Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Paranoid Androgynoid
Originally posted by colorado
Propolis, med, djumbir, cimet, rekreacija, umetnost.
svakako :klap:
propolis apsolutno svakodnevno, ja ne znam za sta te cudesne kapljice ustvari nisu dobre?! jeste maaaalkice neprijatno dok naviknes, ipak ima puno alkohola koji ume jako da pecka sometimes, ali je po meni mozda nesto najbolje sto se moze kupiti i koristiti kao prevencija i svakako za podizanje imuniteta.

pored ovoga sto je vec nabrojao colorado, dodala bih jos jednu stavkicu.
elem.. posto vec duze vreme kuburim sa slabim imunitetom, pored propolisa neko mi je preporucio izvesnog Todora Jovanovica.
ime mi se odnekud pojavilo iz podsvesti, pa se nakon duzeg prekopavanja po istoj setih da sam nekoliko godina unazad gledala tv emisiju u kojoj je gorepomenuti bio gost.
covek se bavi alternativnom medicinom.
ali ne vraca i ne gata i ne otklanja bolesti pasuljem, kartama i slicnim tvorevinama vec proucava biljke celog svog zivota, sakuplja ih i od istih pravi preparate iskljucivo prirodnog sastava bez trunkice hemije i raznih konzervanasa, koji pomazu u svemu i svacemu. u toku emisije je nekoliko puta pomenuto da je njegov preparat "Todoxin" ispitivan, testiran i koriscen u svrhe ispitivanja i atestiranja u Kanadi, Engleskoj, Austiji, Japanu i USA gde je cini mi se jedini zvanicno prihvaceni i licencirani preparat koji se koristi u terapiji HIV pozitivinih jer je dokazano na njihovom institutu da ublazava sve brze srozavanje imuniteta kod bolesnika i dovodi klinicke simptome na minimum

(ako je neko zainteresovan evo covekove biografije gde sve lepo pise gde je prihvacen, zasto, kako i da sve ovo nije ni malo "baba-travka" efekat vec stvarno nesto opste priznato Torexin bio )

sto se nekog mog iskustva tice.. jos uvek ga uzimam i mogu reci da me nista u zadnje vreme nije potkacilo. prijateljica moje keve ubila je mononukleozu ovim preparatom br.1 i nije se razbolela vec 2 godine od kako ga uzima, dok oko nje padaju kao pokoseni od gripa, nju obilazi.
jeste da je malo skupo.. ali vredi svakako. pa ko ima, preporucujem svakako..

evo i liste proizvoda, ima raznih za razne potrebe pa take a look ;)
proizvodi
By mikka
smeh :yes:
ako ne moze stalno prirodnim putem, pronaci nekog da ga "indukuje" golicanjem, po potrebi
samo treba upoznati prava mesta :giggle:
By mikka
da, ima i ta sitna zackoljica :giggle: :sunce:
By Kragi
Jedite puno voca, onda multivitaminske sumece tablete, nemojte se bespotrebno gojiti (ovo poslednje narocito) :D i tako .... :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Prvo i osnovno - cistoca u kuci i cesto pranje ruku, dezinfekciona sredstva. Ishrana sa dosta sezonskog voca i povrca, povremeno vitamini. Kafu i pice umereno, rekreacija ili jutarnja gimnastika, ne pusiti.

Nisam imao prehladu od 2006. :kingkong:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!