Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 11111011100
Pa ovako.
Sto se procesa tice 31 ako koristis windows XP uopste i nije mnogo(ja trenutno imam 47).
Eto kada sklonis firefox.exe i taskbar to ti je -2, a ovi sto ti imaju prefiks "ash" mislim da pripadaju avastu(ako koristis taj anti virus - ako ne raspitaj se od cega su). A ostalo ti je sve sistemsko tako da nema ti prostora za ukidanje.

A sto se servisa tice...prema mom iskustvu 90% programa kojima iskljucis te servise neces moci da pokrenes...cak neces moci servise ni da im aktiviras dok ti komp radi. Nego ces morati tu da ih obelezis pa da restartujes. Tako da vidi da uninstaliras programe koji ti nisu potrebni pa ce ti se i ta lista smanjiti.

A zbog cega pitas? Ako ti se sporo dize WIN:
probaj na
Start->Run...->msconfig i onda pod karticom Startup da iskljucis neke nepotrebne stvarcice(msn, winamp, MSOffice i Adobe stvarcice ako mislim imas tu nesto vishka).
A i reintalacija Antivirusa sa vremena na vreme pomogne...nekad se zaglupe.
Korisnikov avatar
By Rei
Procesi izgledaju ok.

Za servise se obrati black viperu.
http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm
Konfigurisanjem na "safe" varijantu cesh mozhda dobiti 5 sekundi na podizanju windowsa, i to je otprilike to.

A shto pitash? Za maintenance sistema je najbolje da uzmesh TuneUp utilities, nece ni on napraviti chuda, ali povremeno da ochistish registry, pobrishesh temp fajlove, defragmentujesh disk etc nece da shkodi.
Korisnikov avatar
By andjela
koliko imas RAMa?

ako bas hoces da ubijas ubi onaj prvi random characters, wireless zero config, print spooler (ako nemas printer), security center, help and support. ima tu jos ali kao sto rekoh koliko imas RAMa? ako imas 2GB i vise nema potrebe za gasenjem servisa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!