Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
znas kako, prihvatam kritiku i nemam problem sa tim, ali uopste ne vidim razlog zbog kojeg na ovoj temi pokusavas da me diskreditujes a tvrdim (iako te ne poznajem) da ni sama nisi shvatila "Brokeback Mountain scenario" na nacin na koji si to napisala (mislim na moje pominjanje istog na ovoj temi)
Razloge zbog kojih to radis ne znam, ali ako ti je lakse go on ;)

EDIT: umalo da zaboravim :doh:

''

:kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By bas bleu
to da pokusavam da te diskreditujem implicira that i actually care enough... izvinjavam se ali to zaista nije slucaj.
iako te ne poznajem, tvrdim da si ti jedna od onih osoba koje bi se smejale nekome ko je istetovirao nesto na kineskom za sta je mislio da znaci, recimo, "veruj samo sebi" a ispostavilo se da je cetrnaesto jelo sa menija lokalnog chinese take-away jer je bio glup i nije proverio - vidis kako se pravi analogija - unperfect-imperfect, a?
sto se tice brokeback mountain, uvek sam za prosvetljenje ako imas vremena.
a sto se tice krenberis, ta pesma je o pravu na abortus, ali bice da nisi mislio na to, jel da?
Korisnikov avatar
By Mahoney
cekaj, cekaj...

neki klinja se zvalio sa nekim, a kuci ima decka... i sad stati pao u bedak jer misli da je to opste mesto medju gej ljudima, tj. da se svi sa svima neprestano karaju [a njega ne zovu]?

jesam dobro shvatio poentu?

nema mesta tugovanju, postoje verni ljudi i oni koji nisu verni svom partneru.
zasto gorko plakati, stati?

:namig2:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Mахонеј, ниси укапирао поенту....

Мислим да 95 посто момака који су у вези шврља са стране....

Велики је то проценат...

:beba:
By Kragi
1. Sledeci put izbrisi ENOUGH ;) zvucis kontradiktorno :nokti:
2. so? :nesiguran: idem ti na qrac? :nesiguran: Ah, pa to mi je hobi ^^
3. Nemam :nokti:
4. Da, mislio sam na tebe, uzasno me asociras na pomenuti cin :)

:sesir:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by *STATUS*

Велики је то проценат...

cekaj, cekaj...

video si klinju, a mislis da je takvo 95%, dakle, skoro svi...

nije logicno, razmisli.

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Dina

Велики је то проценат...

Ja imam jos crnje misljenje o muskarcima (svim, nezavisno od seksualne orijentacije) po meni taj procenat je 99. I to nije nista lose da ne postoji laz o vernosti. Mislim da je za vecinu muskaraca mnogo prikladniji oblik veza - slobodne, poliamorija, otvorene veze... Ako im je teze da to ostvare u strejt svetu jer zene zbog vaspitanja ili mozda nesto drugacije prirode ne zele takve veze, ne vidim sta je prepreka u gay svetu... Loni mi je objasnjavao da je to zbog toga sto ljudi imaju potrebu za nekom iluzijom - pricaju o vernosti, osecaju se bitnim itd a ne udubljuju se sta partner radi kad oni nisu prisutni. Meni je to malo neshvatljivo jer smatram da je "ügovor" najvazniji, mozemo biti u bilo kakvoj vezi ali da se ono sto je dogovoreno i sto se radi poklapa. Ali dobro, oni verovatno ne gledaju tako, te njihov zivot njihova stvar...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne vidim čemu rasprava. Naletio Status na neko dijete napumpano hormonima i jedini problem leži u tome, koliko sam shvatio, što nije prvi provalio klinju i što ga nakon toga nije povalio nego je, oduševljen njegovim pričama o dečku postao njegov frend. Znam, teško je to, i sam sam ostao mnogo puta razočaran iz razloga što ja svima budem prijatelj a sa drugima se ševe pa meni uvije preostane jedino da slušam priče. Promijeni politiku srce i onda neće nastajati ovakvi threadovi.
Korisnikov avatar
By bas bleu
1. beskrajno mi je zabavno sto i dalje zivis u uverenju da znas engleski (or anything for that matter).
2. hobi? ja mislila da ti je seksualno opredeljenje.
3. mislim da cu preziveti, iako sam mnogo ocekivala od tvoje interpretacije.
4. ah, truly a work of a comic genius.
By Kragi
1. I meni cinjenca that you actually care enough i da ne mozes da nadjes druge vidove zabave :D
2. Pa, mozes ti da mislis sta hoces, bitno je da mislis o meni :lizalica:
3. Znam da od mene ocekujes mnogo :kiss:
4. Hvala na iskrenosti, uzecu u razmatranje tu tvoju vrlinu ;)

:sesir:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дина је једина која је разумела поенту ове теме...

није ствар у напаљеном клинцу него у 95 посто осталих мушкараца у којима чучи ђаво и само чекају прилику да преваре свог дечка и да се након тога врате у сексуално-емотивно гнездо, као да се ништа није десило...

bas bleu и КГЦ3 овог третнутка да су престали да се свађају у мојој теми која је врло озбиљна, да не бих направио хаос :)

Јасно?

:hvala:
Korisnikov avatar
By Mars

Kako sam u ovom trenutku ljubomoran na Dinu, uh....ne mogu da vam opišem.
Korisnikov avatar
By Stripi
I ja, ali totalno. Mada mislim da poanta priče više leži u onoj mojoj teoriji.
Uostalom, zašto bi se bilo tko zamarao nečijom nevjernošću? I šta sad, vas dvoje ćete čučat svako u svom ćošku da vas niko ne bi prevario? Ah well, samo dajte, ko vam brani.
By Kragi

Ali njoj je Loni sve pricao :lol: :smeh: :smeh: :lol:

bas bleu и КГЦ3 овог третнутка да су престали да се свађају у мојој теми која је врло озбиљна, да не бих направио хаос :)

Јасно?

:hvala:
:wtf:
Korisnikov avatar
By Mars
E, da, tačno.

Nikad ona ne bi sama shvatila da joj Loni nije objasnio.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mrzelo me da citam sva prepucavanja...

ne mogu da tvrdim kako to ide sa gej muskarcima...

...mogu samo da iznesem rezultate mog dosadasnjeg iskustva u vezi strejt parova, kao i lezbejskih parova....

ljudi varaju. jako. i ja nemam nista protiv toga. ali je tako.

ovo se rimuje?! hahahaha!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako postoji tačan dogovor šta je dopušteno, a šta ne, odnosno koliko veza sme biti otvorena, onda to ne vidim kao laž.

A nije to samo u gay svetu, tako je i inače.
Samo što smo možda mi svi makar delom muškarci, pa su obe strane u vezi neverne češće.
A žene više trpe, odnosno ni ne sumnjaju, pa to traje dugo, dok god muškarac dolazi srećan kući.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Stripi

Uostalom, zašto bi se bilo tko zamarao nečijom nevjernošću? I šta sad, vas dvoje ćete čučat svako u svom ćošku da vas niko ne bi prevario? Ah well, samo dajte, ko vam brani.
Ja sam u slobodnom braku te ne postoji prevara :grouphug:

Ali da, dok sam pokusavala da ostvarim veze jedan na jedan jeste me opterecivalo, ne prevara nego laz... ja to nisam mogla da podnesem i mnogo mi je udobniji zivot ovako...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by hlaefdige

mrzelo me da citam sva prepucavanja...

ne mogu da tvrdim kako to ide sa gej muskarcima...

...mogu samo da iznesem rezultate mog dosadasnjeg iskustva u vezi strejt parova, kao i lezbejskih parova....

ljudi varaju. jako. i ja nemam nista protiv toga. ali je tako.

ovo se rimuje?! hahahaha!
Nisi razumela temu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dirrty

Ako postoji tačan dogovor šta je dopušteno, a šta ne, odnosno koliko veza sme biti otvorena, onda to ne vidim kao laž.

A nije to samo u gay svetu, tako je i inače.
Samo što smo možda mi svi makar delom muškarci, pa su obe strane u vezi neverne češće.
A žene više trpe, odnosno ni ne sumnjaju, pa to traje dugo, dok god muškarac dolazi srećan kući.
Ni ti.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina
Originally posted by Stripi

Ali da, dok sam pokusavala da ostvarim veze jedan na jedan jeste me opterecivalo, ne prevara nego laz... ja to nisam mogla da podnesem i mnogo mi je udobniji zivot ovako...
E ti si razumela temu.

:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Dina

Aha, tebi nije problem prevara već laž? I ako nema laži onda nema ni prevare?
Korisnikov avatar
By Dina
Da, meni najvise smetaju lazi i nepostovanje dogovora. Pa mislim da u poliamoriji/slobodnim/otvorenim vezama ne postoji prevara u smislu u kom postoji u klasicnim vezama jer su veze/avanture sa drugim osobama vec deo dogovora.
Korisnikov avatar
By Stripi
I sve se to na kraju svodi na običan seks, da li to neko iskreno priznao ili ne. Na kraju, uvijek se ta osoba vrati tebi, nakon neke male slabosti. Dobro, istina je da ne bih baš volio da me se vara, ali ako bi se tu i tamo dogodio nekakav izlet volio bih da za to ne znam. Šta ne znaš, ne može te povrijediti. Ovako, da mi neko otvoreno priča o tome gdje i kada i sa kim me je prevario, stvarno ne bi dugo trajalo :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!