Originally posted by Loni
Noobix, ako ti nešto znači nisi gej.
No nisi ni 100 % strejter. Ukoliko je tačka S strejt apsolut, a tačka G gej apsolut, ti se nalaziš na tački, koja je mnogo bliža strejterstvu.
15 metara si od tačke S, a oko 75 % od tačke G.
Dakle žene da, ali s nekom posebnom specifičnom energijom, u kojoj se kad kad očitava i nešto muško. (To ti je onih 15 %).
Ja sam pre nekoliko godina predlagao da se uvede pored LGBT osoba, još jedno slovo T u značenju TRANDŽOLJUB. Kasnije mi objasniše da se to podudara s terminom queer.
(Za mene je reč trandža umilna, a ne pogrdna. Ako neko misli drugačije izvinjavam mu se).
I jako mi je drago što postoje trandžoljubi.
Imao sam par poznanica transica, koje su patile kad odu u gej klub da ih niko ne startuje.
Logično, tamo su muškarci koji traže druge muškarce.
A onda se desi da se transice smuvaju s čuvarem na ulazu - strejt tipom.
To se dogodilo par puta.
Kad ih startuje na ulici pravi strejte, postoji opasnost da ih odjebe kad sazna istinu. I to je onda veliki bol.
Zato su za njih najbolji upravo ljudi na tvojoj frekfenciji.
Da nije ljudi kao što si transice ne bi pronalazile svoju ljubav, ali one ih na veliku radost pronalaze :-)
Osim toga i obični strejtaši često popuste pred transicama.
One se mnogo više trude, često znaju šta je muškacu potrebno da se uzbudi, a neki imaju i energiju prenaglašenih žena, što je takođe uzbudljivo.
Znaci, TRANDZOLJUB.

Po tebi seksualnost nije diskretna (u smislu odredjenih polozaja na skali), moguce je naci se bilo gde na skali od S do G. Mislim da ipak postoji nekoliko polozaja na toj skali.
Tragajuci za objasnjenjima o fenomenu shemale chasera, zapazio sam da ovaj fenomen uopste nije egzotican, mnogi strejteri bi pre umrli nego da priznaju da im se tako nesto dopada, a duboko u sebi bura.
Mozda je stvar i u hormonima koje primaju, cesto se radi o nivoima koji su visi od prirodnih, tako da mnoge od njih izgledaju zenstvenije nego najseksipilnije zene (zene izvinite, ali...). Da ne govorimo o telu koje besprekorno odrzavaju... neka mi kaze neki strejter bez da vidi sta im je u gacama, da ih ne bi..