Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
dvoumila sam se gde da metnem ovu temu, s obzirom da su mi sentimenti oko iste duboko podeljeni. s jedne strane, ovakvim stvarima ne možeš da se ne smeješ... a s druge strane, u isto vreme ti nekako dođe i da ustaneš, odeš u kuhinju, zgutaš duplu porciju kakvog grdnog deterdženta ili uzmeš neku zgodnu šerpu s dugačkom ručkom i od muke se izmlatiš po čelu.

u tem smislu, ako moderatorka proceni da je više smešno nego suicide-inspiring, nek' je miče u lud'lo i zezanje.

enihu, gledam večeras ovaj klip i kontam - jbt, pa ovi ljudi su potpuno hilarious! onda se prisetim aleksandre janković i njoj sličnih i zaključim da su prominentni homofobi na ovim prostorima općenito potpuni klovnovi koji bi bili beskrajno zabavni da nema nekih sitnih detalja kao što su sistemska diskriminacija i povremene linč-orgije sa lgbt ljudima kao glavnim jelom na meniju.

''

imate li vi nekih sličnih materijala za šerovati?
računam da bi mogla da se složi lepa kompilacija...
Korisnikov avatar
By Blady
Kako se oni brinu za njihove zene hrvatice....
Kada nadjem nesto okacicu... Ali stvarno, koja prica... koliko puta ispricamo... verovatno sam toliko van te price, da sam zaboravila na ovakve razgovore...
Korisnikov avatar
By deran
dakle,i tamo palme njišu grane...:srbin:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gospode!

A samo pederi postoje, a lece i ostali, za to još uvek nisu čuli.
Pretpostavljam da će im za to biti potreban još koji milenijum evolucije.

Kakve budale.
Korisnikov avatar
By Stripi
Rojs je uspio postat marginalna ličnost a ovaj desni, Stjepan Spajić zvani Rođo, direktor nogomentog kluba Hrvatski dragovoljac (inače u mojoj neposrednoj blizini) , je nedugo iza toga preminuo. Došao homseksualni vrag po svoje.
Korisnikov avatar
By 2kune
Mene muka gledat voditelja-pedera koji se tako usiljeno smije... :predaja:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne mogu ja to da gledam. meni je to :retard: samo se smorim..
By mythe
pa to je staro 'k'o biblija lol ...a stvarno su smesni, posebno kad se u jednom mometnu Spajic pocne krstiti lol

mislim da vise treba biti interesantan Palma Markovic, posebno sto isti vazi za "politicara proeuropske orijentacije"...kao i ambasadora Zapadnih zemalja, koji su podrzavali gay paradu, ali s druge strane idu istom na gradsku slavu i dolaze na Skupstinu stranke...kao onaj svedski ambasador, podrzao gay pride, to je lepo, ali dva meseca iza toga ode Palmi na skupstinu stranke a ne upita ga za izjave tipa "homoseksualizam je bolest" i "gay pride treba odloziti do 2050"...ocito je onako kako je Balasevic rekao "politika je kurva"...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Lepa Krepa

u tem smislu, ako moderatorka proceni da je više smešno nego suicide-inspiring, nek' je miče u lud'lo i zezanje.

''

imate li vi nekih sličnih materijala za šerovati?
računam da bi mogla da se složi lepa kompilacija...
U tom smislu moderatorka te mnogo manje voli jer je morala ovo da pogleda :kesa: :zid:

Neka ostane ovde :kesa: :kesa: :kesa:

Ali dobra strana je sto mi se digo pritisak pa vise ne osecam umor :blenta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne mogu da ih gledam, evo i dalje ide i slusam.

Jbt, kako....i mean...they have opposable thumbs, presumably?

edit:

evo zavrsili su. Good lord, nemoj vise Lepa, kad te lepo prosim

:slinavko:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
eeee bre, moraš i da gledaš!
nije isto bez vizuelnog dojma!

recimo, simpatični brka se na dva mesta krsti u nenadjebivom maniru, a izjava "pa i mi pazimo na svoj izgled" može potpuno da zablista tek kad ih vidiš onako zajedno u istom kadru.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Smehotresna olimpijada. Ovaj levi (roll-on) sa ovim šva mi je fenomenalan... "djeca će se, errrr, vađati, errrr, degenevici :retard:

:lol:
Korisnikov avatar
By Loni
A evo i tog govora u saboru.

''
Korisnikov avatar
By Loni
Poslušajte vi proročanstvo Milana Tarota...
Obratite pažnju šta će bit iza 2 godine...

''
Korisnikov avatar
By 2kune
Možda da vidovitog Milana proglasimo željeznim kancelarom ponovno ujedinjene Balkanije? :pervert:
Korisnikov avatar
By deran
milja je davno upokojena...:povez:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi

Stjepan Spajić zvani Rođo, direktor nogomentog kluba Hrvatski dragovoljac (inače u mojoj neposrednoj blizini) , je nedugo iza toga preminuo. Došao homseksualni vrag po svoje.
eto ti šta znači biti srećan čovek-umro,a nije doživeo da mu država bude ukaljana...amin...:lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Milju je upucao ljubomorni ljubavnik tamo neke 2001 - 2002.
Nije mogao navodno da joj oprosti neku prevaru.

Tri, četiri godine bila je paralisana, a onda je preminula, ali da stvar bude paradoksalna ona je rekla da ne želi nikakvu tužbu protiv ljubavnika.
Razlog je taj što je taj isti ljubavnik godinu, dve ranije platio neku tešku operaciju njenom sinu.

Nešto je rekla kao: - Spasio mi je život sina i takvog čoveka nikad ne mogu da optužim i osudim ni za šta...

Interesantna je to bila žena, ali malo suluda. Na žalost bila je u službi Miloševićeve politike i u njenim emisijama podsticala nacionalizam, ali sad... šta je tu je... O pokojnicima...
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Meni je ipak najsmesniji hrvatski homofob Otto Baric. Nikako ne mogu da nadjem interview gde prica da zazire od pedera jer ga je kao ljepog, mladog deckica :goran: sa zgodnim nogicama, nekakav stricek u kinu poceo drapat po koljenu! Nasao sam samo ovo na forum.hr:

.....a par dana prije je gostovao na Plavom Radiju u emisiji Homo Sporticus u kojoj ga je intervjuirao moj frend. Nakon intervjua (dok je u eter isla pjesma) frend i on su izmejenili sljedece rijeci:
Dudi: Gospodine Baric, hocete, molim vas, poslije pjesme reci u eter Ja sam Otto Baric i vi slusate Homo Sporticus
Otto: Sto da kazem?
Dudi: Ja sam Otto Baric i vi slusate Homo Sporticus
Otto: ne dolazi u obzir
Dudi: Zasto?
Otto: ne zelim to reci, ja nemam veze sa homosexualcima
Dudi: pa emisija se zove Homo Sporticus
Otto: Ma ne zanima me, ne dolazi u obzir
Dudi: pa Homo Sporticus na latinskom znaci Covjek sportas
Otto: ne dolazi u obzir, ja sa homosexualcima nemam veze
Dudi: jel hocete da promijenimo ime u Hetero Sporticus?
Otto: Mjenjajte kak hocete, ali ja to necu reci...
Korisnikov avatar
By olga_diktator
rece jos Loni gore, ubio je ljubavnik pre par godina. Znam da sam na vest o smrti momentalno sela da ponovo pogledam Rane radove.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!