Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by sing&dunum

AKVAFOBIČAR - neko ko se plaši vode i davljenja.
--------------------------------------------------------------------------------

AKROFOBIJA - strah od visine.
--------------------------------------------------------------------------------
AVIOFOBIJA - strah od letenja.

AGATEOFOBIJA - strah od ludila.

PATOFOBIJA - strah od bolesti.

AUTOFOBIJA - strah od samog sebe.

PEDOFOBIJA - strah od dece.

BRONTOFOBIJA - strah od munja i gromova.

HODOFOBIJA - strah od putovanja.

MONOFOBIJA - strah od samoće.

PANOFOBIJA - kad ni sami neznate čega se sve bojite, strah od svega
(u slucaju anksioznosti) ;)

:wow: Sta ga ih imam....
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by ...Sitnicava...

Ja gajim ovu "2. Aphephobia: strah od dodira" i onu koju je Delete pominjala - strah od pernatih ptica.

Tako da mi nije dobro kada vidim jato golubova koje deluje kao da će mi sleteti na glavu ili proći kroz mene i ostaviti mi rupičaste tragove po telu. :hypno:

A i kokošaka se bojim, mislim da bih umrla od straha kada bih videla kako obezglavljene trče pred šurenje. :hypno:

Al' pero smem da pipnem!
Ornithophobia: The fear of birds — especially pigeons — is referred to as ornithophobia, and is actually a fairly common phobia.

Inace, da, sve su ovo postojece fobije, ali one iz prve liste, iz uvodnog posta, uglavnom se retko srecu, nisu bas tako rasprostranjene kao na primer strah od paukova i slicno
Korisnikov avatar
By Tungi

Tungi. :uvce:

Htedoh reći pernatih životinja.

Al' neka ostane pleonazam sad, jbg.

...

Mars, postavi slobodno, samo nemoj da bacaš kokice po mojoj sobi. :lol:
:pucaodsmeha:

A "ocerupanih" se ne plasis?:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pih, znaci nisam uopste ekskluzivan sa arahnofobijom. :durenje:

:smeh:
By ...Sitnicava...
...i na sve to me vodi tata pticoljubac da vidim neke "profi papagaje", umeju da pričaju i tako svašta nešto zanimljivo; udjemo u njihovu odaju i vlasnik me ubedjuje da neće da mi se penju po glavi, da su mirni, nema mesta strahu... A ona mala zlica kao da je sve razumela i kako je vlasnik otišao da mi donese sok, on mi naskočio na glavu, naravno, skakali smo i on po mojoj glavi i ja po podu simultano unezvereni. :hypno:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

...i na sve to me vodi tata pticoljubac da vidim neke "profi papagaje", umeju da pričaju i tako svašta nešto zanimljivo; udjemo u njihovu odaju i vlasnik me ubedjuje da neće da mi se penju po glavi, da su mirni, nema mesta strahu... A ona mala zlica kao da je sve razumela i kako je vlasnik otišao da mi donese sok, on mi naskočio na glavu, naravno, skakali smo i on po mojoj glavi i ja po podu simultano unezvereni. :hypno:

:lol: :lol: :lol:

Izvini sto se smejem tvojoj nesreci! :kesa: :kesa: :kesa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
@ Mars : preslatka slika :love:

ja bas volim golubove, uvek ih hranim kad god imam nesto mrvljivo (pecivo i slicno) :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Arahnofobija - strah od paukova. :uplasen:

E, meni 'leba ti nemoj da ulepsavas vece sa slicnom fotkom gde je neko prekriven paukovima... :odbij:

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tungi

:lol:

To nisi ti:smeh:
Pa nisam.

Aaa . Da.

Ovo je je Venecija, onu koja je sa mnom to je Milano, ispred katedrale i ono je MNOGO vece jato od ovog.
Korisnikov avatar
By Tungi
E da...Strah od pacova.Ogroooooman!!!:uplasen:
Korisnikov avatar
By IriS
najbolji način da se strah prevazidje je suočavanje sa istim :D

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie

ja bas volim golubove, uvek ih hranim kad god imam nesto mrvljivo (pecivo i slicno) :)
Nama je jedan, jednog letnjeg jutra, kroz otvoren prozor - uleteo u stan, i setao se od jednog do drugog, po rukama, ramenima...Zapanjeni smo bili.

Momentalno sam uzeo telefon i proverio da li su mi svi najvoljeniji živi...nadrealno je ono bilo...uleti ti divlja životinja i gleda te nešto i krivi glavu...nije imao prsten na nozi...Onda mi je ZASPAO na laktu kako sam prekrstio ruke.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by sing&dunum

@ Mars : preslatka slika :love:

Ali, to nije Mars... :giggle: :giggle: :giggle:
pa, znam, ali nije vazno ko je na slici... nisam rekla da je momak na slici sladak, nego da je slika kao takva preslatka... e, singi, singi... sve treba da ti objasnjavam :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Iris

:shamar:

Srce mi preskocilo... :drama:

:giggle:

BTW, mozda je i dobro sto si mi prezentovala rajsku zivuljku, ionako moram hitno da se udaljim od kompa - proslo mi celo popodne. :lol:
Gde ces bolji nacin, jer ovu stranu necu vise da skrolujem... :P
Korisnikov avatar
By nsBeckie
arahnofobija-strah od paukova

jooj pet puta smo rekli vec :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IriS

najbolji način da se strah prevazidje je suočavanje sa istim :D
Sad ozbiljno: jel mislite da ovo deluje kao terapija?

Intenzivno suočavanje sa izvorom fobije?

Ja nešto mislim da bi u nekim slučajevima ljudi pre umrli i presvisli od straha nego da se fobije oslobode...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa, da, suocavanje sa strahom ne sme odjednom, to mora postepeno, a ne s neba pa u rebra... prvo dosta lezanja na kaucu, a tek na kraju sledi direktno suocavanje...
Korisnikov avatar
By Tungi
A zamislite da vam prhne u lice ovo

Slika

paralisan u trenutku,sa sve cigaretom u ustima,cale je drzi u ruci uz reci :"Pa sta si se uplasio,vidi je kako je mala,lagana kao pero,i ona se uplasila":maljkovic:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Tungi

A zamislite da vam prhne u lice ovo

Slika

paralisan u trenutku,sa sve cigaretom u ustima,cale je drzi u ruci uz reci :"Pa sta si se uplasio,vidi je kako je mala,lagana kao pero,i ona se uplasila" :maljkovic:
Sjajni su nam očevi. Moj gajio SOKOLA. Nisam smela u dvorište da izadjem.
Korisnikov avatar
By Mars

pa, da, suocavanje sa strahom ne sme odjednom, to mora postepeno, a ne s neba pa u rebra... prvo dosta lezanja na kaucu, a tek na kraju sledi direktno suocavanje...
Misliš da se krene od MALIH paukova, i pojedinačnih, koje puštaju na ljude...a onda da se postepeno prelazi na krupne i u krdima?

:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!