Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Zelim da napomenem da "zivotinje" nose crne majice !
Korisnikov avatar
By jenny
Drage moje, nažalost neću moći da igram, još sam bolesna i boli me noga od prošle tekme, mislim još modrica nije nestala i imam neku kuglicu koja me boli..nemam pojma šta je..ali kontam da neću ništa da radim dok mi to ne prođe.
Dolazim svakako da navijam..ali ovaj put preskačem igru.
Korisnikov avatar
By jenny
jajima :lol:

ne, bićemo poštene navijačice..možemo eventualno da pokušamo da im odvučemo pažnju tako što ćemo se skinuti gole ili nešto slično..kontam da je to dozvoljeno :krezavi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh:

mozemo na blic da im pokazujemo dojke :pucaodsmeha:

(ne verujem da ce biti toliko toplo da se skinemo gole... :smeh: )
Korisnikov avatar
By maka
ima li koga ovde. nema nigde termina za nedelju. nasla sam nesto u Zemunu,za 1500 din sat vremena. kaze lik da je balon vestacka trava,prva generacija,kaze,vise kao ITISON lol. nista vise ne znam,lokacija izgleda super,ali na sajtu nemaju slike balona.
Korisnikov avatar
By maka
ovako to izgleda :

Slika

Slika

Slika

jebem li ga ne bi trebalo ni da je balon los,kad ovo ovako izgleda. a i HILJADU I PO dindzi sat
Korisnikov avatar
By maka
moram da idem sad. oducite se dal ocete ovo. ne znam nista o balonu,dakle,sastanak na slepo.

ko ima moj broj,jovana ima i zveki,ima i dee,pa mi shibnite poruku da il ne ,da znam dal da rezervisem. :hvala:
Korisnikov avatar
By tamanoir
1500 - sat? Mozemo onda 3-4 sata komotno! Da umremo tamo.. :yes:
Korisnikov avatar
By maka
:smeh:

sad sam nasla sajt konacno,sa slikama balona,ne izgleda lose,al na sajtu pise da je 2500 sat. a meni lik malopre na tel rekao 1500. Tamanoir saljem ti link na u2u pa ti prosledi.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Zovi ponovo, pitaj o cemu se radi.. I 2500 je ok, ali ako je 1500 to je jos vise ok.. :)

Meni se teren cini dobro, e sad jos jedna bitna stvar - grejanje! Sta kazu za to?
By Çâðê_DUP
e ljudi, ja zbog nekih licnih stvari ovaj pofil sa gs shutam u kantu, pa molim el da nastavi sa prosledjivanjem informacije sms-om :)

ill be back
with another ego :tea:
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte okacila si slike bazena... a meni bitno grejanje... pffffffffffffffffff
Korisnikov avatar
By maka
sad sam zvala. preko nedelje je termin 2500,vikendom 1500. grejanje nema,kaze da je u balonu hladno samo ako je napolju - 10. tako da zavisi kakvo ce vreme biti u nedelju.

meni licno,grejanje nije problem,prosli put sam bila u sorcu pa sam se zagrejala. tako da ce u trenerci biti ok.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by maka

sad sam zvala. preko nedelje je termin 2500,vikendom 1500. grejanje nema,kaze da je u balonu hladno samo ako je napolju - 10. tako da zavisi kakvo ce vreme biti u nedelju.

meni licno,grejanje nije problem,prosli put sam bila u sorcu pa sam se zagrejala. tako da ce u trenerci biti ok.
Ja sam naglasila da ne zelim da igram u hladnom, jos pre ko zna koliko...
Jbte bila sam bolesna mesec dana, necu da lezim u krevetu narednih godinu dana....
Korisnikov avatar
By maka
:drama:

tesko je udovoljiti masi.

pokusacu da nadjem nesto s grejanjem,ima s grejanjem naravno,ali tesko za ovu nedelju sad. i taj balon s grejanjem ce biti minimum 3 hiljade sat vremena.
Korisnikov avatar
By elektron84
Ono mako sto si poslala na u2u je skroz ok. Meni odgovara. Na Altini JESTE bilo hladno, ali da se ne lazemo, svi igramo u kratkim rukavima. A i zagrejemo se brzo.
Ne znam...
2500 za 1h zvuci ok.

jenny ne moze koliko sam videla :sigh: :sigh:
Dobro, pominjala je neko skidanje u publici, tako da je to super :D
Blacky je osetljiva na zimu...tesko je svima ugoditi.

Ja pristajem i po snegu da igramo. Drugi neka se oglase. Ako ne bude sad u nedelju, onda tek sredinom februara kad prodju ispiti :shrug:

Cekamo da se oglase Dee, Tamanoir, the1, Minie, zozi, shmi, IriS...

Ja pristajem :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
tamanoir prosledila, ja pogledala i sto se mene tice, sve je ok.

mada, meni je u sustini svejedno gde igramo.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ma... zaista mi je svejedno... sa grejanjem, bez grejanja, sa provokativnim navijacicama ili bez.... :P

Ali u svakom slucaju, ovo sasvim korektno izgleda.
Korisnikov avatar
By elektron84
Nego, gasterka...nabavi li ti kostobrane?
Mislila sam da si u odbrani, ali posto rece da si napadac...trebace ti :D

Nadam se da se vidimo na terenu :happy:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja imam kostobrane jos odavno, a malopre sam kupila sorc koji mi se slaze uz stucne :kosa:

:lol:

Vidimo se, vidimo...kako ne :zavera:
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!