Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *STATUS*

Ти си један од ретких, ако не и једини геј мушкарац који апсолутно добро познаје моје прво лице и разуме ме....
Šta ćeš veću sreću u životu :lol:

Kg, tii znaš što živiš.
By Kragi
^ :lol:

Originally posted by KgCS3

Ne razumes ti sebe :mazi: (znas da te obozavam, sorry)
Можда је и то у питању... али зашто онда маса геј људи има исти проблем...
Преваре, лажи, афере, тројке, авантуре. свашта нешто... јел могуће да сви они не разумеју сами себе па толико греше....

Ти си један од ретких, ако не и једини геј мушкарац који апсолутно добро познаје моје прво лице и разуме ме....

:friends:
Opet se bavis drugima i pricas o tome kako imaju afere, trojke i sl ... Joj bre
:mazi:
Aj stavi kafu, sad cu da dodjem da se smuvamo :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Seks nije jednako ljubav! Dakle, neko zaista može biti zaljubljen u nekoga, a da ima seks sa nekom drugom osobom. To je jednostavno nagon. Ljubav je nešto drugo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Mars

Zašto više nema opcije brisanje celog posta...

Stati. izvini na mojim brljotinama na tvojoj temi, neću više.
postoji, o cemu ti to :nope:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Замолио бих кориснике да фрустрације оставе за комуникацију са својим ближим пријатељима а да мене тј теме које су врло озбиљне заобиђу, ако већ у истима освим смајлија немају шта да напишу....

:fuck:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мојим ватреним фановима би било боље да ми нађу дечка него што смарају овде....

Па мислим старно, Цеца је нашла дечка, сад је ред на Статуса :)
Korisnikov avatar
By Mars
A mi koji ti nismo fanovi možemo da se jebemo.

:yay:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
хм , зар постоје форумаши који нису моји фанови.... макар скривени...

:giljotina:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Tek sad procitah prvi post:

Nego, Stati, da nisi ti samo malo besan sto se decko nije zvalio s tobom?

Srecna nova, by the way. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Stati, sve si u pravu, ali nemaš ništa od polemike.
Zato lepo raširi nogice i skupi mozak.
:fuckbed:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Strix

Tek sad procitah prvi post:

Nego, Stati, da nisi ti samo malo besan sto se decko nije zvalio s tobom?

Srecna nova, by the way. :D
Наравно да нисам, ко год ме познаје, зна да нисам љубоморан и немам ту црту личности....

Бесан сам што су неке ствари у геј свету тако постављене... и што нико не жели да их мења него се људи утапају у масу и постају исти...

:njuska:
Korisnikov avatar
By Mars

хм , зар постоје форумаши који нису моји фанови.... макар скривени...
:lol:

Moguće da meni do kraja nije jasan taj komplikovani pojam "fan, fanovi" i da je to izvor svih zabuna.

:smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Марсе, буји паји, буји паји... али пре него што ти неко баје... све је то иНсОмНиА ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Јаој, заборавих да напишем кључну реч, љуби те Статус :)

Ајмо сада мало о теми, шалу на страну....

:dina:
Korisnikov avatar
By zachary85
Slažem se da je baš glupo pričati da nekoga voliš, a da nešto radiš sa drugim tipom. Mada biti zaljubljen i voleti nekoga su dve različite stvari.
Neka svako radi ono što želi, a zašto bi mi nešto osuđivali, nervirali se ili bili besni zbog toga?
Za mene je veza jedno, a za nekoga drugo i to je to...
Bio gay ili str8, nebitno...

A možda je bila u pitanju otvorena veza?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мислим да није отворена веза, то је чак и његов дуг потврдио речима "Луди су један за другим" и мислим да се на крају вечери његов друг наљутио на њега пошто је отишао сам са овим типом и није се вратио....

:vogue:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Znam da svi mi zamisljamo nas ljubavni zivot ala Brokeback Mountain scenario but ...
stvarno? svi zamisljamo da imamo par meseci sa nekim koga cemo voleti najvise na svetu, onda da svako ode na svoju stranu, zasnuje porodicu sa osobom suprotnog pola, dobije decu, da se vidjamo svakih milion godina na par dana, da pored svojih unistmo jos nekoliko zivota i onda jedno od nas homofobi pretuku na smrt? stvarno? :nerd:
By Ulix
Originally posted by bas bleu
Znam da svi mi zamisljamo nas ljubavni zivot ala Brokeback Mountain scenario but ...
stvarno? svi zamisljamo da imamo par meseci sa nekim koga cemo voleti najvise na svetu, onda da svako ode na svoju stranu, zasnuje porodicu sa osobom suprotnog pola, dobije decu, da se vidjamo svakih milion godina na par dana, da pored svojih unistmo jos nekoliko zivota i onda jedno od nas homofobi pretuku na smrt? stvarno? :nerd:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ko moze da zivi u lazi neka zivi, zalim i njih i njihov zeludac, koji trpi sve to. Pre bih bila sama sa sobom nego da obanjujem druge a ponajvise sebe, a posto sebe najvise volim radije cu da budem sa jednom ali vrednom osobom a ne da se posle kajem, jer pre ili kasnije dodje svima iz dupeta u glavu, a bolje pre nego kasnije. Tuzan je zivot osoba koje tako zive, mogu oni da stave masku i razvuku kez, ali samo oni znaju kako im je.
Al sam pametna, svaka mi ko Njegoseva :zvezda: :lol:
By Orion
:lol:

Ja ovo krenuo da kucam pre 2h ali odustao kad se u sekundi setih ko je otvorio temu i kakva se diskusija vodi u istoj.

:psiholog:
By Kragi
Ne bukvalno :nokti: (te i ne treba bukvalno shvatiti), ja sam aludirao na nesto drugo ;)
ali dobro hajde "HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH" duhovito :D da :D to si htela da postignes ne? :mazi:
Korisnikov avatar
By bas bleu
s obzirom da si ti unperfect one - a ne imperfect - sigurna sam da ti tacno znas o cemu pricas. :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!