored toga, shvatanje lepote je individualna stvar.
Naravno,za mene i tebe.ALi modna industrija uvek servira isti tip lepote.
Ne shvatam poentu teme.
Kelly je Ž list celebrity, a tog klinca prvi put vidim.
Zar je vazno koliko je ona selebriti?Zar medju obicnim smrtnicima ne moze da se rodi ljubav?Zar se samo VIP ili 'VIP' osobe zaljubljuju?Zar JE VIP genetska predispozicija za sposobnost zaljubljivanja?Svrha teme je da li je u pitanju ljubav ili nesto drugo.Mene to zanima.
Pretpostavljam da su previše glupi da bi njihova veza mogla označavati bilo šta pored zaljubljenosti.
Ne razumem?Zar glupi ljudi ne mogu da se zaljubljuju?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Modna industrija ne servira uvek isti tip lepote.
Kao što neko reče, u pitanju su trendovi.
Pored toga, to ne može biti samo jedan tip lepote, jer u datom trenutku, dati tip ne može biti svima privlačan.

Ne, nego je otvaranje bilo kakve teme besmisleno za Žlj list celebrities, jer nikog ne zanimaju takve jedva poznate i nezanimljive ličnosti.

Ti si pitao da li je to nešto drugo ili ljubav.
Ja smatram da glupi ljudi ne mogu biti lukavi niti zli, te stoga u vezu ulaze isključivo iz ljubavi.
Tu nema koristi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Danijel_hot

Trenutno?Kada je to bila aktuelna Tvigi?OD KADA?
Kako ne znaci da je lepo?Ako ne znaci da je lepo onda znaci da je ruzno.
ovaj post, ova tema, a naročto uozbiljeni odgovori su... ne, nemerem, i lack words... :smeh:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Danijele, ti zapravo govoris da je modna industrija merodavna.
da ako je po nekom kalupu jedna osoba u vezi lepsa od one druge, onda to nije ljubav.
da su debele osobe ruzne, zato sto su tebi ruzne. ok, imas pravo da to kaze. ali da nas sve ubedjujes u to? :nope:
Korisnikov avatar
By ns.happy
danchika, jesi ti lep? jesi u industriji? aj' onako iskreno?
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Dobro.Pomogli ste mi da uvidim neke stvari.Hvala vam.
Niste vi prvi koji mi ovo pricate.Ocito ja gresim negde,ima negde pogresan stav o svemu tome.
Zao mi je.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Originally posted by ns.happy

danchika, jesi ti lep? jesi u industriji? aj' onako iskreno?
I tu psotoje dve skole misljenja.Jednu skola,koju zastupam ja tvrdi da sam ruzan.Druga skola,koju zastupaju svi ostali govori da sam lep.
Nisam u industriji.
Korisnikov avatar
By Mage
Awww... don't be to hard on yourself. :mirnatetko:

No, izvini što moram da ti saopštim, ali tema ti je avangardno glupa :smeh:

Bez uvrede ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
postoji i treca skola, kreacionisticka, ali o njoj ti ne mogu pricati, neces razumeti :-)
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Evo i ja se slazem da mi je tema glupa.Ali sam barem dobio neke pametne odgovore.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by ns.happy

sto da ne, moguce da je ljubav. pogledaj primer danijela djokica i one debele iz d'n'd. jasno je da se vole. kao i marija serifovic sa onim svojim garijem.
Oni mi vracaju veru u ljubav. :radosnice:
Korisnikov avatar
By m..
Slika

Slika

toliko o modi, lepoti i trendovima.
Korisnikov avatar
By kal zakath
džizs

...feed the world, let them know it's Christmas time...
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
I jedna i druga slika su obradjene u fotosopu,ali meni se,mada nisam poseban ljubitelj,vise svidja ona mrsavica na prvoj fotki.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Taman sam pomislila da ovo mesto ne moze da postane besmislenije i bizarnije nego sto vec jeste.... Kad ja tamo, a ono medjutim.
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
...a onda je Nojevu barku presrela nuklearna podmornica! :)
Korisnikov avatar
By Mage

I jedna i druga slika su obradjene u fotosopu,ali meni se,mada nisam poseban ljubitelj,vise svidja ona mrsavica na prvoj fotki.
Onda bi definitivno trebao da posetiš lekara :psiholog:
Korisnikov avatar
By m..

:shok: tebi mora da je omiljena igracka bila skeletor?

:maska:

elem, meni ona prva izgleda kao da ce joj otpasti meso s kostiju ako je dodirnes, ali avaj ukusi se razlikuju. s tim sto mi izgleda kao da je tvoj formiran prema onoj slici koju industrija podmece kao ideal lepote.

meni su ipak draze rubensove lepotice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!