Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
S obzirom da jos uvek gaje neke emocije prema meni, odlucila sam da sve to ostavim po strani, i krenem dalje...:zastita:
By Kragi
<KG*******> pozzzzz
<KgCS3> pozzzzzzzzz

...

<KG*******> e imas li decka?
<KgCS3> e nemam, i ne treba mi, posle tebe potop :) )))
<KG********> hoces da se upoznas s mojim drugom?
<KgCS3> ahahahhahahahahhahahahahahah

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Delete
Pre 3 dana mi je prisla bivsa sa kojom nisam razgovarala ni pozdravljala se 4-5 godina i pruzila ruku da se pomirimo.
Ispricale smo se i zaista je lep osecaj kad posle toliko vremena uvidimo koliko smo napredovali i promenili se. Da li cemo nastaviti da se druzimo, videcemo, ali se sad sigurno necemo zavlaciti po svlacionicama posle treninga zbogi sigurnog okruzenja dok se ljubimo. :lol:
By ~ Le Saint X ~
Kako sa kim
ali,generalno posto nismo u istim 'krugovima' niti 'kvadratima'
ne srecem ih

ne osecam potrebu da budem sa njima u nekom odnosu posle odnosa koji smo imali

da je sve bilo okej,bili bi
kako nismo...

p.s. da li sam vec odgovorio na temu ovde?
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne vidjam se s njima - eventualno slucajno na ulici ili u gradu - ako je bas ocigledno da su me videli, javim se - ili ako mi pridju da se pozdrave, popricam sa njima - ali to je to

jedino jednog bivseg stavljam na ignore - i to vec godinama.... jbg, neki ljudi izgleda ne znaju sta je NE, pa dave li dave...... -.- srecom ovaj samo preko poruka, posto ne zivimo u istom gradu i ne srecemo se - ali ako bismo se kojim slucajem sreli, licem u lice (sto bih sigurno pokusala da izbegnem ako mogu), sigurno bih se javila i pokusala da odem sto elegantnije moguce - sta cu kad sam fina :D ne volim da budem u neprijateljskim odnosima ni sa kim... pa cak ni sa tim doticnim - mislim, nije me klao ni tukao da se ponasam prema njemu kao prema djavolu.... samo necu nista da imam s njim i zato zelim da odrzim nas kontakt na nuli, posto ocigledno nista drugo ne moze da shvati
Korisnikov avatar
By emo_haos_
evo bas danas me je ispalio za strand, i stoga mi niko nije namazao ledja i malko sam izgorela :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
definitivno boljim nego sa bivšim devojkama... očigledno sam ja problem u toj post fazi :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by di_luna

definitivno boljim nego sa bivšim devojkama... očigledno sam ja problem u toj post fazi :)
u mom slucaju, definitivno nisam ja ta koja ima problem u toj fazi :andjelak:

:peace:
Korisnikov avatar
By Darling
U drugarskim...s tim sto oni nisu ni znali da su i u toku veze sa mnom imali vise drugarski status, nego bilo koji drugi, zato nijedna veza nije ni potrajala :kesa:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Meni je bas jedan bivsi, posle dve godine bez ikakvog kontakta, poslao poruku da se vidimo. Mislim, meni i nije toliko sad stalo, al ajd da vidim sta hoce, mozda oce da se pomirimo ili sl, kad ono "gde cemo da se sevimo" :D
Bas je bilo slap in a face, ocigledno ljudi mogu da se promene, da postanu jos bezobrazniji i bezobzirniji -.-
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!