Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Slika

Valjda najslabiji film o krizi u stvaralačkom procesu koji sam gledao.

Songovi totalno neintegrisani u priču. Radnja izmedju njih slaba.

Ali je film ipak jedno veliko uživanje.

Svako od njih pojedinačno sjajan, iako kao veliku manu doživljavam to što praktično nema zajedničkih scena...Daniel je u centru svega...ide malo priče tek da vidimo u kakvom je odnosu sa svakom od tih žena...i onda mu one pevaju pesmu a on sedi i gleda. I to je to. Casting je WOW! ali ceo film kao niz nezavisnih numera.

Ali svejedno imao sam osećaj kao da gledam meni najrodjenije kako su napravili nešto lepo i dobro...
Pa ipak je bilo utesno?:D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Azdaja

Slika

uFatila sam ga jutros na nekom tivi programu...

ne volim toma :bljak:

al' ok je filmic
Kažu ljudi da treba da se pogleda španska originalna verzija. Ja nisam.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Superstar!

NINE

Slika

Moram reci da sam ocekivao mnooogo vise iako ne suvise jer sam znao da cim ima toliko dobrih glumaca da ce film biti osrednji (dobra stara predrasuda) i zapravo je tako i bilo...

Par dobrih pesama, no ekipa sjajna, nije film gubljenje vremena ali nije ni remek delo...

7/10
Ja hoću opet da ga gledam. Sada kada znam šta mogu a šta ne mogu da očekujem. I mislim da će da popravi prvobitni utisak.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa gledacu ga ponovo svakako...Oces da se nadjemo pa zajedno? :lol:
By Kragi
The Skeleton Key

Pogledao sam na imdb.com, scenarista je radio i Ring 1 i 2
Zanimljiv triler prvenstveno zbog neocekivanih obrta i ne bas happy enda a da je sve moglo bolje da se upakuje moglo je :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by KgCS3

The Skeleton Key

Zanimljiv triler prvenstveno zbog neocekivanih obrta i ne bas happy enda a da je sve moglo bolje da se upakuje moglo je :D
Auu...To bilo pre 4 godine.Dobar filmic:up:
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam izgleda jedina koja nije gledala Changeling

inace poslednji je bio Pejzazi u magli

nas stari film o narkomaniji

odlican je
By garrel
Gledao davno.
Ostavio jak utisak na mene.

Slika
By Kragi
Originally posted by Tungi
Originally posted by KgCS3

The Skeleton Key

Auu...To bilo pre 4 godine.Dobar filmic:up:
Jeste. Mada ja kuci imam preko 400 filmova pa ih gledam kad mi padne na pamet. Uopste nemam potrebu da filmove gledam odmah po izlasku. Imam faza kada 6 meseci ne pogledam nista i kada za mesec dana odgledam 50 filmova. :D
I josh nesto, nije da se pravim fin ali najvise volim original dvd, a njemu nekad treba vremena da se pojavi na ovim prostorima (ili mozda smao u KG) Super mi je stfvarcica kad u mamutu kupim WB dvd (lupam) sa 15titlova za celu jugoistocnu Evropu + 5 sinhronizacija + dodatak tipa izbacene scene, kasting i tome sl :)
Bas sam josh pola sata nakon filma gledao scene koje su izbacene i interviju Kate Hudson :D
Korisnikov avatar
By Sunce
"Komplikovano", sa Meryl Streep.

Ponovo odgledao "Ljubav u Barseloni" i "Da Vincijev kod".

Gledao i "Carlston za Ognjenku" i jos neka sranja.
By cumpig
ko to tamo peva

po milijarditi put i mada cu sad da zvucim kao oni sabloni koje nam serviraju svi koji su pogledali makar dva filma u zivotu (including this one, a drugi je vrlo verovatno maratonci...)

ali ovo je prosto briljantno:
dinamika filma
savrseni kasting
scenario
muzika
ma sve, sasvim zasluzeno na/u vrhu yu kinematografije!

:volinevoli: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
X-Men Origin (prvi put pre dva dana pogledala, super film i dosta toga objasnjava)
X-Men
X-Men: X2
X-Men: The Last Stand

A sad planiram Matrix (sva tri dela)

Sva sam u nekim serijalima trenutno :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja sad gledam Zelenu milju i mislim se jesam li ja jedini koji može da plače uz nešto što je napisao Stiven King.
Korisnikov avatar
By jenny
Upravo sam odgledala Ranjenog orla :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by mitrandir

Ja sad gledam Zelenu milju i mislim se jesam li ja jedini koji može da plače uz nešto što je napisao Stiven King.
Videla sam da je veceras bio na tvu,tu i tamo sam bacala oko. Divan film.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

nisam siguran da li je film zadovoljio moja ocekivanja. Kao velikog obozavalaca Koletinog romana zasigurno me je razocarao. Tragedija ljubavi matore kurtizane Lee i mladog Cheria je zasluzila bolju ekranizaciju. Sa druge strane u filmu glumi Misel Fajfer koju obozavam i koja je po meni fantasticno odigrala ovu ulogu, te ona vadi vecim delom moj utisak o filmu. A da i kostimi su genijalni. Kakvi sesiri :merlinka: :lepeza: :alexis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Kad god vidim Toma Henksa, jedino sto pomislim je 'run, Forrest, run!' :D
No, da se vratim na A&D... Film je gledljiv, scenografija je lepa (Rim i Vatikan), ima finih jurnjava i eksplozija, prica nije kompletno besmislena, ali mi je pomalo trashy da se 'neprijatelji' iz Da Vicni Code filma ujedinjuju protiv Iluminata. I da, negde na sredini filma se cela prica sama odgonetne. Film za jedno gledanje 5/10
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!