Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir
knjiga koju ja kupim
je nesto oko 2000 do 5000 dinara!

Sta cu, volim umetnost i TASCHEN!
to nisu knjige, to su slikovnice. :nokti:
Korisnikov avatar
By Momo
Profesorka engleskog mi uzela neke dve knjige iz kojih je posle davala testove i nikad mi ih nije vratila, cak i kad sam trazio... pravila se blesava.

Poucena iskustvom svojih koleginica, keva mi je uvek govorila da krijem da ona radi u biblioteci kako mi profani ne bi sastavljali spiskove zelja i trazili knjige koje posle nikad ne bi vracali...

Belezim sve sto pozajmim nekom... a onda pretim ako ne vraca :D
By J...
Originally posted by Draco
To sam lako resila, uglavnom ne dajem knjige nikome, zajebi, veliki je rizik. A ako dam, onda postajem pain in the ass i cimam tog nekog dok mu ne presedne pa ni ne trazi ponovo. :lukavi:
Isto i kod mene. I stvarno ne razumem ljude koji se neodgovorno ponasaju prema tudjim, pozajmljenim stvarima. Ja znam da cu pozajmljenu knjigu cuvati kao i svoju i da cu je vratiti kad sam i obecala.
Korisnikov avatar
By Torry
ne spominji

da znam kod koga su mi 2 Murakamijeve knjige, sad bi ih on-ona pojeo sve do poslednje korice
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam mnogo knjiga izgubila.
Doduše, jednu moram da ganjam, ako je nije već pojela maca.
Ta nikad i nije bila u mojim rukama, ali vrlo jasnu posvetu ima.

Zato mi je dobar broj filmova u rasejanju.
Ono što me posebno nervira je to da je osoba kojoj sam pozajmila jedan DVD,
pozajmila isti nekom desetom. Situacija ne bi bila toliko iritantna, da ta ista osoba nije odbila
pre nekog vremena da mi pozajmi film koji nije njen, a čuči tu cirka 4 godine.
Korisnikov avatar
By Marvin
5, 6 komada

Nije strašno :sigh:

Za jednu mi posebno krivo, zato što je poklon od bivšeg dečka a završila je kod bivše devojke ( :zid: ) koja sad očima ne može da me vidi... Tako da, od povraćaja te, sigurno nema ništa...
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa nisam :smeh:
To je bio pokušaj.
Onako kao Bree iz Kućanica. "Neš ti meni biti gay!" :oklagija: :pokazuje:

Nije ni čudo što ne može očima da me vidi žena :rotflmao:

( u moju odbranu... bio sam :maji: :trep: )
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam ostala bez jedne knjige... naime, ostala je kod jedne devojke pre jedno 13-15 godina....

i veoma mi nedostaje (knjiga)

Priznajem.. ja sam tu knjigu ukrala.. ali sam morala da je imam....

i mozete reci ... kako doslo tako i otislo

Knjiga je o otrovima... ima dosta stranica i ima veliki broj otrova,
opisan od hemijskog sastava, pa preko delovanja na ljudski organizam,
i na kraju opisan protiv otrov i lecenje... to jest sanacija delovanja otrova...

Ne znam ni sama zasto mi je trebala ta knjiga, jer nisam iz reda Bordzija,
verovatno zbog tih protiv otrova...

ko ce ga znati....
Korisnikov avatar
By 2kune
Poznat sam po tome da nikad ne gubim knjige... Samo pare... :(
Korisnikov avatar
By Judith
Ne, ne terajte me da ih nabrajam :lukavi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ha.Meni ukradene i prodate na zelenom vencu,nekih 10 knjiga,od kojih su neke pokloni dragih mi ljudi:sigh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Odavno sam naucio da ne dajem knjige od kojih ne mogu da se rastanem. Tako da sada kad ih pozajmljujem, ujedno ih u sebi halalim - ako vratis vratis, ako ne, nikom nista.

Pravilo je da sto se vise zaklinju u to da ce vratiti na vreme, to ces ih duze juriti, ako ti ikad i vrate.

Ujedno me izludjuje opustenost koju neki ljudi imaju kad im knjigu trazim nazad - ma ne brini, zaboravio/la sam danas, donecu je drugi put, vrlo vazno, gde nam se zuri... i tako mesecima.

Najgluplje od mene je sto sam u pocetku pozajmljivao knjige ucenicima, kao, da im pomognem da ne moraju da traze. A oni em lenji em neodgovorni, niti su knjigu ikad pogledali niti im je palo na pamet da je vrate, ne znaju ni sta da rade s njom, da potkajle nogu od stola... manje mi je zao kad znam da ce je neko barem citati.

Najzalije mi je za Stevanovicev Savremeni srpskohrvatski jezik I, to cak ne znam ni kome sam dao. Orlando ce me razumeti.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by AngraMaina

Odavno sam naucio da ne dajem knjige od kojih ne mogu da se rastanem. Tako da sada kad ih pozajmljujem, ujedno ih u sebi halalim - ako vratis vratis, ako ne, nikom nista.
A ja tako uvek dam bas te knjige od kojih mi je tesko da se rastanem - kad nekom dajem nesto da cita, uglavnom onda preporucim i dam nesto sto ja jako volim, pa sad maltene nijednu najdrazu knjigu vise nemam. :(

Malo sam se opametila s godinama, ali samo su se kolicine promenile, ne i princip.

Jednu sam kupovala 6 puta. :doh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@mirth: Pa da, i ja uglavnom dajem takve knjige, samo sam vremenom naucio da se manje vezujem za njih :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!