Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Gollum
Verujem da se o tome vec pisalo ovde ranije, al posto od skoro pratim forum, evo da otvorim ovu temu.

Zanima me sta je to sto neke gay muskarce cini feminiziranim ? Ja sam recimo polu-fem ponasanja i jednostavno sam takav ali ne znam zbog cega je to tako.
Ima gay ljudi koji su potpuno feminizirani i zenstveni, a pritom su i maljavi, imaju jaku bradu.. pa verujem da nije rec o nedostatku muskih hormona i visku zenskih.

Bas bih voleo da istrazim malo o tome i saznam odakle dolazi ta feminiziranost. Ako je to uopste poznato i istrazeno
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ne umem bash da ti odgovorim na postavljeno pitanje.

Ali ja josh nisam upoznao pedera koji nije bar 2% feminiziran (tipa pokreti ruke, gestikulacija dok prica itd, pogled)

Mozda je pravo pitanje kako se stvara razlika izmedju manje i vishe?

Mada imash ti i str8 osoba koje su jednostavno feminizirane..opet manje i vishe...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn

Pa ne umem bash da ti odgovorim na postavljeno pitanje.

Ali ja josh nisam upoznao pedera koji nije bar 2% feminiziran (tipa pokreti ruke, gestikulacija dok prica itd, pogled)

Mozda je pravo pitanje kako se stvara razlika izmedju manje i vishe?

Mada imash ti i str8 osoba koje su jednostavno feminizirane..opet manje i vishe...
Pa da, mislim da je ovo poslednje tacno... a ono prvo - da uocimo feminiziranost gayeva - dolazi mislim zato sto znamo da je osoba gay pa obratimo paznju.

I mislim da mi svi drugacije dozivljavamo feminiziranost, pa sto je za nekog fem za drugog nije. To je i na forumu istrazio Colorado, postavljajuci pitanje da li je on fem, pa smo ga mi karakterisali od muzevnog do fem sa svim varijantama izmedju, samo se ne usaglasimo u misljenjima... te ispade da je feminiziranost a i muzevnost u ocima posmatraca...
By Kragi
^upravo. :hail:

Ja sam za neke ljude shvatio da su feminizirani tek onda kad su mi drugi skrenuli paznju na to :retard:

(ja bih ljude delio na one koji su optereceni time i one koji nisu (da ne kazem paranoicne i neparanoicne)) :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
well dodao bih samo da i razliciti delovi populacije gledaju razlicito na te neke stvari.
Hocu reci da kada zenski deo populacije posmatra muski to gleda iz svog ugla i cesto im se utisak nece sloziti s muskom populacijom. Za obrnuto ne znam mislim da je slicna stvar.

A svakome je svoja populacija merodavnija.

I sad, ne kazem da treba diskvalifikovati automatski ne-nashu populaciju zbog neobjektivnosti, nego samo to imati na umu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sve zavisi od toga da li ti feminiziranost ima za rezultat gestikulaciju srpske domaćice ili Alexis :alexis:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Gollum

Bas bih voleo da istrazim malo o tome i saznam odakle dolazi ta feminiziranost. Ako je to uopste poznato i istrazeno
guglaj, recimo, "gender performativity". a mo'š i da pročitaš "nevolje sa rodom" by džudit batler (mada bih ja radije preporučila neku dajdžest-verziju, jerbo je original napisan prilično grdnim stilom). ima i drugih koji/e se bave istom problematikom, al' ovo je, kao, biblija u toj oblasti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne upoznah nijednog jos ko je fem,a da nije gay...
Korisnikov avatar
By Srklet
kao sto je vec spomenula lepa krepa, rijec je (vjerojatno) o pederskoj performativnosti, a ne (nuzno) feminiziranosti. to su dvije razlicite stvari. konkretan primjer: freddie mercury. skoro pa arhetipska pojava pederske performativnosti.

u smislu fizicke privlacnosti, meni je performativnost jedna od vaznijih faktora. jednostavno me ne pale pederi na kojima se ne vidi da su pederi, tzv. str8-acting. sto znaci da me i (meni neshvatljivo ozloglaseni) feminizirani pale vise od onih koji se ponasaju i izgledaju kao heteroseksualci. :D

i naravno, million dollar question: ako se na tolikim heteroseksualcima vidi da su heteroseksualni (skoro da im pise na celu :lol: ), zasto se ni bi i kod pedera vidjelo isto?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Popeye

kao sto je vec spomenula lepa krepa, rijec je (vjerojatno) o pederskoj performativnosti, a ne (nuzno) feminiziranosti. to su dvije razlicite stvari. konkretan primjer: freddie mercury. skoro pa arhetipska pojava pederske performativnosti.

kako su to različite? mislim, svaki rodni izražaj je performativ, pa tako i feminiziranost.
Korisnikov avatar
By Srklet
razlicite u smislu da su dvije vrste performativnosti (a performativnosti, naravno, ima jos mnogo). mozda "vrsta" nije prava rijec... :hmm: način? :D

basically, ja kao pederski esencijalist tvrdim da mogu prepoznati razliku izmedju pederske performativnosti i feminizirane performativnosti, koje se mogu naci u istoj osobi, ali i ne moraju. :serlok:
Korisnikov avatar
By Mage
Pa nisu svi pederi feminizirani pobogu. Ja baš znam par ljudi za koje nikada ne bi ni pomislio. Ja mislim da ljudi misle da su pederi fem zato što se takvi najviše eksponiraju i time dolaze do izražaja.
Korisnikov avatar
By Mage
Al ta pederska feminiziranost je drugačija od ženske feminiziranosti to je sigurno. Većina fem pedera su po meni ženstvenija od žena!

Ima nešto strašno odbojno u tome (makar meni). Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
Korisnikov avatar
By Srklet
wow, uspjesno spajanje homofobije i mizoginije! :party:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Mage

Al ta pederska feminiziranost je drugačija od ženske feminiziranosti to je sigurno. Većina fem pedera su po meni ženstvenija od žena!

Ima nešto strašno odbojno u tome (makar meni). Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
So true. Nisam od onih koji mrze jer možemo mrzeti samo ono što prepoznajemo u nama samima...samo ih izbegavam, jer kao što rekoh za majmunče, potsvest veoma lako kopira ponašanje ljudi oko nas, hteli mi to ili ne.

Mnogo je strašnije kada je neko kao mačo u javnosti, a u krevetu počne da stenje i vrišti kao žena.
By Ulix
Taj pogled, govor i gestikulacija su toliko ružni da mi je ponekad jasno zašto nas str8eri tolko mrze. Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
:katemoss: :katemoss: :katemoss:
Originally posted by Popeye

wow, uspjesno spajanje homofobije i mizoginije! :party:
:up:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam uz tetka ulixa i tetka olivu! :up:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

...................................................................................................

Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
Cek cek, a kakve veze imaju ove dve pojave?
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Strix

...................................................................................................

Kad vidim te tetke smuči mi se život: opasne, prepotentne, umišljene, prazne i površne... sve ono što ne volim kod ljudi.
Pa u 99% slučajeva idu u paketu :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Strix

Pa u 99% slučajeva idu u paketu :lol:
Ali ne mora da znaci, a koliko ja razumeh, ovde se misli samo na gestikulaciju.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa ja ne znam o kakvoj gestikulaciji ti pričaš ali tetka je tetka :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!