- 13 Dec 2005, 23:53
Nesto kontam u poslednje vreme da su mi se nagomilali kvalitetniji divX-ovi novijeg datuma, koje shatro nisam imala vremena da odgledam. I tako sebe uhvatih danas, kako blenem u TV (koji inace ne gledam) i hipnoticki upijam svaki potez Zan Klod Van Dama u nekom totalno stupidnom filmu. Iznenadila sam se! Kad se zavrsio film, prebacila sam na drugi kanal i sa sirokim osmehom docekala jos jednog akcionog heroja - Stivena Sigala (KAKO JE KUUUL
)! Jebote, koliko sam se uzelela tih, omiljenih mi likova iz detinjstva, na koje sam totalno zaboravila i tih glupavih opustenih akcija koje sam i po nedelju dana unapred rezervisala po video klubovima i onda cim bi donela "kasetu" kuci i pustila je na "videu", smoreno i iznervirano bi shipcila nazad da je vratim i zamenim, jer je traka redovno izlizana
poznata vam situacija?
Ako ste umorni, slaba vajda od uzivanja u sadasnjim "komplikovanim" filmicima. Naime, primetila sam kako su negativci do pre deset godina bili bas okarakterisani kao poremeceni umobolno ZLI "zlikovci" (glumci koji bi ih glumili su krivili lica do praga facijalisa i preterano urlali samo da bi delovali sto strasnije), dok danasnji negativci vise i nisu nesto negativni... uglavnom je tu motiv neka lovica, neka zenskica ili pak neka losa proslost, i ponekad mi se cini da ispadaju negativni samo zato sto se scenarista svrstao na drugu stranu. phih... vise se ne zna ni ko pije ni ko placa...
Zato, kad ste umorni, od srca preporucujem neki opusteni nizerazredni fajt, gde se zna ko je dobar a ko je los. Nije bas tako lose kao sto sam mislila
Imate li vi neke preporukice?

Ako ste umorni, slaba vajda od uzivanja u sadasnjim "komplikovanim" filmicima. Naime, primetila sam kako su negativci do pre deset godina bili bas okarakterisani kao poremeceni umobolno ZLI "zlikovci" (glumci koji bi ih glumili su krivili lica do praga facijalisa i preterano urlali samo da bi delovali sto strasnije), dok danasnji negativci vise i nisu nesto negativni... uglavnom je tu motiv neka lovica, neka zenskica ili pak neka losa proslost, i ponekad mi se cini da ispadaju negativni samo zato sto se scenarista svrstao na drugu stranu. phih... vise se ne zna ni ko pije ni ko placa...
Zato, kad ste umorni, od srca preporucujem neki opusteni nizerazredni fajt, gde se zna ko je dobar a ko je los. Nije bas tako lose kao sto sam mislila

Imate li vi neke preporukice?