Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By biotherm
Hajde, momci... sta mislite o brijanju britvom, da li biste probali...

Ne znam gde bih stavio ovaj topic... zasad tu, mada bi trebalo otvoriti rubriku "kozmetika" (preporuka za forum admins)...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Odmah mi padne na pamet Svini Tod. Divan film, divan film... :chestram:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja probala jednom (brijanje nogu) - tad sam bila klinka (npr. 15 god.)

smaranje je.

brijac je vise user friendly.
Korisnikov avatar
By ns.happy
sa jednog drugog foruma:
Bilo je to u vreme kad sam zeleo da budem bas kul i maco momcina, pa sam zamolio oca da mi iz Rusije donese britvu, jer toga ovde nije bilo da se kupi. (Ili upravo dozivljavam dezavi, ili sam o ovome vec pricao na Forumu)
I tako je tata doneo britvu upakovanu u kartonsku kutijicu cija je povrsina licila na vestacku kozu i jos pride umotanu u masnu hartiju nauljenu masinskim uljem karakteristicnog mirisa. Rusi su tim uljem stitili sve sto je od metala... Od pistolja do kasicice za secer.
I lepo ti se ja nasapunjam Albus sapunom koristeci cetku od jazavceve dlake, pa krenem da se brijem... Nije islo, nikako. Britva je dlaku sekla sporadicno i neravnomerno, ali nije u tome bio glavni problem, jer bih to vec uvezbao. Stvar je u tome sto mi je drala kozu tako da je svako malo ostajao krvav trag.

Naravno, nisam bas olako odustao, pa sam pokusao da se tako obrijem jos nekoliko puta. I dalje nije islo.
Ne kazem da je sve to nemoguca misija, ali takav nacin brijanja jednostavno nije primeren danasnjem vremenu.

Britve koje vidjamo u berbernicama nisu prave britve. Posto sam svojevremeno uzivao u tome da sebi priustim pun tretman u salonu (jer zaista je uzivanje da te obrije, izmasira i namaze jeftinom kolonjskom vodom i pomadom pravi majstor), vrlo dobro znam da se tamo koristi samo nesto sto izgleda kao britva, a u to nesto se kao ulozak stavlja polovina obicnog zileta.
Cak i sa tim, mnogo ostrijim brijacem, veliko je umece dobro se obrijati. Kazu da berberi uce da briju tako sto tom britvom prelaze preko naduvanog balona. (E ovo sa balonom sam pominjao ovde, secam se. Ali u drugom kontekstu.)

A sto se ostale dve stavke tice, to sam savladao za medalju.
Dokazao sam se sa pola litre rakije poodavno, tako da sad ne moram da se junacim.
A verujem da sam sampion u rolanju rijeckim papiricima. Grickam ih i vlazim jezikom u isto vreme, tako da cigareta bude zalepljena bolje nego kad koristim papiric sa lepkom.

Ne dozvoljavam da me iko ebe zato sto nisam uspeo da se obrijem britvom.
Slika
Korisnikov avatar
By dungoll
imam jednog ortaka koji je frizer i naročito voli da se bavi brijanjem :D i brijao mi je jednom facu i glavu britvom. nije me nijednom isekao, i jako je bilo prijatno, ali je dugo trajalo, i ja to lično ne bih probao sam :D :kosach:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sad kad razmisljam o brijanju, setila sam se da sam isprobala i onaj brijac u koji se stavlja pravi zilet.
To je malo bolja varijanta od britve.

Ipak, Gillette Mach 3 je :up:
By Swanheart
Originally posted by ivanazuh
Odmah mi padne na pamet Svini Tod. Divan film, divan film... :chestram:

:leviathan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma kakvi. pored svih ovih žileta sa višestrukim sočivima, britva je so last century.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Slika

mene su sisali sa slicnom britvom..lose mi je bilo cim su je uzeli u ruke :colorado:
By Kragi
o brijanju istom ne mislim nista niti bih probao :hvala:
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da moja osetljiva koza ne bi to bas volela. Mach 3 je dobar za mene...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
počeo sam da razmišljam da pređem na brijanje žiletom. malo sam istraživao po netu i ima dosta tekstova koji argumentovano zagovaraju takav način brijanja. ostaje samo da iskopam neku radnju koja prodaje potrebnu opremu. ako neko ima ideju - shoot. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Jednog dana, kada budem sekao vene, potrazicu je.
Korisnikov avatar
By KiWi
Preferiram brijač sa žiletom jer sa manje truda dobijam iste rezultate ... Ipak i njega koristim samo u specijalnim prilikama, obično koristim ovaj električni ...
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Moja koza je preosetljiva tako da bi me ovo ubilo verovatno...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jednom me je jedna frizerka brijala time i iskasapila mi mladež, ali je van toga bilo sasvim ok. Sam -- ne hvala, tehnologija je napredovala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!