Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
:fancyklap:

Volim bivshu. Volim sadashnju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mislim da ne.
Tacno je da su u odredjenom trenutku svi oni i sve one delovale kao pravi i prave, ali mislim da sada, u ovom periodu, najvise mi odgovara osoba sa kojom sam sada. Stavise, slatko se ismejem kada se setim svih svojih simpatija i vezica, otkako sam pocela da dejtujem. Nemam ja nista ni protiv koga, stavise, sa vecinom sam u dobrim odnosima, ali to je to. Bilo, proslo, sad se spominjalo.
Korisnikov avatar
By bittersweet
Interesantna je kolicina emocija koja se ispoljava kada se pomenu bivse... :lol:

OT: sa nekima da, sa nekima ne. Mislim da je m... lepo rekla vezano za osnovne kriterijume... prosto, ako to i dalje trazis (a trebalo bi, ako su stvarno osnovni kriterijumi) i ako ih te osobe i dalje poseduju, postoji potencijal...
sto se tice ovih drugih, na njihovom i slicnim iskustvima, naucis da prepoznajes odredjene stvari u sebi, pa i u drugima, koje na ovom stepenu svesti ne bih prihvatio da mi uticu na vezu... (nazovimo to mojim tadasnjim patologijama :) ) hmmm... moguce da bih se upustio u vezu sa tim ljudima, jer prosto ne znas kako cete se uklopiti dok ne probas, ali mislim da bih otisao iz tih veza mnogo ranije, tj. koliko na samom pocetku, ako bi takvo ponasanje krenulo da se ispoljava...
Korisnikov avatar
By .L O S T
mozda tvoje razmisljanje da bi bivse sad odgovarale, sazrevanje, novo vreme.... je samo gadan trip:rentgen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Osnovni problem zasto ne mogu to da zamislim je sto ja znam zasto su te veze pukle, i sta je tu falilo, te ne mogu da zamislim da bi to funkcionisalo. Nismo se izmenile/i toliko da to opet ne bi puklo zbog istih stvari, iako su to uglavnom bili pristojni ljudi koje i dan danas volim da sretnem.

Sad mi sasvim slucajno pade jedna osoba na pamet, sa kojom zbog okolnosti nekih totalno kretenskih, prica se nije nastavila, a jedva da je pocela, eto sa tom osobom mislim da recimo je to nesto moglo duze da traje, da sam je upoznala par godina kasnije.

Ali, kapiram da je to tako trebalo da bude :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!