Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by NoobixA zasto zudis za tim da sebe svrstas u neku kategoriju? Shvatam da ljudi vole da znaju na cemu su, ali kad je shituacija vec dovoljno komplikovana, zasto zagorcavas sebi zivot pokusavajuci da sebe svrstas u neki konvencionalni kalup? Budi to sto jesi -- strejter-koji-je-ranije-zamisljao-sebe-kako-pusi-kurac-a-sada-bi-voleo-da-ima-seks-sa-razuzdanom-shimejlkom-jer-mu-je-standardni-strejt-seks-postao-previse-dosadan.
Moze biti da sam queer, mada je to dosta sirok i nedovoljno definisan pojam.
Originally posted by TungiNe lozim se na tipove.
Ma ok vazno je da se lozis na zenstvene tipove,ili sto bi Loni rekao "soft gayeve"![]()
Originally posted by LoniI meni.
I jako mi je drago što postoje trandžoljubi.
Originally posted by ns.happy
zasto je bitno staviti sebe u nekakvu definiciju?
Originally posted by Loni
ja sam jednom poznanicu transicu K. pitao da li je vređa kad neko kaže trandža i da li je bolje TRANDŽA ili TRANSVESTIT.
Odgovorila je - Bolje je TRANDŽA jer
1) Kraće je. Reči koje često ljudi izgovaraju treba da budu kratke i da imaju bar neoficijalnu kraću verziju.
2) Ženskog je roda, a to mnogo znači. Kad se kaže transvestit, moraš da kažeš TAJ.
Kad se kaže trandža - kaže se TA. Dakle upravo s terminom TRANDŽA mi uvažavamo rod.
Originally posted by Sprinterodlika analitickog uma. kada su ovakve stvari u pitanju, stava sam da bi trebalo pustiti nagonu da vodi, jer definicija vodi ogranicavanju. a seksualnost bez limita i ogranicenja mi je mnogo prihvatljivija. istrazivanje, istrazivanje...
zato sto je to covekova prirodna i normalna potreba. od malih nogu se identifikujes nesvesno. razlika izmedju ljudi po tom pitanju je sto neki uopste nerazmisljaju o tome sto ne znaci da se oni ne identifikuju, tj. sebe ne definisu i imas one ljude koji o tome isuvise razmisljaju, potenciraju i stavljaju u prvi plan sto se najcesce javlja kod tinejdzera ili kao kompenzacija za nesto ili kao instrument za socijalizaciju kao i sve moguce varijante izmedju te dve krajnosti.
Originally posted by J...ja koristim ''transica''.
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?view
Pri tome zar rec npr. transica ne zvuci lepse od "trandza" a i zenskog je roda sto se za ovu drugu rec i ne moze bas reci.
Originally posted by ns.happyto je individualno. i osim razlike u licnostima covek ne mozga o tome istim intenzitetom u svim zivotnim dobima.
pa bas zato mislim da ne treba previse da se mozga o tome, zar ne?
Originally posted by Sprinter
i svakako te vodi nagon, a ne definicija. nas mozak funkcionise na tom principu.
Originally posted by bothwaysA jedno pitanje za tebe i Dirtija - ZAŠTO VI IMATE TOLIKU FOBIJU OD KATEGORISANJA I DEFINISANJA?
Originally posted by NoobixA zasto zudis za tim da sebe svrstas u neku kategoriju? Shvatam da ljudi vole da znaju na cemu su, ali kad je shituacija vec dovoljno komplikovana, zasto zagorcavas sebi zivot pokusavajuci da sebe svrstas u neki konvencionalni kalup? Budi to sto jesi -- strejter-koji-je-ranije-zamisljao-sebe-kako-pusi-kurac-a-sada-bi-voleo-da-ima-seks-sa-razuzdanom-shimejlkom-jer-mu-je-standardni-strejt-seks-postao-previse-dosadan.
Moze biti da sam queer, mada je to dosta sirok i nedovoljno definisan pojam.
Originally posted by SprinterE sad si ga rek'o, svaka ti čast.
zato sto je to covekova prirodna i normalna potreba.
Originally posted by LoniOh, here we go again!
Sve stvari na svetu postoje da bi se definisale.
Kakva je to kategorifobija, ko vas je time zaplašio?
Neki ekstremni levičari pretpostavljam.
Originally posted by NoobixZnaci, TRANDZOLJUB.
Originally posted by LoniNemoj zaboraviti i velikofeministkinje, Loni. Obožavam kad njih kriviš za sve.
Kakva je to kategorifobija, ko vas je time zaplašio?
Neki ekstremni levičari pretpostavljam.
Originally posted by SprinterNije tebi lako, je l' da?
zaplasio ih je ulix alternativnom teorijom da ako se definisu kao gejevi nece moci nikad nagon za zenom da ostvare, ako ih u nekom trenutku dobiju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!