Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Meni golub upao na gajbu, pa se mukica zbunio, usao na vrata od terase a probao da izadje kroz prozor, a prozor zatvoren, a mukica o staklo lupa i lupa i lupa... i trajalo je to neko vreme dok ga nismo 'namamili' bukom, hranom i pevanjem na vrata od terase (niko nije smeo da pridje prozoru, to pomahnitalo nacisto)... a mukica. Happy end, na kraju smo mu mahali.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by E.c.h.o...

Meni golub upao na gajbu, pa se mukica zbunio, usao na vrata od terase a probao da izadje kroz prozor, a prozor zatvoren, a mukica o staklo lupa i lupa i lupa... i trajalo je to neko vreme dok ga nismo 'namamili' bukom, hranom i pevanjem na vrata od terase (niko nije smeo da pridje prozoru, to pomahnitalo nacisto)... a mukica. Happy end, na kraju smo mu mahali.
Da, jednom nam je uleteo slepi miš. E to nimalo zanimljivo nije bilo.

U prvoj fazi je bio na podu, nije leteo, nego onim kracime nesto se vukao po podu...nismo ni znali STA je to. E, onda je rasirio krila i poceo da leti. Shock.

Bacili smo neki čaršav preko njega i sa sve njim izbacili napolje opet.

Jezivoća.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by E.c.h.o...

Meni je slatka gugutka, mukica, uletela jednom davno. Jedva je uhvatismo, skroz je presvisla od straha i panike... :mazi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ipak je moj najveci strah od glodara,ne plasim se ptica,ni pernatih ni ocerupanih:lol:

Slika

Dovoljno da sam padao u nesvest,kad ga samo vidim:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Kažu da pacov hoće i da skoči na čoveka, kad se oseća sateranim u ćošak.

A zamisli one hramove po Indiji negde gde ih obožavaju, hrane...
Korisnikov avatar
By Tungi
Jednom sam sa kumom bio,vracali se iz lova...I negde u supi ugledamo pacova,uperio pusku u njega,kad je poceo da skichi i krenuo ka nama,na kraju ni pripucao nije,uhvatismo shturu:uplasen:
By ...Sitnicava...
A ja se gmizavaca, insekata i glodara uopšte ne bojim, naprotiv.

Dobijala sam nervni slom kad su drugarice UBIJALE guštere u apartmanu (stvarno smo imali najezdu). :sigh:

A gajila sam i jednog slatkog malog miša u sobi ali pošto je moj tata UBICA bez srca, navukao ga je na sir i odneo u kontejner. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Mogu da zaključim da bi jako bučno i živahno bilo da se nadjemo na kafi i pričamo o fobijama.

:lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Simor
Originally posted by deželaš

Ja sam onda mnemofiličar :lol:
:tornado:
jes' da malo rušim temu i da će me velboy čim pre nazvati narkomanom.... ali primetio sam da, kad god se naduvam, samo skliznem u osamdesete i sva postojeća i nepostojeća privatna i javna mesta i sećanja.... po pravilu i često nenamerno: npr. objašnjavam šta mislim o dnevno-političkim dešavanjima/tv programu koji gledamo/čemu god poredeći ga sa nekom dalekom obdanišnom priredbom/komšijskom družbom/sećanjima na dečiju seksualnost.

uglavnom, paralelizam vremenâ zna biti i zabavna stvar :vijaca:
By Simor

jes' da malo rušim temu i da će me velboy čim pre nazvati narkomanom....
:smeh:

ali primetio sam da, kad god se naduvam, samo skliznem u osamdesete i sva postojeća i nepostojeća privatna i javna mesta i sećanja.... po pravilu i često nenamerno: npr. objašnjavam šta mislim o dnevno-političkim dešavanjima/tv programu koji gledamo/čemu god poredeći ga sa nekom dalekom obdanišnom priredbom/komšijskom družbom/sećanjima na dečiju seksualnost.
Ja više volim da se derealizujem i da tuđa sećanja stavim da su moja.

:giggle:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Mars
Originally posted by nsBeckie

pa, da, suocavanje sa strahom ne sme odjednom, to mora postepeno, a ne s neba pa u rebra... prvo dosta lezanja na kaucu, a tek na kraju sledi direktno suocavanje...
Misliš da se krene od MALIH paukova, i pojedinačnih, koje puštaju na ljude...a onda da se postepeno prelazi na krupne i u krdima?

hehe, bas tako

salim se, naravno

a inace, kad vec pricate sta vam je uletalo u sobu... meni je jedne veceri pre nekoliko godina uletelo nesto u sobu... tako sam se uplasila misleci da je slepi mis, posto sam samo mogla da cujem lepet, ali nisam smela da izvirim ispod cebeta da vidim sta je, jer svaki put kad bih pokusala samo sam cula panican lepet.... ajooj... i onda tako, ispod cebeta, pocela sam da dozivam brata koji je bio u susednoj sobi (a tamo muzika! i jos moj glas prigusen)... skontam ja da me nikada nece cuti, zato sam se sva uvila u cebe i nekako sva pognuta izasla iz sobe....

kad je brat otisao da vidi sta je to.... kad ono lastavica :) malo je mahao rukama i ona izletela napolje kroz prozor :)

eh, pretrpljenog straha ni za sta :doh:
By Kragi
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by KgCS3

21. Cainophobia: strah od bilo čega novog. :povez:
Ovome bih bio najblizi :D Doduse ne bukvalno i nije da imam bas fobiju ali me svaka promena i novina (iznenadjenje) negde "uplasi". Valjda volim kontrolu pa kad stvari krenu putem koji uopte nisam mogao da predvidim onda ... :uplasen:

:iskolacen:

Pa, i ja bih mogao da se priblizim ovoj, na isti nacin kao i ti. :)
Vidi se :njanjanja:

U tom slucaju, a opet u skladu sa temom i pricamo od danas, da se mi ipak nadjemo ovde ------> KLIK :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By deželaš
btw, malo je besmisleno ovako ustanovljavati i klasifikovati fobije. npr. iza straha od veš mašine / lifta / ulice može stajati ista stvar. takođe može doći do šetanja odnosno zamene fobogenog predmeta.

drugim rečima, u većini fobija (ne onih koje su nastale nekom traumom) posredi je arbitrarno uzimanje simbola za neku drugu "anskioznost"

a pretpostavljam da je veći deo ovih naziva nastao prosto nečijim zanosom za pravljenjem složenica iz latinskog.
Korisnikov avatar
By Mars

a inace, kad vec pricate sta vam je uletalo u sobu... meni je jedne veceri pre nekoliko godina uletelo nesto u sobu...
Kod mene u sobi MREŽICA na prozoru pa to nešto može samo da POKUŠA da mi uleti.

Jedne noći uleteo bio skakavac (pre mrežice). I to upao u korpu za otpatke pored stola, sa papirima...i šuška, šuška, u mraku...čim upalim svetlo on se umiri. Agonija dok sam ga locirao.

Samo mrežica.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by sing&dunum

21. Cainophobia: strah od bilo čega novog. :povez:
Ovome bih bio najblizi :D Doduse ne bukvalno i nije da imam bas fobiju ali me svaka promena i novina (iznenadjenje) negde "uplasi". Valjda volim kontrolu pa kad stvari krenu putem koji uopte nisam mogao da predvidim onda ... :uplasen:

:iskolacen:

Pa, i ja bih mogao da se priblizim ovoj, na isti nacin kao i ti. :)
Vidi se :njanjanja:

U tom slucaju, a opet u skladu sa temom i pricamo od danas, da se mi ipak nadjemo ovde ------> KLIK :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh:

Mislis? :misli:

Samo pod uslovom da nam obezbede neograniceni pristup forumu! :durenje:

U tom slucaju, idealno! Ionako sam beznadezan slucaj po pitanju resavanja svojih obaveza zbog ovog foruma, uzivacu tamo! :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nigde nema strah od klovnova i kitova.. :durenje:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Nema ni fobije od pernatih zivotinja u mom prostoru... :durenje:
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogi imaju frku od klovnova.

Ne znam da li je to od filma "It" pa na dalje ili je bilo i ranije.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
A, ne, nemam ja fobiju od svih ptica, samo od onih koje mi okupiraju prostor bez poziva! Doduse, to mogu prosiriti i na ljude... cu da vidim. ;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni su slepi misevi bas slatki, samo da mi ne ulete u kosu, to bi mi bio kraj.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Mnogi imaju frku od klovnova.

Ne znam da li je to od filma "It" pa na dalje ili je bilo i ranije.
It film je sranje, naspram knjige, aaaaaaaaaaaa.. ima dva dela i uzasna je.. joooooooj.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mars
Zavisi s koliko godina gledaš film i čitaš knjigu.

:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Zavisi s koliko godina gledaš film i čitaš knjigu.

:)
FIlm sam gledala kao mala, a knjige (posto ima dva dela) sam procitala relativno skoro, pre par godina i bas su mi bile jezive.. :uplasen:

A cega se ti neustrasivi plasis? :)
Korisnikov avatar
By Mars
Haha...

Raznih stvari i pojava, ali mislim da ne prelaze granice fobije.

Plašim se recimo visine, ali gde god ima nešto visoko gde mogu da se popnem - tu sam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!