Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
:yes:

Video sam na ESportu da će biti Brizbejn... samo, još nisu postavili raspored za od ponedeljka.

A reklama za Australian im je :wow:
By Ulix
Jedva čekam, baš sam se zaželeo tenisa. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ipak za Petrovu i Jelenu.
Na Aninoj sam strani uvek, sem kada je protiv Jelene i Jelene :)
By Ulix
Originally posted by Marvin

Ja ipak za Petrovu i Jelenu.
Na Aninoj sam strani uvek, sem kada je protiv Jelene i Jelene :)
:serena1:

Volim i ja Dokićevu, ali krv nije voda. :mama: :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Henin i Dokic... Ne znam, volim Dokicevu, subjektivna sam, sto rece Marvin, kad su u pitanju Jelena i Jelena. :)
By Ulix
I ja volim Enan, pa se nadam da će joj propasti comeback. :smug:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, da... 6:2, 6:1... Ja se ponadala da ce biti prenosa na Eurosportu, medjutim - umesto tenisa bila je reklama za neki parocistac...
By Ulix
Složićemo se da je paročistač zanimljviji od neke tamo Kim Klajsters. :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Kad je mec Dokiceve?Hoce l` biti prenosa?
By Ulix
Moja ćerka će pobeđivati Dokićevu negde posle dva sata noćas. A da li će biti prenosa, to ne znam. :)
Korisnikov avatar
By sofia
Prilicno ste samouvereni,gospodine otac :D
By Ulix
Biću samouvereni optimista do Indian Velsa, posle toga ću prestati da gledam njene mečeve, ako ne osvoji makar jednu titulu. :slinavko:
By cumpig
konacno se zavrsi ova pauza!
jos kad bi konacno ove zene pocele i da igraju tenis, bice ihahaa godina za gledanje :D

jao, ako bi mogla petrova da je malo odere na startu bicu vise nego zadovoljan

a ovaj drugi duel mi zadaje glavobolju :blenta:
By cumpig
a otkud mi ovo gs addict ispod nika??

da ne bi bio skroz off, bravo za kim
(a koga je ustvari pobedila?) :cheer: :redaljka:
By Ulix
U trećem kolu je čeka valjda Klejbanova. :pop:

A Nađa je izgubila od enan. :(
Korisnikov avatar
By IriS
samo kad je Ana pobedila u svom prvom meču :vruce:

da mi se dete ne deprimira. :vruce:
Korisnikov avatar
By Oziris
Bogme, igra protiv Bascinsky u sledecem kolu, a onda je ceka pobednica meca R. Vinci - A. Pavlyuchenkova
By cumpig
nisu lose krenuli srbi za sada
jes' da se anci muci ko gresni djavo i da je ziki popio poraz u startu
a i ova nasa omiljena lujka jos nije izasla na teren :D
Korisnikov avatar
By spliff
Srpska teniserka Ana Ivanović prošla je u četvrtfinale turnira u Bribejnu, ali nije u potpunosti zadovoljna igrom protiv Timee Baščinski.

"Stalno sam osećala da ne idem dovoljno napred, da nisam agresivna koliko bi trebalo i da joj ne namećem pravi pritisak. To ću u narednim mečevima morati da ispravim" rekla je Ivanovićeva, koja će se za plasman u polufinale boriti sa boljom iz meča Anastasije Pavljučenkove iz Rusije i Italijanke Roberte Vinči.

"Protiv Baščinske sam, kao protiv Dokićeve, dobro počela meč, ali je Timea u drugom setu zaigrala izvanredno. To su za mene bili teški trenuci, ali sam u trećem setu ipak uspela ponovo da pronađem igru i da zabležim drugu pobedu, koja mi mnogo znači", dodala je Ivanovićeva.

Na pitanje šta misli o eventualnom susretu protiv Enan u polufinalu, Ana je upitala "zar sam u tom delu žreba?“

"Ako je već tako, biću srećna da igram protiv nje. Žistin je pauzirala duže od godinu i po, a ni ja dugo nisam igrala. Bio bi to dobar test i za mene i za nju i videle bismo gde se u ovom trenutku nalazimo".

Ana je rekla da je odgledala samo nekoliko minuta meča u kome je Enan pobedila Nadju Petrovu, ali da je i to bilo dovoljno da se uveri da Belgijanka deluje potpuno spremno.

"Zaista deluje veoma samouvereno, kao da i nije pauzirala, ali definitivno mislim da bih mogla da je pobedim“.

b92
By Ulix
Gledao sam u Livescore protiv Baščinski i sve sam živce pogubio. Još uvek ima mnogo oscilacija u toj igri. Procenat prvog servisa je varirao od 82% do 45%, to je stvarno neprihvatljivo. :balon:

Ali hajde, ako bi uspela da dođe do Enan, bio bi to priličan uspeh, s obzirom na to da od Indijan Velsa prošle godine ništa nije postigla.

Ja se, doduše, nadam da bi mogla da pobedi i tu kravu. :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By spliff
i ja se nadam
nada umire poslednja
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!