Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
tako bih se oshishala na kratko i ofarbala u crveno...
Korisnikov avatar
By Loreley
Evo da prenesem i na ovu stranu xD Jel' zna neko gde u Begishu ima da se kupi kvalitetna perika, i kako se kreću cene? Unapred zahvalna... :)
Korisnikov avatar
By m..
ima nesto u 29. novebra, secam se da sam zverala u izlog i droolovala za nekom bimbo plavusha perikom.

inace imas kod kineza ako bi da se igras.

btw osisala sam se (sama naravno), relativno kratko, naduza kosa mi je do usta, oko 2,5 cm ispod uveta. i do jaja mi stoji.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Tara

Evo da prenesem i na ovu stranu xD Jel' zna neko gde u Begishu ima da se kupi kvalitetna perika, i kako se kreću cene? Unapred zahvalna... :)
ima u starom Merkatoru,a ima i u Sava centru,ali tamo su oko 20,30 hiljada
Korisnikov avatar
By el jaguar
samo kratko..i nikako drugacije..jednom mjesecno,ljeti i dva puta mjesecno..se šišam!!milina!!
Korisnikov avatar
By bu
ja i kosa :) naj drugarica mi frizer..i onda samo ekspiramentisem.. :) ..sad se skoro na kratko sisala..tako da planiram neke lude boje da stavim i to je to :) ..
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Meni je kosa jaaaaaaaaako bitna! Prvo kod mene, pa kod drugih.
Moja svaka dlaka sa glave zna i kako treba da se ponasa, i gde joj je mesto :D ne sme da shtrci nista :) ))
By therealrocknrolla
Originally posted by Galateja

Znam da postoji slicna tema u arhivi Estrogena, no ajde...

1. Koliko su vam bitne boja kose i frizura kod devojke???
2. Da li je to za vas jedan od erotskih detalja???
3. Kakvu boju kose i frizuru najvise volite da vidite???
4. Kakvu boju i frizuru izrazito ne volite???
5. Kovrdzava kosa ili ravna???

BONUS PITANJE: Kakvu boju kose i frizuru vi imate???
:serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok:
1. Mnogo su bitne.
2. Na neki nacin.
3. Vatreno crvenu, duzina i oblik nisu bitni, samo da nije kovrdzava kao pudlica.
4. Kovrdzave, crnke, brinete, jos ako imaju taman ten - FUJ!!!
5. Mislim da sam bila jasna po tom pitanju.

BONUS ODGOVOR: Pozadi pokriva vrat i spiralni percin se spusta do polovine ledja, gore je taman da napravim ciroki a da stoji i bez 3 kile laka, sa strane skroz kratka, a kad se otopli radice masinica. Boja je kestenjasta i na svetlosti se presijava (prirodna je naravno, samo sto je nekad bila za 5-6 nijansi svetlija). Ponekad ubacim malo crvene da razbijem monotoniju. Kad omatorim i pocnem da belim, odoh u plavuse.
Korisnikov avatar
By poison
1. Nisu bitne ali volim plavuse :)
2. Mmm, ne..
3. Procitati odgovor pod 1.
4. Ne postoji nesto sto izrazito ne volim.
5. Nebitno

Bonus: Crna kratka....
:fen:
Korisnikov avatar
By badu
1. Poprlično bitne.
2. Da.
3. Zavisi od toga kako kome ta frizura i boja stoje. Mogu se obradovati i kratkoj koliko i dugačkoj kosi, ako lepo "stoji" devojci i ako ume da je nosi. Mada, preferiram dužu, ravnu. I po mogućnosti crvenu ili plavu (slično sebi).
4. Kada se vidi da nije zdrava, kada je iskrzana, i "loše boje".
5. Ravna. Mada je moja kovrdžava :giggle:

Ja sam menjala boje i frizure k'o budala (svih boja, svih nijansi tih boja, osim crne). Najduže sam bila crvena i plava, sa popriličnom dužinom. Trenutno sam opet plava, sa kraćom kosom nego inače (do ramena). Prirodno kovrdžava, mada je ponekad izravnam.
Korisnikov avatar
By el jaguar
e bih jutros kod mog frizera i opet me je kvalitetno,ka' i vazda,olindrao:ćeloćelavi:
Korisnikov avatar
By Khons
ja sa svojom kosom muku mucim svaki dan mi je drugacija frizura.

inace vise primecujem kracu kosu na devojci
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jedina frizura koju baš ne volem je onaj paž što kreće s pola potiljka pa se spušta u šipiceve, mada ima ljudi kojima i to stoji. U principu istinski mi smeta jedino prljava i dugačka, a neodržavana kosa (slamasta, ispucala, izgorela). Patim što mi je kosa ravna te prvo primećujem tršave.

Moja kosa je jarko/vatreno crveno ofarbana i godinama kratka. Trenutno teram neku malko čupaviju i histeričniju verziju faux hawka.
Korisnikov avatar
By Kejt
1. poprilicno mi je bitna boja kose i frizura, ne da je presudna, ali bitna

2. jeste da( jedan od erotskih detalja)

3. jako volim kratku kosu na devojkama, sve nijanse smedje......bas volim kratku kosu.....

4. plavo, crveno not my thing,oni neki asimetricni pazevi su mi isto upitni, ali ako neko dobro fura ok, a nisam bas ni luda za dugom kosom ocigledno :)

5. ravna kosa

moja je trenutno negde do ramena, smedja i ravna u fazi smo pustanja tj hocu da bude jos duza
By Swanheart
mislim da sam konacno prerasla sva izdrkavanja sa frizurom
sad malo mirnija varijanta
mada kraca za oko 1-2 cm

Slika
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meni jako lepo kad vidim neku crvenokosu ^^
a i plavuse volim, al da je lepa plava..

moja kosa je retardirana, negde do ramena mi je napred, ali je nazad nesto kraca.. i previse je, kako da kazem, bujna... farbana u crveno, ali mi je sad vec izbledela
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!