Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
sta se cudis, pa to je afrika...do juce su ljude jeli
Korisnikov avatar
By Winter
nu, ovoj celavoj treba dati drzavljanstvo srbije, pa da moze igrati fucu za zivotinje...ume sa loptom cini se :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa ne znam kakav bi monstrum morala da budem da me to ne zachudi... :misli:

Vrh je sto ih drzava shtiti i dozvoljava im da se tako ponasanju i prolaze nekaznjeno, a tako bi i ovde kod nas bilo, samo da imaju toliku potporu drzava.. :shok:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter

nu, ovoj celavoj treba dati drzavljanstvo srbije, pa da moze igrati fucu za zivotinje...ume sa loptom cini se :lol:
Tu zenu su silovali i silovali joj cerku koja se kasnije ubila... Zivote.. Nemas mere.. :doh:
Korisnikov avatar
By Winter
i sta ja sad da radim jer su nju silovali????....jbga, šit hepns.....ima i gore.....uvek ima gore
Korisnikov avatar
By Winter
udri jace malo...tipicna si americka lezba...samo sto nisi iz amerike...tebi je sve aaaaaaaaaaa, strasno i jao.pa kako......aman zeno, pa lepo...svet je cudno mesto....ima raznih naroda, raznih shvatanja....niko ne kaze da je to tako ispravno i da tako treba......ali je to jednostavno tako, i nema tu sta da se cudis....i da ocekujes da se svi skupa s tobom cudimo :pop:
Korisnikov avatar
By Delete
Kako bih ja ovu Winter, zbog nekih izjava, zveknula, da joj zube prosetam!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne dirajte mi Winter:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ako tebi nije cudno masovno silovanje, a meni jeste, onda izvodim sledeci zakljucak: BRAVO TI GA NA NORMALNOSTI, A MENE U LAZU LAZAREVIC, JBG BOLEST NE BIRA! :sigh:

Ps: videla bi ja da te siluju crnchuge sa kitama od 50cm, mozda bi kod tebe i upalilo pa bi postala str8 i nauzivala se.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Winter
zveknula bi ti mene zbog raznih stvari....ali moji zubi ne setaju....metal i cement su jako jaka stvar...nema napolje kad se jednom metnu :D
Korisnikov avatar
By Delete
zveknula bi ti mene zbog raznih stvari....ali moji zubi ne setaju....metal i cement su jako jaka stvar...nema napolje kad se jednom metnu :D
Zivo mi se jebe za tvoje zube, muci me malo sto bi me ruka bolela posle.
Korisnikov avatar
By Winter
Vidis zvezdana......ti uopste ne kapiras moje reci...kao i obicno :drama:
Korisnikov avatar
By Winter
no delete draga, imaces priliku s proleca, samo dovuci svoje dupe do bg....pa ce vidimo ciji zubi ce da setaju....nda, bojim se da visina bu bila prepreka, pa mi zube ne bus mogla dovatiti....jbga, šit hepns
Korisnikov avatar
By Zwezdica

no delete draga, imaces priliku s proleca, samo dovuci svoje dupe do bg....pa ce vidimo ciji zubi ce da setaju....nda, bojim se da visina bu bila prepreka, pa mi zube ne bus mogla dovatiti....jbga, šit hepns
TISINA BRE!

NA U2U SE PREPIRITE !
Korisnikov avatar
By Tungi
Sigurno je da ne opravdava i ne podrzava silovanje i bilo kakav vid nasilja...Ali neke stvari ne mozes suzbiti ni promeniti,...Ma koliko mi to zeleli i ovo je stvarno zalosno i za svaku osudu.

"Zvezdama je svojstveno da sjaje na nebu,a ljudima da ratuju,jer su LJUDI"
Korisnikov avatar
By Delete
Da mi je bas, ali ono bas bas stalo da imam priliku da te odalamim, ne bih cekala prolece.
Popecu se na stolicu ili neki drugi prirucni predmet, da bih mogla adekvatno da zadovoljim svoju (a sve mi se vise cini i zajednicku) zelju.
Korisnikov avatar
By maka
ja bih neke odavde na jedno silovanje u Afriku.

:smeh:
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Evo ja cu pomoci Del da se digne da dohvati winter,rado bih je i ja odalamila ...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
I eto to je ono sto ja pominjem ovde i na chatu,zbog takvih osoba kao winter ostali ispastaju
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Sve govori tvoj nick,ti nemas mozga ni srca kada mozes da tako nesto izjavis....
Bas si kao zima (winter)
Korisnikov avatar
By Winter
džizus silvija, sta ti je....ako imam misljenje koje se malo razlikuje, odmah me treba ubiti.....a di je tolernacija, ccccc.....
Korisnikov avatar
By maka

džizus silvija, sta ti je....ako imam misljenje koje se malo razlikuje, odmah me treba ubiti.....a di je tolernacija, ccccc.....
silvija je drugarica sa Del pa je brani. :sweet:
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Tvoje misljenje se previse razlikuje,koji ti je?
Stavi se u mesto te zene,zar nije to dosta?
Alergicna sam na silovanja i ostalo a pogotovo na osobe koje to ismevaju i sprdaju se na racun te stvari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!