Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by makaslazem se...bolje da i ne zove,sto manje znam o bivsima mogu bolje da zivim sa sadasnjima...svako javljanje moze samo da mi poremeti mir,i ponovo me navede da mislim o toj osobi u bilo kom kontekstu..
: '' sta oces?''
tako se osecam i to kazem u 99 posto slucajeva.
ne vucem nikakve repove,ne verujem u prijateljstva posle veze i sta imam da se druzim s nekom mojom ex. ne bih volela ni da se moja devojka druzi sa nekom njenom ex.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by unic0rn
pa zavisi ko zove i u kom sam raspolozenju...nekad bi me bash zanimalo sta se kod koga deshava a nekad mi se apsolutno jebe za deshavanje u tudjem zivotu.
a ponajvise zavisi od toga s kojim motivom zove.
nisam ni sa kim u svadji, ali kad se neko javi posle X da bi trazio nesto, ili jos gore da prica kako mu je super u zivotu a najgore je to podgrevanje, to je bash bzvz.
![]()
Isto i kod mene... Sa jednom ex ne pricam jer je LUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAA i nju uvek ispichkam kada mi se javi, zato stoje LUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAASa ostalima sam u ok odnosima... Sa jednom bivsom sam bas ok, drugarice smo, sa jednom sam isto ok, sa jednom na cao cao u gradu i to je to...
AKo se neka javi radi podgrevanja, a meni fali sex i solo sam i nista vise sem sexa necu, zasto da ne? Mozemo da se dogovorimo...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!