Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Mage je pritajena tetka skriveni fem :nunchake: dajem glavic!
Korisnikov avatar
By Mage
Da, evo upravo slušam Insomniu, pijem kafu i tračarim sa drugaricama kako su svi muškarci kreteni hahahaha :smeh:

Tetka power! :tetka:
By Ulix
Originally posted by shut

Mage je pritajena tetka skriveni fem :nunchake: dajem glavic!
:up:

Šta bi drugo moglo biti iza toliko gađenja i prezira osim prepoznavanja sopstvenih osobina?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mage

Da, evo upravo slušam Insomniu, pijem kafu i tračarim sa drugaricama kako su svi muškarci kreteni hahahaha :smeh:

Tetka power! :tetka:
Stereotipi, stereotipi...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
E, a stavrno ne kapiram u cem je fora s odbojnoscu spram fem likova. Meni su bas slatki. ^^
Korisnikov avatar
By Srklet
ja bas ne kuzim u cemu je problem... odnosno, meni se cini da je najvaznije da se ljudi ponasaju u skladu sa sobom, sa svojom (for lack of a better word) prirodom. dakle, ako je netko feminiziran - feminiziran je. ako je netko macho, a u krevetu pussy - onda je macho, a u krevetu pussy.

problem nastaje bas u prilagodjavanju svojeg ponasanja i performativnosti ocekivanjima drugih. dakle, sve dok se netko tko je feminiziran tako i ponasa, ja ne vidim problem. neprihvatljivo bi bilo da se ponasa fejk, da se prisiljava ponasati suprotno od sebe. a gadjenje prema feminiziranima ili pederski performativnima je nista drugo nego izraz autohomofobije.
Korisnikov avatar
By Nbegi
@Ulix: Moglo bi tu još svašta da bude, pored toga što si rekao. Namerna provokacija ("Novajlija"), namerna provokacija (Novajlija), attention queen (Novajlija sa ili bez navodnika) ili prosto internalizovana homofobija, praćena površnom generalizacijom začinjena mizoginijom.... Jelovnik je "bogat", dakleN... (ala sam ga sročio....)
Korisnikov avatar
By Mage
Auuu... kakva crna autohomofobija. Vi baš nemate pametnijeg posla nego da smišljate kojekakve teorije i psihoanalize?

Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadno :bljak: Neka svako to protumači na svoj način, mene tako zabole :psiholog:
Korisnikov avatar
By Srklet

Auuu... kakva crna autohomofobija. Vi baš nemate pametnijeg posla nego da smišljate kojekakve teorije i psihoanalize?
hvalis se ovdje da si neki jeben student, a problem su ti "kojekakve teorije i psihoanalize", wow to je fakat opasan intelektualni nivo, nema sta...
Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadno :bljak:
autohomofob. :kolo:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadno :bljak: Neka svako to protumači na svoj način, mene tako zabole :psiholog:
There, there :mazi:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Posle takvih Magova, tačno da ti se smuče pederi...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Popeye

hvalis se ovdje da si neki jeben student, a problem su ti "kojekakve teorije i psihoanalize", wow to je fakat opasan intelektualni nivo, nema sta...
Ne, opasan intelektualni nivo je kada se neko pravi da zna nešto o nekome ili nečemu, pa se onda razbacuje kojekakvim "fancy" izrazima i izlivima znanja koje zapravo nema ;)

Jedna od osnovnih zabluda čoveka je da je popio svu pamet sveta pa može da govori drugima šta "jeste", a šta "nije". Grow up :odrasti:
Originally posted by Popeye

Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadno :bljak:
autohomofob. :kolo:
Šta da kažem... Uhvatio si me :blush:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ko priznaje,pola mu se dodaje.Tetketina:lol:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Niko tebe ne tera da ih voliš ili ne. Način na koji pričaš o tome govori više od svega, ali naravno ko ne želi da evoluira, neće ni evoluirati...
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam ja nista priznao.Vec ti:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sarkazam svuda oko mene,palacaju..Gde mi nepoznato:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Srklet
@mage: nisi u pravu i imas problem s internaliziranom homofobijom, sto se ne vidi samo po tvojem pisanju u ovom topicu, nego i u drugima. da bude jasno, nije nimalo neuobicajeno sto ima homofobije u tebi, s obzirom na heteropatrijarhalnost balkanskih drustava, u kojima su rodne i slicne podjele vrlo naglasene i smatraju se jako vaznima. da pojednostavim: decki se igraju s auticima i nose plavo, a curice s barbikama i nose roza. naravno, svatko iz vlastitog iskustva zna da u stvarnosti podjele nisu tako jednostavne. uzet cu samo svoj primjer: nisam se nikad igrao s barbikama, ali sam se volio igrati rata, s drugim deckima kao i s raznim action figures, no nisam volio igrati nogomet. a najvise sam volio ljubicasto. uglavnom, iz takvih stereotipa nastaju predrasude, pa zato mnogi pricaju o tome kakvo je to musko a kakvo je to zensko ponasanje. a zapravo ne postoji ni musko ni zensko ponasanje kao monolitna kategorija. niti se do kraja moze provesti samo takva podjela. jer je svijet malo kompleksniji od toga su su u njemu samo bijelci, heteroseksualci, muskarci i zene. niti su svi krscani ili muslimani. itd. tzv. binarne podjele uvijek vode diskriminaciji.

kuzis sto zelim reci? (tek smo na pola :D )

uglavnom, da dodjem i do internalizirane homofobije i tvojeg problema s feminiziranima, o kojima govoris s gadjenjem. sto je prilicno gadno s tvoje strane, jel. sjeti se opet one situacije kada si se na faksu nedavno suocio s homofobijom profesora i kolega; nije li njihov stav prema homoseksualnosti (a slijedom toga i prema tebi) bio jednak kao tvoj stav prema feminiziranima? pitanje je retoricko. no, zapitaj se zasto ti se gade feminizirani, koji je to njihov "zlocin"?... skoro pa svi koji imaju takve ispade navode nesto od sljedeceg:
a) sramote ostale pedere svojim tetkarenjem, pruzaju krivu sliku javnosti
b) muskarac da se ponasa kao zena, pa gdje to ima
c) feminizirani su pickice koje provociraju
d) random (auto)homophobic remark...

so anyway... i dalje tvrdim ono sto mi se vec nekoliko godina cini kao prilicno jasna stvar: pederi koji imaju negativne osjecaje prema feminiziranima zapravo imaju negativne osjecaje prema sebi. ti se u tome nikako ne pokazujes kao izuzetak, nego bas kao stereotip autohomofobne ormaruše. što ne znaci da takav trebas ostati. ;)
Korisnikov avatar
By Rodman

Al ta pederska feminiziranost je drugačija od ženske feminiziranosti to je sigurno. Većina fem pedera su po meni ženstvenija od žena!

Ima nešto strašno odbojno u tome (makar meni). Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.

+1 znam par ljudi koji nisu ni malo fem za koje ne bi niko ni rekao da su u fazonu !
By Kragi
ahahahahahahahahahahaahahaahahahahahhaah

kakvim stvarima se ljudi ovde bave :roll:
Korisnikov avatar
By Gollum
Svidja mi se ovo sto je Popeye napisao, i slazem se sa svim tim ..

Ja kad sam imao 14, 15 godina bio sam bas dosta fem (godinama se to smanjivalo toliko da danas mnogi i ne sumnjaju da nisam str8) .. tada dok sam bio mladji (dakle 7, 8. razred) dozivljavao sam svakakve uvrede na racun moje feminiziranosti i mog ponasanja, iako ja to naravno nisam radio namerno niti sam naglasavao to, .. secam se dobro jednog decka koji nije isao samnom u odeljenje ali mi je na hodniku nekoliko puta iz cista mira dobacio 'pederuuuu', 'pederchinooo', .. gledajuci pritom u mene kao u neko govno, a nismo se ni poznavali uopste ...
godinama kasnije istog decka sam sreo u kraju, bio je obucen dosta 'tetkasto', da bih ga kasnije pronasao na Romeu kao iskljucivo pasivnog !!!! :D

Dakle, ti autohomofobicni gay ljudi, mislim da zaista imaju problem sami sa sobom, posto znaju da 80% strejtera kod nas mrzi gay populaciju i misli da je to bolesno, ne mogu da razumem kako onda macho gayevi mogu sa gadjenjem da gledaju na fem likove (koji opet nisu sami birali da budu takvi niti mogu na to da uticu) ..

I da, nesto se ne slazem da feminiziranost ide u paketu sa tetkastoscu ! Imam na faxu dosta kolega koji su ekstremno feminiziranog ponasanja a oblace se ''strejterski'', sisaju na kratko, i nisu u 'slatka moja idemo na kaficu' fazonu ! Dok sa druge strane imam strejt poznanike koji su nalickani i u 'slatka moja' fazonu, uvek u zenskom drustvu ...

Nisam zeleo da se sve ovo pretvori u raspravu i svadju .. samo sam pitao odakle dolazi feminiziranost i zasto se neki gayevi ponasaju kao zene (a pritom nisu 'utetkareni')

anyway, volim vise macho gayeve ali su mi nekada privlacni i fem ... volim kad se vidi da je neko peder i kad taj neko nema s tim problem nego se tako ponasa svuda i uvek :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!