Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Azdaja

pre svega - dobro jutro deco :)

nisam bila ovaj put...ali, zelim da vas pitam cemu toliko grubosti na terenu?!

ne igra se neko prvenstvo, fuca nam sluzi prvenstveno za druzenje i da se okupimo s vremena na vreme...
Dee je lepo rekla da ne ide sa terena dok ne pobedi, meni je to dovoljan razlog da ukapiram zasto je sve bilo kako je bilo i zasto se Shmi ljuti sto nije bilo z od zabave

neka me dee ne shvati pogresno, nije problem biti borben i zeleti pobedu, ja isto volim da pobedjujem ali kad me je Shmi pozvala a u ostalom i kad sam stigao tamo i kad sam popricao sa svojim saigracicama nisam shvatio da je poenta okupljanja da se ozbiljno nadmecemo , to sam shvatio tek kad smo poceli da igramo a tad je bilo kasno...

i da napomenem da se ja (iako to mozda tako ne izgleda) uopste ne svadjam ovde niti pokusavam da napljujem nekog, tako da nek me vredjanje i epiteti zaobidju molicu lepo...vidim da je Winter vec castila Shmi pa zato kazem, ovo ce na lose da izadje ako se nastavi sa napadom na osobe a ne na postupke i izjave
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa stajaznam , meni je ova utakmica stvarno bila laganica, niti sam krljala niti je mene neko krljao./
Ali definitivno je prva utakmica bila najbolja, narocito sto se tiche atmosfere //.
eto ja priznajem da sam na drugoj utakmici igrala malo grublje, i izvinjavam se zbog toga, bash sam se zanela.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Momo, ti si mnogo jak, na terenu, ne moze ti niko nista.. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Opasno ovde postaje... opasno..... :skorpija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma kakvi opasno...postaje bezobrazno...

laprdala sam kako cu krljati, lomiti noge...mislim da nikog nisam ni jednom krljnula i bila sam vise nego fer :)

laktuse i krljacice :down:

jebA vas i vasu bRezobraznu igru, ako to mozemo nazvati druzenjem...pffffffffffff
By Dee
1. Cele ove price ne bi bilo da su Zivotinje juce dobile
2. Romantici su tim a ne skup pojedinaca
3. Sve devojke u timu su vrlo bitan deo ekipe i pobeda ne bi bilo da nije njih svih
4. Broj duplih pasova Romantika je trocifren... toliko o sebicnosti i samozivosti igraca u timu Romantika
5. Lorna je dala bar 6 golova za Romantike
6. Poslednja 2 gola dala je Orlando
7. Winter nije branila prve 3 utakmice, zar ne?
8. Winter i Dee nikad nisu trenirale fudbal i daleko su od Ronalda, inace bi (ja bar) to gledala da unovcim nekako
8. Winter i Dee su dosle da igraju fudbal, a ne da zadivljuju jedna drugu. Za sve postoji vreme i mesto
9. Izgleda da je moja najveca krivica, to sto "znam sa loptom". Ako je to problem i ako se svi sloze sa tim, ja cu drage volje napustiti celu ovu pricu. Ja sam clanove mog tima jos na utakmici br. 2 pitala da li idemo na zezanje ili pobedu. Devojke su odgovorile da zele pobedu. I od tada se tako i postavljamo
10. Dee nikog nikada u zivotu namerno nije pokosila. A bavila sam se sportom. To nije deo mog karaktera. A dobila sam itekako batine juce, pa ne uzimam za zlo
11. Draga Shmi, svi bi hteli da daju gol. To je najlepse... hajmo onda svi u napad a odbrana neka ne postoji, pa svi mozemo uzivati i praviti finte. Te iste, Winter i Dee, su juce ponajvishe igrale upravo u odbrani, da sprece golove. Mada bi mozda bolja varijanta bila da se sklonimo i da prolaz bude otvoreniji. Ako se clanovi moje ekipe sloze, meni nista lakse

12. Ponudila sam vec moguce resenje, sa kojim bi se u buducnosti izbeglo rivalstvo. Igra jeste postala takmicarski orjentisana, ali se niko do sada nije bunio. Ukoliko postoje iste emocije i kod ostalih igraca/ica, nikakvih problema nece biti. Spusticemo loptu. Cilj zaista jeste druzenje, slazem se. Mozete slobodno glasati, meni licno, svako resenje odgovara

P.S. Zao mi je sto se ovo ovako razvlaci, sve je moglo biti reseno i na samom terenu. Zao mi je sto si osetila potrebu da i pored zdrave komunikacije koju imamo, ovo resavas na ovaj nacin i kvaris utisak ostalim ucesnicima... Zaista nije bilo potrebe za tim, i ti to znas...
Korisnikov avatar
By elektron84
laprdala sam kako cu krljati, lomiti noge...mislim da nikog nisam ni jednom krljnula i bila sam vise nego fer :)

Bravo Azdajo! Ti si bila najveca pussy u odbrani :pokazuje:

Salim se, bila si i vise nego fer :mazi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by elektron84

Bravo Azdajo! Ti si bila najveca pussy u odbrani :pokazuje:

Salim se, bila si i vise nego fer :mazi:

da je pussy htela, pucale bi koske...ali, poenta je druzenje :)

ok, mogu biti i vise nego gruba ako treba - Sigracemo se jos :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Momo, ja ti dam kompliment, a ti bi da me bijes.. Ccc.. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam znala da je wini pro golman...ali, sam znala kojim se sportom bavi..

gde pro golmana staviti na goL u amaterskom fudbalu?! to je takooooo :down:
By Dee

nisam znala da je wini pro golman...ali, sam znala kojim se sportom bavi..

gde pro golmana staviti na goL u amaterskom fudbalu?! to je takooooo :down:
I nije bila na golu. Stala je u tri navrata na gol. Po 5 min. Bilo bi glupo da je branila, naravno. A i onda se desila ona spaga, a da toga nije bilo, kako bi onda Orlando otisla zadovoljna kuci... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dee
ovo naprosto nije tacno, evo samo ja i Shmi (za sad) se kao bunimo (aj nek bude da se bunimo iako ja sve vreme naglasavam da samo iznosim svoj utisak) a ja definitivno nisam dosao da bi pobedio, stajao sam u odbrani skoro sve vreme a onda u napadu i to samo zato sto nemam snage da potrcim i da se vratim nazad, kondicija mi je ne jedna nego tri nule pa su mi samim tim ocekivanja bila moz misliti kolika, zabole me za pobedu, a i oko rezultata smo se slozili malo sutra, vi pricate jedno mi pricamo drugo, ne znam ni sto je to bitno

i ne znam sto bi se sad ovde svadjali/e... jedan tim hoce da igra ozbiljno i hoce pobedu a drugi tim... nemam pojma sta oce, nek se izjasne,Shmi je rekla da oce zezanje, a sto se mene tice ne znam imam li ja pravo da se izjasnjavam uopste posto sam upao ko sa kruske a vidim da Zivuljke imaju svoje igracice koje su bile sprecene da dodju... pa se lepo izjasnite i igrajte ili u peceno prase ili radi zezanja ili batalite pricu i nadjite nove protivnice koje ce imati iste ciljeve kao i vi
By Çâðê_DUP
auuuuuuu ili bolje da kazem muuuuuuuuuu
sto mora da se ide iz krave u kravu....
Problem zivotinja je sto su tvrdoglave, a to sam primetila u toku same igre, mada zivotinje imaju vise srca i gore u zelji da pobede
romantici su poceli od taktike padamo profesionalno sa primesama isplanirane timske igre na tome im svaka chast,

dee nisi u pravu da do ovog ne bi doslo da su zivotinje pobedile, kontam ja natjecanje, ali dajte malo iskulirat ili recite jedni drugima u lice sta mislite...

ako nista ne moze da se prevazidje dajte da se ne nalazimo vishe imam oecaj bice krvi...
Korisnikov avatar
By Azdaja
momo:love: + njegov bizar album :love: :love:

nadam se da ovaj post vanilica nece videti kao neko muvanje...

izvinjavam se na offu, jace je od mene :)
By Dee
Originally posted by Momo
Originally posted by Dee
ovo naprosto nije tacno, evo samo ja i Shmi (za sad) se kao bunimo (aj nek bude da se bunimo iako ja sve vreme naglasavam da samo iznosim svoj utisak) a ja definitivno nisam dosao da bi pobedio, stajao sam u odbrani skoro sve vreme a onda u napadu i to samo zato sto nemam snage da potrcim i da se vratim nazad, kondicija mi je ne jedna nego tri nule pa su mi samim tim ocekivanja bila moz misliti kolika, zabole me za pobedu, a i oko rezultata smo se slozili malo sutra, vi pricate jedno mi pricamo drugo, ne znam ni sto je to bitno

i ne znam sto bi se sad ovde svadjali/e... jedan tim hoce da igra ozbiljno i hoce pobedu a drugi tim... nemam pojma sta oce, nek se izjasne,Shmi je rekla da oce zezanje, a sto se mene tice ne znam imam li ja pravo da se izjasnjavam uopste posto sam upao ko sa kruske a vidim da Zivuljke imaju svoje igracice koje su bile sprecene da dodju... pa se lepo izjasnite i igrajte ili u peceno prase ili radi zezanja ili batalite pricu i nadjite nove protivnice koje ce imati iste ciljeve kao i vi
Momo, to i jeste moja poenta... Za ovim nije bilo potrebe. Mogli smo se sve lepo dogovoriti. Da su se sve devojke izjasnile da rezultat nije bitan, tako bi se onda svi i postavili.
Ali ljudi, ko zeli moze da prelista temu unazad i vidi da ipak postoji rivalitet i takmicarski duh. Pa nemojte sada da ispadne da sam ja jedina koja ima zelju za pobedom. Jer to apsolutno nije tacno...
Korisnikov avatar
By Azdaja
svi zele pobedu...ali, bitan je fer plej i druzenje!!!

:)
Korisnikov avatar
By Momo

imam nove fotke uskoro stavljam :)
ma kakvi ona da vidi ko muvanje, zna da sam prevejana papuca pa uopste ne reaguje, ona je za mene ono sto je Dee za Orlanda :lol:
O- "a jel smem sad u jedan napad"
D- "ajde idi al samo jedan i odma se vracaj"

:lol:

ps. zezam se parafraziram, nemo da se neko peca dzabe
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by ALTER_EGO
romantici su poceli od taktike padamo profesionalno

ako nista ne moze da se prevazidje dajte da se ne nalazimo vishe imam oecaj bice krvi...
Slusaj ti mala... :lukavi: Onaj prvi deo se odnosi na mene, priznaj? :lol:
Ali ja stvarno ne zelim namerno da padnem. Kad me sapletu, prosto ne mogu nista. Aaaaaa :rida:

Naravno da ce se sve srediti, ne brini. I nikakve krvi nece biti :lol:

Ja kao da nisam bila na istoj tekmi sa nekim ljudima. Prosto ne verujem...
Pa Maka i ja smo crkavale od smeha u nasoj odbrani. Ja je zezala kako je krakata, ona je pokusavala da me podigne za kosu i takve fore, bilo je super zezanje.

Opalila me po zglobu, nista strasno, onda napravi fintu pa ucacka sjajan gol. Bas je bilo super.

Ne znam...

Treba poznavati Dee i mene i znati kojim tonom i kako govorimo to da zelimo pobedu. Mi kapiramo nase "lozenje" i zelju da "pokidamo" protivnike. Naravno da nismo agresivne. Mislim, ljudi...
Korisnikov avatar
By Azdaja

ma kakvi ona da vidi ko muvanje, zna da sam prevejana papuca pa uopste ne reaguje, ona je za mene ono sto je Dee za Orlanda :lol:

tvoj sam najveci fan :D

"ajde idi al samo jedan i odma se vracaj"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja napisah sta nije ok.... a vi mozete ovako do sutra.. tj danas....
LJUDI PET JE !
By Dee

tvoj sam najveci fan :D

"ajde idi al samo jedan i odma se vracaj"

:smeh:
Samo vi zezajte... :roflmao: :P
Nemo' da i vas tako.... :kiss: salim se , naravno...

Jbte, ispad'o najgora od sve dece... A volim da pobedim, sta cu... :D

@Alter

Naravno da je sve bilo fer... pa covece, igrala si jednu utakmicu... znas kako sve izgleda...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by elektron84

Treba poznavati Dee i mene i znati kojim tonom i kako govorimo to da zelimo pobedu. Mi kapiramo nase "lozenje" i zelju da "pokidamo" protivnike. Naravno da nismo agresivne. Mislim, ljudi...
ne kapiram sto se ti sve vreme na moje komentare osvrces u mnozini, ti si bila mala maca tamo sto se mene tice, Dee je lepo rekla sta je mislila i jasno je kao dan da se njeni i ciljevi razlikuju od ciljeva koje je recimo istakla Shmi i tu bre nema nista lose, samo ako se jasno to kaze na vreme, prosto ako vi hocete ozbiljnu igru a ovi nece nadjite nove protivnice i pesma
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!