Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

ljubav, ah ta ljubav

Sretno zaljubljen/a :setnja:
102
44%
Nesretno zaljubljen/a :pinknaocari: :(
62
26%
Nisam zaljubljen/a :zvizdi:
70
30%
Korisnikov avatar
By Lexussa
Originally posted by Zaljubljena
Nisam zaljubljena skoro godinu dana i crkavam...KUPIDONE POSETI MEEEEEEENE, JA SAM FACAAAAAAAAA :molise:
a nick ti je bas cool. :lol:

nda,kupidone,svrati i do mene,vec vise od pola godine nista. :/
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ljubav, od nje samo puca glava, malo se i lose spava...

:smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam (vise) zaljubljena
fala pi....

:trampolina:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Blond Brat
:love:

jos me volis :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne, ali na dobrom sam putu...tuturutu :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Jesam...............zaljubljen sam............ali, u samog sebe................

:smeh: :pucaodsmeha:
By geyboy
Za Novu Godinu idem u Skoplje da se nakon 2 meseca video Skypovanja upoznam sa jednim deckom. Bas smo se lepo nasli preko jednog dating sajta, a na FB vidim da je isto inace radostan i ima puno drugarica, vidim da je brizan. To mi se jako dopada kod njega, a uz to je i sladak i lako jednog drugog nasmejemo. Ali, samo znam da ni u jednom trenutku nisam imao onaj osecaj leptirica u stomaku, te besane noci... to prepisujem cistom radu hormona. Iskreno, ne verujem u tu neku zaljubljenost tj. romanticnu ljubav. Mislim da nam se to sve servira jako puno u filmovima, a nema veze sa stvarnoscu. Verujem u dobre osobine tog decka koje ja jako cenim. I zato odlucujem da ga volim, ako se ispostavi da je takav i uzivo. Isto kao kada roditelji usvoje dete, oni odlucuju da ga vole kao da su ga poznavali od kad se rodilo. Isto kad sam svoju sadasnju snaju upoznao odlucio sam da je volim i stvarno osecao sam se kao da sam je vec dugo poznavao i voleo i ispostavilo se da je super osoba na prvu loptu i dan danas. Takodje verujem da je ljubav akcija podrzana sa osecanjima, ali niposto bazirana na osecanjima. Osecanja ce se verujem smiriti kad tada pa ljudi misle gotovo je sa vezom. Cesto vam se desi da nekog u jednom trenutku mrzite, tj. ne volite ga. Nekada nekog u jednom trenutku manje, a nekad vise volite. Svadja zbog sitnica. Ali to je sve deo stvarnosti, ali ako se ljudi prisecaju onog dobrog sto su videlu jednom u drugima i kazu sebi: "Ok, pogresio je u tome i tome, ali ja sam odlucio da ga volim jer ga cenim za ono najbolje u njemu". Vazno je kada prilazite osobi da ne zaboravite da ce kad tad kod nje i kod vas vase lose osobine poceti da se pokazuju, jer niko nije savrsen i samo dok smo ludo zaljubljeni vidimo savrsenstvo, pa nas opali stvarnost. Ljubav ce se vremenom sve vise i vise razvijati. Mi ipak odlucujemo kad vidimo nekog do koga nam je jako stalo da ga volimo. Ako je i sa druge strane tako onda super, ali na vezi, braku treba raditi, raditi.
Korisnikov avatar
By Mage
Jesam, zaljubljen sam. I posle 2 godine zabavljanja i dalje imam leptiriće u stomaku :love:
Korisnikov avatar
By Val
Chini mi se da sam vechno (vechito) zaljubljena. Samo se lik menja...
Korisnikov avatar
By Azdaja
pozdrav valovitoj :)

ON jesam, kao dete u igracku :love: (kako ovo zvuci :lol: )
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!