Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by castor
my choice
![]()
Originally posted by Armand
![]()
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Bas vala..
Koliko ružne obuće na jednom mestu..
Originally posted by Zwezdica
Volim cipele bas, neke besne sa stiklom. Ali, otkad sam se prolezbejisala i nemam gde da ih nosim, pa ih i ne kupujem.![]()
Originally posted by jovanabeogradJaoj,pa bih ja, ali gde tamo da mi masa gazi moje lepe cipele?
Volim cipele bas, neke besne sa stiklom. Ali, otkad sam se prolezbejisala i nemam gde da ih nosim, pa ih i ne kupujem.![]()
Hani, evo pridruzi se meni sutra i prekosutra(ja resila da zaredjam, ne radim pa zato).
Ja se necu predati i popustiti pred scenom, tako surovoj prema femicama zeljnih 12ica!![]()
Originally posted by garrel
Camper-ice, i ne bih ih mijenjao neva`! (:
Originally posted by hlaefdige
ovo gore je lepo.
meni sada treba ovo.....ali ne bih ja to napolju nosila
Originally posted by hlaefdigeHmmmm. I meni bi se mnogo dopale, pogotovu uz taj kostim
trebaju mi kao deo "kostima" za nekoga kome bi se to mnogo dopalo.
Originally posted by haemoglobin87ja imam ovakve ,samo crvene. kukala sam ko kreten jer nisam mogla da nabavim plave nikako
najbolja obuca na svetu!!!
Ove su mi bas onako za dobar vesh i :shy:
E ove su za neku zabavu, str8 naravno, da odes i da sve ribe pocrkaju od muke kada te vide u njima..(U gay klubu ne bi delovalo, jer nemam air max na nogama, tako da me ribe ne bi ni primetile:lol: )
Ove su opustena varijanta, ali preslatke..![]()
Originally posted by Fandangohvala na ponudi
Originally posted by hlaefdigeHmmmm. I meni bi se mnogo dopale, pogotovu uz taj kostim
trebaju mi kao deo "kostima" za nekoga kome bi se to mnogo dopalo.
.
Mislim da je bas te cizme prilicno tesko naci u Beogradu. Napolju bi te cizme bile vrlo skupe ako su neka kvalitetna i kozna varijanta.
Nesto slicno se moglo videti u puno beogradskih izloga. Tu bi stikla mogla biti oko 15cm i platforma oko 5cm. Cizme su na granici fetisha ali mogu da prodju i kao normalna obuca.
U svakom slucaju, mozda mogu pomoci u trazenju![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!