Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
A zar ne bi bilo mnogo bolje da si samo okrenuo leđa i otišao? Ono, kažeš šta ti nije po volji i pičiš napred svojim životom...??? Ostaješ pošten i iskren, a svojim izgledom nemaš problema naći momka... Alkohol je btw. najgori izgovor za prevaru :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Da mi je sadasnja pamet, verovatno bih tako postupio. Hvala na komplimentu, ali izgled je relativna stvar. Izgled je nesto sto moze da privuce, ali je karakter ono sto zadrzi... :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Da, slažem se, a koliko sam imap prilike da skontam ni sa drugim pomenutim nemaš problema... :) Elem, tema nije o tome :D
Ti si se oglasio, ali nadam se i ostalima... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, koliko tema o prevari, monogamiji, poligamiji, za i protiv se aktuelizovalo ovih dana posle Nove godine, da čoveka glava zaboli.
By Kragi
a sad ja da te pitam :D :D :D

sta si trazio u vezi u kojoj nisi imao dovoljno paznje? zasto si u vezi ako nisi zadovoljan? ili je prevara uz priznanje bila pokusaj privlacenja i skretanja paznje ka sebi? :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Beautiful Nightmare

Da mi je sadasnja pamet, verovatno bih tako postupio. Hvala na komplimentu, ali izgled je relativna stvar. Izgled je nesto sto moze da privuce, ali je karakter ono sto zadrzi... :)
Ma ajde?:piski:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by KgCS3

a sad ja da te pitam :D :D :D

sta si trazio u vezi u kojoj nisi imao dovoljno paznje? zasto si u vezi ako nisi zadovoljan? ili je prevara uz priznanje bila pokusaj privlacenja i skretanja paznje ka sebi? :D
To je nešto što je bilo, pa prošlo, a na greškama se uči... :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Opet se sprema čupanje za kosu, a sve u offtopicima :( Hoću malo zreliju komunikaciju... Moram da obogatim svoje radove idejama :D
Korisnikov avatar
By maka
prevara,niske strasti..
nekad sam to radila,al nikad nisam bila ni u kakvoj vezi,sve to bilo po 2,3 meseca. nije me ni jedna devojka zadrzala do sadasnje,jer nisu imale neshto sto je mene dublje privlacilo. tako da smatram da sam trenutno u svojoj prvoj vezi. i u toj svojoj prvoj vezi desilo mi se,ne nije mi se desilo,nego sam uradila nesto glupo,nakon 3 meseca veze sa sadasjom devojkom povatala sam se sa jednom ex sa kojom sam imala recimo bolesnu pricu. Ne bih sad u detalje,ali
priznala sam i oprosteno mi je. Lekcija naucena.
Od toga je proslo 9 meseci,znam da moja devojka to nece zaboraviti ni za 9 godina,ali oprostila mi je.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
ranije sam prastao prevaru....sada vise ne - besmisleno je zavaravati se da to nista ne znaci....

ne varam dok sam u vezi....ranije se par puta desilo i to mi je bio znak da raskinem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Titja
Originally posted by doktor_NS
Duboko sam uveren u to , da ako pored sebe imate osobu koju volite , sa kojom mozete da se smejete i razgovarate , a koja ce vam u isto vreme biti oslonac u teshkim vremenima i sklonishte kada ste povredjeni , koja ce umeti da vas nasmeje i uteshi , prosto necete imati potrebu za nekim drugim. I to je jedina prava vernost , ne da se sputavate da uradite neshto shto zelite , vec da prosto i ne pozelite nekog drugog. Jer vec volite ono shto imate pored sebe i drugo vam ne treba.
Ako negujete svoju vezu , nema shanse da do toga dodje.
:up:
To sto volim ono sto imam ne znaci da nece da mi se digne i na nesto trece, i da necu hteti isto tako da se smejem sa nekim petim.
Originally posted by just_me

Ne bih da otvaram novu temu, te ću se nadovezati na ovu sa pitanjem: Zašto varate?
Muči me jednostavno, ako imate principe i ako ste spremni da ih branite, zašto varate?
Ne kažem da to svi rade, ali sam siguran da je jedan dobar deo vas to uradio barem jednom. Ne osuđujem, ali me interesuje, ako ste protiv otvorenih veza i poligamije, zašto dopuštate sebi da vam se desi kiks sa prevarom?
U temi "Sex je sex, a ljubav je ljubav" mnogi su se dotakli teme prevare. Nisam tamo hteo da idem previše u offtopic kada postoji tema dovoljna bliska onome što bih da pitam...
To se i ja pitam. Ali nije valjda sve tako jednostavno, ne mogu mozda odma da zavrse vezu, nisu sigurni da je vredno zavrsavanja, iz monogamije mozda ulaze u neku drugu vrstu odnosa,....ima milion situacija .... (iskreno, meni nekako sve to mirise na bezmudicu al aj, ljudi smo, normalno...)

Ali nacelno, razumem tvoje pitanje, koje i sama cesto postavljam.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Hys.

To se i ja pitam. Ali nije valjda sve tako jednostavno, ne mogu mozda odma da zavrse vezu, nisu sigurni da je vredno zavrsavanja.....
:up:

Teško je početi ispočetka.

Odnosno, teško je prekinuti nešto veliko ako se nema neka alternativa.

I onda je vrlo česta pojava upravo ta prevara koja je prekretnica na putu ka raskidu. Kukavičluk običan i strah od samoće, jbg.

A da li priznati - priznati, naravno.

Savest nema cenu. :nope:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam ranije bila advokat for "priznavanje" ali mislim sada da to ume da bude krajnje sebicno, iako ja sama praktikujem ne-monogamne veze u kojoj su svi partneri nacelno slobodni da rade sta hoce i sa kim hoce.
Hocu reci, u nekim situacijama, kao sto su duge veze, brakovi...ako i dalje postoji ljubav, i prevara je bila samo fling, mislim, sto to pricati partneru, sem da se ti sam ne osecas bolje? Sebicno.

Mada, skroz mi je smesno sto ja ovo govorim, koja pricam sve ( :kesa: dobro ajd malo sam se popravila) ali stvarno mislim da te situacije cesto mogu biti pranje savesti, koje nista dobro ne donose, bar ne u monogamnim vezama.

U svakom slucaju, ovo je tematika kojom ne moram da se bavim :P ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!