Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto se Dinin odgovor priznaje, a moj ne?!
Poenta priče je gotovo ista!

:durenje:
Korisnikov avatar
By KiWi
A zašto laž? Kako laž ako su obojica svesni da im pored ljubavi treba i sveže seksualno iskustvo?

Zašto ljudi tako usko vezuju ljubav i seks?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Toliko bičinga na ovoj temi, da se skoro ne usuđujem da odgovorim :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
u jeeeeee
so much fun! :cheer:

ova tema ima sve: pedersku dramu, statusa, peder-lezbo svadju, statusa, klince, statusa, samo jedan validan odgovor, statusa, marsa, mudrosti u 3 reci, statusa, statistiku, statusa....

vandrfl! :shunkica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stati ima problem sa viškom emocija.
Jako je emotivan, pa zato upada iz neprilike u nepriliku na ljubavnoseksualnom planu.
Ali sa godinama će se , cenim, izbrusiti i očeličiti, te će uspeti sebe da zaštiti od košmara.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by unic0rn

u jeeeeee

ova tema ima sve: pedersku dramu, statusa, peder-lezbo svadju, statusa, klince, statusa, samo jedan validan odgovor, statusa, marsa, mudrosti u 3 reci, statusa, statistiku, statusa....

eee... cekaj... stani malo... ni 4 dana 2010. a kako cu izabrati post godine :rida:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Beautiful Nightmare

Misliš 99% veza su čista laž?

:nokti:
ДА , али ми било глупо да то ја напишем...

:)

Originally posted by *deni*

Stati ima problem sa viškom emocija.
Jako je emotivan, pa zato upada iz neprilike u nepriliku na ljubavnoseksualnom planu.
Ali sa godinama će se , cenim, izbrusiti i očeličiti, te će uspeti sebe da zaštiti od košmara.
ИСРЕНО, и ова констатација је врло истинита....

:sudija:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Predlazem da kosmare leci sa JK - Insomnija. :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
" Sita laži i prevara
da pobegnem od košmara....
Ne odlazim ja od tebe što za bolje znam
Ja ne želim novi život, već da ovaj sačuvam... "
:cuddle:

Ta pesma je također preporučljiva za lečenje od košmara.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dina

Da, meni najvise smetaju lazi i nepostovanje dogovora. Pa mislim da u poliamoriji/slobodnim/otvorenim vezama ne postoji prevara u smislu u kom postoji u klasicnim vezama jer su veze/avanture sa drugim osobama vec deo dogovora.
Upravo.

Jbt, ne zaboli tebe kurac u necijem dupetu nego cinjenica da je taj kurac bio u tom dupotu dok te je dupe uveravalo da prima samo tebe. (boze, kakva vulgarana formulacija) :shmi:

jbt koliko ovakvih tema tjekom praznicne sezne, pomislicu da nekog zbog neceg pece savest.

:veverice:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dirrty

Ako postoji tačan dogovor šta je dopušteno, a šta ne, odnosno koliko veza sme biti otvorena, onda to ne vidim kao laž.

A nije to samo u gay svetu, tako je i inače.
Samo što smo možda mi svi makar delom muškarci, pa su obe strane u vezi neverne češće.
A žene više trpe, odnosno ni ne sumnjaju, pa to traje dugo, dok god muškarac dolazi srećan kući.
Ti mislis da zene ne varaju? :shok:
Korisnikov avatar
By krpica

u jeeeeee

HAHAHAHAAHAHAHAH:krezavi:
Korisnikov avatar
By DfromOz
Originally posted by Dina

Da, meni najvise smetaju lazi i nepostovanje dogovora. Pa mislim da u poliamoriji/slobodnim/otvorenim vezama ne postoji prevara u smislu u kom postoji u klasicnim vezama jer su veze/avanture sa drugim osobama vec deo dogovora.
Bas tako,nepostovanje dogovora. Napisah negde vec da je sve u dogovoru i poverenju. A lazi i nepostvanje dogovora se moze dogoditi i u poliamornoj vezi tako da, dogadja se, i sve to negde zavisi od onoga koliko smo dobro procenili osobu sa kojom ulazimo, u koji god tip odnosa, pa naspram toga znamo i sta mozemo ocekivati od iste.

A sto se tice ovoga da zene ne varaju, proceitah ovde negde...pa naprotiv. Ne bih generalizovala tako. Varaju, nista manje i nista vise od muskaraca.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Originally posted by Beautiful Nightmare

Varaju, ali ne u tolikoj meri koliko muškarci... :)
R U kidding? Ja kako se okrenem vidim zenu koja vara.
Ja mislim kao Beautiful Nightmare... i jos dodatno - procenat varanja od strane zena i muskaraca ne moze ni da se poredi. Znam i ja neke zene koje varaju, ali to su izuzeci, isto kao sto su izuzeci muskarci koji su verni... ***

*** Zakljucak zasnovan na ljudima koje ja susrecem/susretala sam tokom zivota...
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, ali iz mog iskustva zene varaju manje-vise podjednako koliko i muskarci, bice da su se ove moje emancipovale, sta li. LELE
Korisnikov avatar
By Dina
Moguce da je i to, mislim da vaspitanje igra prilicnu ulogu u tom i takvom ponasanju muskaraca/zena koje sam ja sretala... Mada bi meni potpuna emancipacija bila kad bi ako nisu za vernost bile u slobodnim vezama ili poliamoriji, tako nesto... Ovako samo su izasle iz jednog klisea da bi uskocile u drugi, ali dobro - mozda je to prvi korak...
Korisnikov avatar
By m..
Ma dobro, nekim ljudima odgovara monogamija kako god obrnes, nekima ne, samo je bitno da se ljudi sami skontaju s tim i podele to s parterom... Ne mislim da je ista od toga po difoltu bolje.
Korisnikov avatar
By Necromancer
Ljubav, iskrenost i vernost su retke pojave. Ne znam zašto te to iznenađuje. Jeste tužno, ali tako je. Neki ljudi jednostavno nisu za vezu ili brak ili šta već... Nema tu puno filozofije, ljudi su jednostavno takvi-složeni i zajebani. Ni sami često ne znamo šta hoćemo

Svi smo mi manje više još uvek mladi i zeleni...
Korisnikov avatar
By unic0rn

u jeeeeee

+ reality check :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!