Originally posted by Mage
Al ta pederska feminiziranost je drugačija od ženske feminiziranosti to je sigurno. Većina fem pedera su po meni ženstvenija od žena!
Ima nešto strašno odbojno u tome (makar meni). Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
Da se ne ponavljam Mage.
Drugi su ti odlično odgovorili.
Inače upravo obrnuto!
Ako ti strejteri ikog od gejeva vole (na onaj ljubavn-seksualan način) to će biti ili transvestit il' fem gej.
Pisao sam o tome kako mi je fem drug u vojsci našao par ljubavnika, koji su inače ,,većinski strejteri'', kao i da se čuvar na ulazu u gej klubu po pravilu smuva s transvestitom. (Dvaput se desilo).
Gejevi su ti koji mrze fem momke zbog autohomofobije, a strejterima mož' biti svejedno.
Oni s tim nemaju problema.
Doduše lakše ćeš se instalirati u njihovo društvo ako si sličan fizički njima,
ali ako već znaju da si gej sasvim im je svejedno da li si mačo ili fem.
Mislim da hormoni imaju uticaj samo na period od 2. do 5. meseca fetusnog perioda. Ako je tad fetus napajan testosteronima kao trebalo bi da dete bude muškobanjastije (glas, vilica itd) a ako nije, onda femkastije.
U tom periodu formira se mozak, a navodno ženski i gej mozgovi imaju razvijeniju levu stranu, a muški i lezbejski otprilike desnu... (Ne držite me za reč...)
Posle tog perioda sve ima slabiji uticaj. Može neko biti dlakav po celom telu pa biti trans.
Uostalom ta dlakavost je povezana s muževnošću samo u okviru bele rase.
Azijati i crnci brijaju se retko.
Kad vidiš kod Crnaca bujnu kosu znaj da ju je puštao više godina.
Severnjaci su dlakaviji zbog zime tako da je i to jedna predrasuda oko uslovne povezanosti s muževnošću.
Inače pre jedno 10 godina jedna biseks drugarica je poredila mene i još jednog geja tražeći nam ženske crte.
Izlavila je: - Imate i vas dvojica nešto fem, al' na neki različit način.
Dok si ti (taj drugi) malo fem u fazonu žene kurve,
za tebe (Loni) bih rekla da si više u fazonu ne kurve, nego neke požrtvovane sestre. :-)))