Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni je ceo projekat zaista jako zanimljiv, al' bih svoje impresije uporedio sa onim koje imam kad gledam horor komediju.
Pustao sam spot vise puta... Animirao me je...
Mada, meni je jako konfuzna nefokusiranost projekta. Tekst je razudjen i kontradiktoran kao i muzika - muzicka produkcija je vrhunska i elektronski rifovi zvuce vrlo mocno i ozbiljno (muzicki), iako lice na one sa Gaginih pesama, a sa druge strane je Mirzina sekvenca "Hajde dodji taji..." koja bi, kao, trebalo da bude duhovita (neozbiljna) il' nesto... (mada, meni je upravo ta sekvenca privukla najvecu paznju). Kao da nisu mogli da se odluce da li da naprave ozbiljnu ili saljivu pesmu...

Kad su vizuelni momenti u pitanju, "makazoruki" momenat mi se vrlo dopada, Karleusini rogovi su ok, dok mi je maska za zavarivanje smesna i neefektna...

Jedina stvar koju bih zaista pohvalio i istakao u pesmi je drum programming... Odlican je...
Korisnikov avatar
By *deni*
Priznajem da sam oduševljen. Vidim, dosta vas zamera Karleuši da se ugledala na Ledi Gagu, ali ne bi trebalo gubiti iz nazočnosti da ima i nas kojima je rad Ledi Gage van zone interesovanja, te da smo zato tek kroz Karleušino novo ostvarenje upoznati i sa svetskim trendovima.
Poseban kvalitet ovom performansu daje Mirzina deonica, unosi taj omiljeni dah orijenta u celu stvar.
Karleuša je zaista u pravu kad kaže da nema konkurenciju na domaćoj estradi, jer se ona bez blama upušta u svaki put nove eksperimente i ne zazire od šlemova na licu, plaženja i ostalih provokacija.
Njene kolegice nemaju tu osobenost da nikad ne znamo šta će sledeće da nam plasiraju, zna se uvek šta se može očekivati od Cece, šta od Seke, a šta od, primera radi, Zoke Brunclik. One su mačke ipak u nekim šablonima i ne odstupaju mnogo od izgrađenog stila koji ih je proslavio. Ceca će uvek maksimalno ispoštovati publiku tragi pesmama, Seka će se jednako gojiti i mršaviti, dok će Zoka pompezno da naglašava da je ona ipak jedina koja slavi dva rođendana.
Karleuša ide korak dalje, što možda znači da je stvarno trendseterka u Srbiji, a postoje i mišljenja da je samo u dovoljnoj meri bezobrazna, drska i dovoljno bestidna, što su za jednu autentičnu zvezdu neophodna svojstva.
Summa summarum - Bravo !
:fancyklap:
By ...Sitnicava...
Inače, baš je lepa Jeca u spotu, deluje prirodno, za promenu.

Nego, može li neko (Kiwi?) da mi objasni simboliku maski za varenje i svih onih šiljaka iz prstiju? Koja je poenta toga? Nešto nisam artistički obrazovana. lepeza1
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Azdaja
Originally posted by shmizllica
Originally posted by KgCS3

ja josh uvek nisam kliknuo na play :nokti:

i iskreno...plasim se :iskolacen:

ko me tereo da kliknem play...

:bljak:
:lol:
Komsiluk mi je garant poludeo od Karleuse. :smeh:

znalaaaaaa sam da si njen fan...ali, znala sam!!!! :lol:

(setih se one tvoje fotke sa perikom...znaci karleusa je bila inspiracija...) :smeh:
Hahahaha bas sam njen fan u pm!!! :smeh:
Inspiracija?! E ovo smatram uvredom! Ja sam bre najlepsa i nema nijedne bolje od mene na estradi pardon forumu!! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Azdaja

i iskreno...plasim se :iskolacen:

(setih se one tvoje fotke sa perikom...znaci karleusa je bila inspiracija...) :smeh:
Inspiracija?! E ovo smatram uvredom! Ja sam bre najlepsa i nema nijedne bolje od mene na estradi pardon forumu!! :pucaodsmeha:

:smeh:

aE, dobro...ti si njen TAJNI fan :pucaodsmeha:

za stajling 5 bambija + sl x kad se budemo videle, zelim da se tako doCeras :D :lol:

moz' traziti sta zelis da ja obucem i kakvu periku da stavim...:afroazdaja: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Shmi

aE, dobro...ti si njen TAJNI fan :pucaodsmeha:

za stajling 5 bambija + sl x kad se budemo videle, zelim da se tako doCeras :D :lol:

moz' traziti sta zelis da ja obucem i kakvu periku da stavim...:afroazdaja: :pucaodsmeha:
Dogovoreno ako me branis od napadnih obozavatelja!!! :pucaodsmeha:
Smislicu u medjuvremenu sta da trazim od tebe. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Na svakom pederokupljanju prethodnih nekoliko dana su vrteli ovu pesmu do iznemoglosti, a moje srecice sa kojima sam provodila vreme su tu pesmu slusale i u prevozu, i dok spavamo i...ne mogu da se setim da li sam cula taktove pesme dok sam bila u toaletu, pa kako da ne budem odusevljena pesmom svaki put kad je cujem - fenomenalna je.

...kad u polju zamirise hajducica trava...

:hyper:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nista mi ne pricaj:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Tungi
Od cega se na kraju buji paji?:snupi:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
JK je u stvari Dart Vejder :apprentice:

Sve je bezveze da bezveznije biti ne može...
Korisnikov avatar
By ljubav91
exxxtra,sto nije nista cudno s obzirom da je to jk :mjuza: =)
Korisnikov avatar
By Shmi

Takodje!!!

Hajde, dodji, taji... hajde, dodji, taji, nece taja da zataji bice tebi posle taje, bice buji - paji Kad te ja umorim, kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice - laku noc, insomnija :D

:nope:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jbte juce je 5 devojcica organizovano, horski u prevozu URLALO refren... :nope:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja, Bogu hvala, jos ne znam text. Znam samo refren.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja ne znam ni to,samo uradih copy/paste s FB-a posto klinke pisu... :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pre 20min na tv spektar je bila emisija o karleusi (doslo mi da placem)

karleusa je multipraktik :drama:

jos fali da predvodi srpsku svemirsku ekspediciju i da je stave na novcanicu od 25 dinara
Korisnikov avatar
By Shmi
Savrseno !!! Buji paji to mi sad nick na chatu. :lol: :tehno:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jao.... :smeh:

koji ja da uzmem?

dajte mi neki karleusin HIT :smeh:

umorna-pospana-nesanica? :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Pa deco sta je sa vama...":lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!