Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada volim onda pripadam dečku. Kada sam voljen, onda očekujem da i on pripada samo meni.
By Dee
Razdvojivi su, ali kad se spoje... Erik postaje bananamen. :roflmao:

Nije do ljubomore ili posesivnosti, vec do emotivnosti coveka... Meni, licno, jako bi tesko palo da osoba koju volim svrlja okolo... Nije u pitanju recenica: pa zar ja nisam dovoljna?, vec ja to emotivno ne bih mogla da iznesem...
Korisnikov avatar
By 2kune
ljudi baš ne osjete kojom glavom kada misle... :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dee

Razdvojivi su, ali kad se spoje... Erik postaje bananamen. :roflmao:

Nije do ljubomore ili posesivnosti, vec do emotivnosti coveka... Meni, licno, jako bi tesko palo da osoba koju volim svrlja okolo... Nije u pitanju recenica: pa zar ja nisam dovoljna?, vec ja to emotivno ne bih mogla da iznesem...

slazem se... :up:

pogotovo za erika :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, ljubav (prema porodici, prijateljima, mojoj mački) je ljubav.
Sex je nešto drugo.

Nisam za bilo kakvu vezu tako da ne mogu u potpunosti odgovoriti na temu.
Mada kada pronađem, jednog dana, osobu kojoj ću dozvoliti da me veže, pretpostavljam da ću vezati sex i ljubav u jednom, jer čemu veza ukoliko mi treba bilo šta po strani? (moje mišljenje)

Sve je stvar ukusa, tačnije dogovora.
Ali kako ni u krevetu ne volim da delim, pretpostavljam ni da u emotivnoj vezi tek neću moći.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by KgCS3

Korisnik iznad mene, video si " ^ "

Originally posted by just_me

a to da li je neko ljubomoran i svojem partneru dozvoljava ili brani da se seksa sa drugima, to je druga stvar...
ne mislim da je poenta u ljubomori i u dozvoljavanju tj branjenju partneru sex sa drugima, a posto alternativa nije ostavljena jedini logican zakljucak mi je da osoba just_me polazi od pretpostavke da su ljudi poligamni (uslovno receno).

OK a sad sto me napadas? :lol:
Da, ja zastupam tezu da jesmo svi poligamni. Društvo koje smo kreirali, i religija koju smo stvorili, nas sankcionišu i teraju da se ponašamo drugačije, ali činjenica jeste da se svako loži na više osoba. Ja nemam ništa protiv monogamije. I kontam da bih i sam voleo da imam samo za sebe osobu koju volim, ali još nisam došao u tu situaciju. Prevaru osuđujem, jer je ona čin nepoštovanja partnera-ke, ali otvorene veze, u kojima oba partnera razgovaraju i zajedno donose odluke, su mi sasvim ok. Sve se može ako postoji dovoljno iskrenosti i spremnosti :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, deco, šta još da kažem na ovu temu... Vidim da se diskusija baš zahuktala, sve su to neka opšta mesta koja se spominju, te emocije, te vernost, te drž ne daj....

Moja receptura je da nikad ne kalkulišem, ko mi se sviđa to mu jasno dam do znanja, ali to ne znači da mi se neće svideti i još desetak drugih persona.
Ako išta mrzim kod domaće pederastije jeste to licemerje i prikazivanje sebe u lažnom svetlu, kao i patološka ljubomora.
Gledaj, brate, svoja posla i svoj život, svaka krpa nađe zakrpu, pa ćeš i ti, a ne da napadaš ljude koji stanu da popričaju sa tvojim dečkom, a pri tom uopšte nemaju nameru da ga muvaju, kao što mi se nedavno desila takva neugodnost u diskaću.
Bolest je to.
Ako ne mogu da imam dečka bez da napadam sve za koje procenim da ga muvaju, onda bolje i da ga nemam.
Korisnikov avatar
By spliff

a to da li je neko ljubomoran i svojem partneru dozvoljava ili brani da se seksa sa drugima, to je druga stvar...
ne mislim da je poenta u ljubomori i u dozvoljavanju tj branjenju partneru sex sa drugima, a posto alternativa nije ostavljena jedini logican zakljucak mi je da osoba just_me polazi od pretpostavke da su ljudi poligamni (uslovno receno).

Da, ja zastupam tezu da jesmo svi poligamni. Društvo koje smo kreirali, i religija koju smo stvorili, nas sankcionišu i teraju da se ponašamo drugačije, ali činjenica jeste da se svako loži na više osoba.
i ja smatram da smo svi poligamni.
meni je, medjutim, zanimjivo neshto drugo... neki forumashi, koji napadaju crkvu i vernike na sva usta, se hvale nekim tamo (hrishtjanskim) moralom i vrednostima

wierd, isn't it?
By Kragi

Da, ja zastupam tezu da jesmo svi poligamni. Društvo koje smo kreirali, i religija koju smo stvorili, nas sankcionišu i teraju da se ponašamo drugačije, ali činjenica jeste da se svako loži na više osoba. Ja nemam ništa protiv monogamije. I kontam da bih i sam voleo da imam samo za sebe osobu koju volim, ali još nisam došao u tu situaciju. Prevaru osuđujem, jer je ona čin nepoštovanja partnera-ke, ali otvorene veze, u kojima oba partnera razgovaraju i zajedno donose odluke, su mi sasvim ok. Sve se može ako postoji dovoljno iskrenosti i spremnosti :)
Ovo boldovano je za Sprintera, posto tu tezu nije mogao da uoci u tvom prethodnom postu :lol:

@ just_me: Naravno da ovde niko ne osudjuje drugaciji stav ( i hope so :nesiguran: ), samo ja i dalje ne smatram da su svi ljudi poligamni, i ne bih da se ponavljam ...

Sta cemo sa onim delovima planete gde je poligamija nametnuti drustveni standard? Mislis li da su u takvim sredinama svi iskljucivo poligamni?
Slazem se sa tezom da je na ovim prostorima (i ne samo ovim) patrijarhat, religija itd ucinila svoje ali kao sto vec rekoh ipak je to stvar izbora pa tek onda sve ostalo :) Tezu da su svi ljudi ovakvi ili onakvi ne prihvatam :)
Korisnikov avatar
By m..
Sex je sex dok ljubav nije ljubav?

Kod mene je to stvar dogovora, trenutno mi odgovara monogamija (to trenutno je vec 2 godine, lele)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by spliff

Da, ja zastupam tezu da jesmo svi poligamni. Društvo koje smo kreirali, i religija koju smo stvorili, nas sankcionišu i teraju da se ponašamo drugačije, ali činjenica jeste da se svako loži na više osoba.
i ja smatram da smo svi poligamni.
meni je, medjutim, zanimjivo neshto drugo... neki forumashi, koji napadaju crkvu i vernike na sva usta, se hvale nekim tamo (hrishtjanskim) moralom i vrednostima

wierd, isn't it?
Po meni nije. Hrišćanstvo samo prisvaja neke vrednosti koje postoje i bez hrišćanstva. Da se bolje izrazim; neke su vrednosti postojale i pre hrišćanstva te ne smatram ni jednu vrednost hrišćanskom ili nečijom drugom... One su ljudske i to je to.

Ovo boldovano je za Sprintera, posto tu tezu nije mogao da uoci u tvom prethodnom postu :lol:

@ just_me: Naravno da ovde niko ne osudjuje drugaciji stav ( i hope so :nesiguran: ), samo ja i dalje ne smatram da su svi ljudi poligamni, i ne bih da se ponavljam ...

Sta cemo sa onim delovima planete gde je poligamija nametnuti drustveni standard? Mislis li da su u takvim sredinama svi iskljucivo poligamni?
Slazem se sa tezom da je na ovim prostorima (i ne samo ovim) patrijarhat, religija itd ucinila svoje ali kao sto vec rekoh ipak je to stvar izbora pa tek onda sve ostalo :) Tezu da su svi ljudi ovakvi ili onakvi ne prihvatam :)
Poligamija je starija od monogamije, prihvati to jednostavno! Dakle, u tim nekim delovima sveta, ona nije nametnuta, samo oni nisu prihvatili našu kulturu. Ne kažem da tamo nema muškaraca i žena koje bi bile samo sa jednim partnerom-kom, ali i te osobe fizički, pa čak i emotivno reaguju na druge osobe. Da nije tako, mi, ljudi, bi smo se zaljubili samo jednom u životu i u kurac sa životom, ako si naišao na osobu koja nije zaljubljena u tebe...
By Kragi

Po meni nije. Hrišćanstvo samo prisvaja neke vrednosti koje postoje i bez hrišćanstva. Da se bolje izrazim; neke su vrednosti postojale i pre hrišćanstva te ne smatram ni jednu vrednost hrišćanskom ili nečijom drugom... One su ljudske i to je to.
Sa ovim se slazem :up: but,

Poligamija je starija od monogamije, prihvati to jednostavno! Dakle, u tim nekim delovima sveta, ona nije nametnuta, samo oni nisu prihvatili našu kulturu. Ne kažem da tamo nema muškaraca i žena koje bi bile samo sa jednim partnerom-kom, ali i te osobe fizički, pa čak i emotivno reaguju na druge osobe. Da nije tako, mi, ljudi, bi smo se zaljubili samo jednom u životu i u kurac sa životom, ako si naišao na osobu koja nije zaljubljena u tebe...
Dobro da, sad razumem, ako smatras da su svi ljudi poligamni onda ne mozes imati stav da je ona nametnuta, medjutim mislim da to sto pricas zapravo nema veze sa poligamijom odnosno monogamijom. :D
Decko i ja gledamo film "Boja noci" recimo i meni se digne kurac na golisavog Brusa Vilisa :roll: , dakle reagujem sexualno. To ne znaci da nisam monogaman! :)
Monogamija je stanje u kojem osoba ima u datom trenutku ili periodu jednog partnera a poligamija obrnuto. Monogamne osobe nisu osudjene na jednu vezu u zivotu, jedan brak, jedno zaljubljivanje i tome sl.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by *deni*
...a ne da napadaš ljude koji stanu da popričaju sa tvojim dečkom, a pri tom uopšte nemaju nameru da ga muvaju, kao što mi se nedavno desila takva neugodnost u diskaću....

Nije se ta neprijatnost desila iz navedenog razloga...nećemo da se pravimo naivni :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Lazem,lazem.. :zid:

Najgori sam od najgoreg!:sigh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Ulix

Poligamija je starija od monogamije, prihvati to jednostavno!
Odakle ti ideja da je poligamija starija od monogamije? lepeza1 :sweet:
Pa ako ćemo po čika Darvinu; da smo se evolucionistički razvijali kao vrsta. Naši pra pra preci su jebali šta stignu, kako bi produžili svoj rod. Ovo naravno, nesvesno, na instiktivnom nivou. Vremenom kreće udruživanje u plemena, u kojima se opet, svako sa svakim, pa drž pa ne daj :P ... A tek kasnije se formiraju porodice...
Naravno, o ovome niko nikada najverovatnije neće imati pouzdane dokaze, ali niko nema pouzdane dokaze protiv... :D

Elem,

Dobro da, sad razumem, ako smatras da su svi ljudi poligamni onda ne mozes imati stav da je ona nametnuta, medjutim mislim da to sto pricas zapravo nema veze sa poligamijom odnosno monogamijom. :D
Decko i ja gledamo film "Boja noci" recimo i meni se digne kurac na golisavog Brusa Vilisa :roll: , dakle reagujem sexualno. To ne znaci da nisam monogaman! :)
Monogamija je stanje u kojem osoba ima u datom trenutku ili periodu jednog partnera a poligamija obrnuto. Monogamne osobe nisu osudjene na jednu vezu u zivotu, jedan brak, jedno zaljubljivanje i tome sl.
Znam ja šta je monogamija a šta poligamija. Ti si moju izjavu izvukao iz konteksta u kojem je data. Ono što sam ja hteo da istaknem je da je sve seksualno podstaknuto i da nema glupih pravila koja je izmislio tamo neki, mi ne bi smo funkcionisali na ovaj način. To jest, ti bi, kada ti se digne na nekoga lika, ako to želiš, bio sa tim likom, a ne kao što sada radiš. Digne ti se, a ti tešiš sebe kako voliš svoga dragog i moliš se bogu da te ovaj ne vara....
Korisnikov avatar
By 2kune
Bože, kakove li sterilne rasprave... :lepeza:
Ja bih, radije, ako ima neki vjernik ovdje da mi objasni kako se može s Bogom ostvariti odnos koji nije baziran isključivo na ljubavi već i barem malko na sexu? :opatica:
By Kragi

Znam ja šta je monogamija a šta poligamija. Ti si moju izjavu izvukao iz konteksta u kojem je data. Ono što sam ja hteo da istaknem je da je sve seksualno podstaknuto i da nema glupih pravila koja je izmislio tamo neki, mi ne bi smo funkcionisali na ovaj način.
Izvucena iz konteksta u kojem si ti rekao da ljudi iz ljubomore sprecavaju partnera da ima sex sa drugom osobom (ili tako nesto) - sto je bespotrebna generalizacija :)

(bolodovano)
Kako onda ti kao neko ko zivis "punk" tj ne prihvata gotovi nikakve drustvene standarde zelis monogamnu vezu? O kakvim pravilima pricas? Nije li sve to individualno i stvar izbora?

To jest, ti bi, kada ti se digne na nekoga lika, ako to želiš, bio sa tim likom, a ne kao što sada radiš.
Ne bih, ne razmisljam glavom na qrcu ;)
Digne ti se, a ti tešiš sebe kako voliš svoga dragog i moliš se bogu da te ovaj ne vara....
To sto imam dragog ne znacida ne mogu da primetim nekoga ko je zgodan, a bogu se ne molim - ateista sam ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
monogamija je za impotentne a poligamija za potentne, to je barem jednostavno... :alexis:
a koji ste konkretno vi? ha? :smirk:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by 2kune

monogamija je za impotentne a poligamija za potentne, to je barem jednostavno... :alexis:
a koji ste konkretno vi? ha? :smirk:
Pokysavas da uvalis logicko kukavicje jaje, nije fer.

Ja sam poligamna dok se ne zaljubim do koske, da ti odgovorim u stilu.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

Izvucena iz konteksta u kojem si ti rekao da ljudi iz ljubomore sprecavaju partnera da ima sex sa drugom osobom (ili tako nesto) - sto je bespotrebna generalizacija :)

(bolodovano)
Kako onda ti kao neko ko zivis "punk" tj ne prihvata gotovi nikakve drustvene standarde zelis monogamnu vezu? O kakvim pravilima pricas? Nije li sve to individualno i stvar izbora?
Nisam rekao da želim monogamnu vezu... Rekao sam samo da bih možda želeo da imam samo za sebe osobu koju volim, ali sam takođe naglasio da toga još nije bilo...
A o tome koje standarde prihvatam, a koje ne, ne bih da započinjemo.. nije ni vreme, ni mesto :) Što se tiče generalizovanja... Hmm, ne znam, reci mi ti; koji je razlog zbog kojeg se partneri najčešće svađaju? Ako nije ljubomoran, zašto jednom partneru smeta što ovaj s vremena na vreme ima još po kojeg..???

Što se tiče ostatka tvojih komentara u postu koji nisam do kraja citirao...
Mislim da ne treba sve shvatati baš baš bukvalno. I mislim da si i sam to skontao, ali malo provociraš, te ću ja, kao i svaka fina dama, da iskuliram :mazi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by m..

Ja sam poligamna dok se ne zaljubim do koske, da ti odgovorim u stilu.
Uvažavam odgovor jerbo je od hedonističke strane. :sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mythe

Mislim nisam jedan od onih egoisticnih psihopata koji zele da decko bude samo njegov i sa nikim ga ne zele podjeliti, pa to je tako sebicno, a i staromodno (kao neki hetero crnogarac sa durmitora od prije 50 godina).
Jeste, mi koji na sexualni odnos gledamo prvenstveno kao na cin ljubavi izmedju dve osobe i koji ne zelimo kad smo u vezi da nam se decko jebava na sve strane smo "egoisticne psihopate" a vi koji na sex gledate samo kao na priliku da ispraznite muda i u stanju ste da se pojebete sa pola grada iako ste "u vezi" ste mentalno zdravi :kakodane:

Neko je ovde lood a to nisam ja :D
By Ulix
Originally posted by Ulix

Poligamija je starija od monogamije, prihvati to jednostavno!
Odakle ti ideja da je poligamija starija od monogamije? lepeza1 :sweet:
Pa ako ćemo po čika Darvinu; da smo se evolucionistički razvijali kao vrsta. Naši pra pra preci su jebali šta stignu, kako bi produžili svoj rod. Ovo naravno, nesvesno, na instiktivnom nivou. Vremenom kreće udruživanje u plemena, u kojima se opet, svako sa svakim, pa drž pa ne daj :P ... A tek kasnije se formiraju porodice...
Naravno, o ovome niko nikada najverovatnije neće imati pouzdane dokaze, ali niko nema pouzdane dokaze protiv... :D
Ali to nije poligamija. Čini mi se da ne praviš razliku između otvorenih veza, poligamije i nasumičnog seksa sa ljudima. :eureka:

Mislim da je za poligamiju potrebno postojanje složenijih društvenih odnosa, jer je poligamija pre svega vrsta braka. To jebanje na sve strane zbog produženja vrste može da obuhvata mnogo toga, ali mi se čini da teško može da obuhvata i brak. Pre će biti da je to nasumično jebanje zbog produženja vrste bilo baš to - nasumično jebanje. :peace:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!