Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by shut
Mage je pritajena tetka skriveni femdajem glavic!
Originally posted by shut
Mage je pritajena tetka skriveni femdajem glavic!
Originally posted by MageStereotipi, stereotipi...
Da, evo upravo slušam Insomniu, pijem kafu i tračarim sa drugaricama kako su svi muškarci kreteni hahahaha![]()
Tetka power!![]()
Originally posted by Strix
Originally posted by MageDa li si nekada cuo za narcizam malih razlika?
Pa ja ne znam o kakvoj gestikulaciji ti pričaš ali tetka je tetka![]()
![]()
Originally posted by Magehvalis se ovdje da si neki jeben student, a problem su ti "kojekakve teorije i psihoanalize", wow to je fakat opasan intelektualni nivo, nema sta...
Auuu... kakva crna autohomofobija. Vi baš nemate pametnijeg posla nego da smišljate kojekakve teorije i psihoanalize?
Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadnoautohomofob.![]()
Originally posted by MageThere, there
Auuu... kakva crna autohomofobija. Vi baš nemate pametnijeg posla nego da smišljate kojekakve teorije i psihoanalize?
Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadnoNeka svako to protumači na svoj način, mene tako zabole
![]()
Originally posted by PopeyeNe, opasan intelektualni nivo je kada se neko pravi da zna nešto o nekome ili nečemu, pa se onda razbacuje kojekakvim "fancy" izrazima i izlivima znanja koje zapravo nema
Originally posted by Magehvalis se ovdje da si neki jeben student, a problem su ti "kojekakve teorije i psihoanalize", wow to je fakat opasan intelektualni nivo, nema sta...
Originally posted by PopeyeŠta da kažem... Uhvatio si me
Ja jednostavno ne volim fem muškarce, to mi je odbojno i gadnoautohomofob.![]()
![]()
Originally posted by TungiLepo je što priznaješ
Ko priznaje,pola mu se dodaje.Tetketina:lol:
Originally posted by TungiPa ja ne znam da li si ti nekada čuo za sarkazam? Pogledaj u vujakliji šta to znači
Nisam ja nista priznao.Vec ti:lol:
Originally posted by Mage
Al ta pederska feminiziranost je drugačija od ženske feminiziranosti to je sigurno. Većina fem pedera su po meni ženstvenija od žena!
Ima nešto strašno odbojno u tome (makar meni). Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
Originally posted by Rodmanu jee, bas su kul. a i ti si cim ih znas
+1 znam par ljudi koji nisu ni malo fem za koje ne bi niko ni rekao da su u fazonu !
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!