Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Henin je opasna jer riternira protivnicama pod noge. Znam da je Jelenin trener pricao o tome jednom.
By Ulix
Originally posted by Lunja
Originally posted by Marvin

A čudo jedno kako kad teniser nađe devojku, a u isto vreme mu padne igra... kako onda ama baš niko ne kaže mora da je puno radio to nešto što mu radi devojka.
Ne mogu nijednog da se setim da je "nasao devojku" pa propao, sem Gasquet-a. :lol:
To je zato što njegova devojka služi da se sa njom fotografiše da neko ne bi, bože me sačuvaj i sakloni, pomislio da je sodomit. :giggle:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Mene takodje raduje povratak Henin...

I mene raduje. :)

VolEm njen jednorucni! :cheer:

Zenski tenis ce biti zanimljiviji sa dve, da ne kazem tri povratnice, ako racunam i Mariju. :)

Ne mogu vise da gledam Guzanu kao glavnu favoritkinju na skoro svakom GS-u... :novine:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ta Jasminka Henin nije uopste imala nameru da se povuce, nego da se regenerise i da usavrsi igru. Zezala su je kolena i verovatno joj je bilo glupo i pretesko (nemoguce misija) da brani onolike poene.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da, i ja sam danas razmisljao na temu njenog povlacenja u trenutku slave, i ponovnog povratka posle toliko vremena... :)

I dok sam ranije mislio da je sve to spontano, danas mi je palo na pamet to sto spominjes - nemogucnost da se brane toliki poeni (ili bar, veliki rizik), i idealna prilika da makar u jednom trenutku svoje karijere odes sa scene svetskog tenisa kao broj jedan, kao "kraljica" za kojom svi zale, koje se secaju kao "najvecu". A kad se vratis posle 20 meseci, lisis se pritiska javnosti i izvrsis desant na turnire, u atmosferi koja oprasta moguci neuspeh, jer si, toboze, nista drugo do povratnica od koje se ne ocekuje ponovljeni vrhunski rezultat.

Vraski dobar plan! :mucka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tako je trebala JJ da uradi. Da dobije bebu i da se posle toga vrati... Onaj Mladjan nema pojma. :venchanje:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol: :lol: :lol:

Eh, Jeco, Jeco! :sigh:

Trebalo je nas da konsultuje, do smrti verne obozavaoce!

:durenje:
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Chinese No.1 Li Na let loose and bungee jumped off of the Auckland Harbour Bridge.

:meda:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne smem da mislim na fed kup. Kad nam dodju Ruskinje, Tadicka ce da im priredi bal. I novi patrijarh ce da dodje. I zvona svecana ima da zvone. A slikace se u hramu svetog Save.

Sveta Elena pali svecu, Kuzi se guzi u hotelu "Moskva", a Verka smiruje zivce u "Ruskom caru". :sveca:
Korisnikov avatar
By Lunja
Prva ce svecu zapaliti Svetlana. Potpisujem.

Onda ce JJ da ih vodi u Monu, da im prezentuje svoju novu kolekciju JJ Star Collection. :superstar:
Korisnikov avatar
By Sunce
A Kleybanova i Pavlovazenka ispijaju crno pivo, velike krigle, i nazdravljaju! :evil: :evil:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Amaterski? :hmm:
Ajooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako :lood: :lood: :lood:

Odličan je bio Davidenko! :cheer:

Sudeći po igri koju je pokazao protiv Troickog danas, a koja je bila :wow: , Rafa će ga sutra pobediti, ali bih ja baš voleo da Davidenko nekako uspe da pobedi i Rafu. Ne znam kako, nekako, nekim čudom. :kingkong:
Navijam za Davidenka! E neka ga je krenulo!!! Ja STVARNO obozavam Federera, ali bih jako volela da vidim i druge igrace u finalima osim Federera i Nadala... Postaje monotono!
Korisnikov avatar
By Sunce
Davidenko je bio fenomenalan. Kakav tajming, kakva hrabrost, kakva preciznost, kakvo kretanje. :hail:
Korisnikov avatar
By Oziris
A sutra IZ SVE SNAGE navijam za Kim, pa sve i da Henin ima najsavrseniju igru u istoriji zenskog tenisa!!!! :durenje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Oziris

Mene takodje raduje povratak Henin...

I mene raduje. :)

Zenski tenis ce biti zanimljiviji sa dve, da ne kazem tri povratnice, ako racunam i Mariju. :)

Ne mogu vise da gledam Guzanu kao glavnu favoritkinju na skoro svakom GS-u... :novine:
:smeh:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vD47PBj9 ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=frrNrXs- ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cI6Ileft ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6VgxQmEb ... re=related[/youtube]

:pucaodsmeha: Savrseno.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja volim sto su se vratile Marijica :love: , Justine, Kim... sad ce biti bolji zenski tenis... :dance: Za Justine, ne mislim da je taktizirala i da je nameravala da se vraca... Meni se cini da je ona tip pobednice i kad vise nije bila motivisana otisla je... a onda valjda vise nije videla sta ce sa zivotom pa se vratila. Mada mi je mnogo smislenije ovo sto je uradila Kim, povlacenje radi radjanja deteta a onda povratak...

Ipak malo vise volim Justine ali pretpostavljam da ce pobediti Kim...

Ja se nadala da ce biti mec Federer - Nadal... ali eto nista od toga...

Sta je sa Noletom i Jelenom? Gde oni igraju?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:wow: :wow: :wow:

Napeto! :vruce:

A smeceve bih bolje izveo od njih dve. :durenje:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
VRATILA SE KIM! :yay:

:cheer: :cheer: :cheer:

Nadam se napetom tie-breaku! Do 20 da igraju! :sudija:

:giggle:

:fige:
Korisnikov avatar
By IriS
:veverica:

malo mi žao što Justine nije pobedila i osvojenim turnirom se vratila, ali dobro, volim ja i Kim :hail2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
KIM JE NA TRONU! :yay:

:cheer: :cheer: :cheer:

Ali, jedva. Kao sto sam i zeleo. Zasluzile su takav sled dogadjaja. :)

:klap:
Korisnikov avatar
By spliff
jbt, al je smorila ova koza od koze
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali kakav meč :wow:

6 preokreta... obe odbranile meč lopte... :drama:
Ne može bolje od ovoga :hail2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by IriS

:veverica:

malo mi žao što Justine nije pobedila i osvojenim turnirom se vratila, ali dobro, volim ja i Kim :hail2:

Prvo sam i ja verovao da je to "bogougodno", ali sam se setio da ni Kim nije osvojila 1. turnir po povratku. :)

Zato sam posle verovao da bi Kim "morala" da pobedi... :D

Kim je osvojila sledeci. Valjda je tako logicno, bez obzira na kvalitet. :)

Ali, veoma sam zadovoljan nacinom na koji je Justine izgubila. Imala je i dve sanse za trijumf (dve mec lopte), tako da sve zajedno, nije mogla bolje da prodje nego sto jeste na ovom turniru. :)

Sve u svemu, super je sto opet imamo njih dve! :klap: :klap: :klap:

:happy:
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!