Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Sitnicava sme, ti ne smes da mi kazes! :durenje: :lol:

Meni samo nije jasna to vecito kukanje i nista drugo :lol: (iako svi generalno znamo situaciju)
Da li je moguce da se neki toliko vezuju za druge, ili se pak tako nepromisljeno ulazi u veze i pojedinci nazivaju deckom :doh:
Nije poenta biti sa nekim po svaku cenu i nazivati ga deckom, a posle dva meseca kukati kako te je taj neko ostavio i kako niko nece ljubav i vezu ... bla bla bla :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne mislim da je bilo nepormisljeno, jednostavno se opustis i bude spontano, kod mene nikad nije na silu. :)
By Kragi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prvo nisam mislio na tebe, te nemoj moje postove shvatati licno. Ja samo uopsteno govorim :) I ne pricam o nepromisljenosti u kontekstu u kojem je ti kapiras. U redu je biti iskren (tako i treba :mazi: ), otvorenost je prvi uslov za uspostavljanje bilo kakvog odnosa ... ja samo pricam o cinjenici da je se ovde rec veza i decko olako koristi. Sa nekim mozes biti i 5 meseci a da josh uvek nema status decka. Ne ide to tako sto se javis na oglas sa romea tipa " ako hoces da te neko voli jave se i bices centar mog sveta", upoznas se i od danas si mi decko. Dok se veza uspostavi prodje neko vreme .... :) ( u suprotnom se obicno desi da posle 2 meseca kukako kako nas je neko ostavio) ...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ali se mora definisati status, i ako je definisano kao veza, onda se treba ponasati u skladu sa tim, sto i dovodi do vezivanja i sl.
By Kragi
sa definisanjem odnosa i ponasanjem u skladu sa istim se u potpunosti slazem (i meni je to jako bitno), samo postoji jedna stvar - ne definise se veza nego pokusaj da se ista izgradi, ne definise se ljubav nego teznja ka istoj ... to su stvari koje dolaze ili ne dolaze kasnije i same po sebi ne mogu biti prisutne posle jednog sata tj. 5 dana poznavanja. Svi se mi zaljubljujemo u projektovanu sliku o osobi koju imamo u glavi ( a recimo da je zaljubljivanje preduslov za definisanje statusa "gradimo vezu"), a ne zapravo u osobu kao takvu. :) Na kraju se ili ta slika srusi ili se osoba kao takva zavoli. Zbog toga treba biti oprezan (ne i neiskren). No ovo je moj stav, svakako smo svi mi razlicitog mentalnog sklopa i razlicitih sklonosti pa ....
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by KgCS3

Zbog toga treba biti oprezan (ne i neiskren).
Oprezan u kojem smislu?

Da sputavam sebe tipa, nemoj previse da se das jer moze da bude to i to, nemoj previse da vjerujes, nemoj ovo nemoj ono...Ja nikada nisam pravio neke kalkulacije, sto je mozda i pogresno, ali jednostavno sam takav, opustim se, krecem od povjerenja pa gdje me to povede..
By Kragi
Ne, nego da budes svestan toga da taj neko posle mesec dana moze da ti kaze "ja sma se sinoc jebao sa drugim", "nisi vise zanimljiv", "dosadio si mi" i tome sl. Sputavanje sebe, kalkulisanje i sl nemaju veze sa onim sto sam naveo, ma koliki da sam optimista uvek sam svetan toga da postoji mogucnost da se stvari ne odvijaju u smeru u kojem sam ja zeleo. Ma koliko provodio sa nekim vremena, posle mesec-dva i dalje necu biti siguran u to da ga dobro poznajem, ma sta ja osecao i ma sta zeleo da ostvarim sa njim :)
Ne sputavam ja sebe ako otvoreno kazem da mi je stalo do tebe i da sa tobom zelim nesto, ali da pritom josh uvek nisam siguran u to da ces mozda ukoliko sutra "otici". Mi cemo nastaviti da gradimo odnos pa kad prodje malo vise od mesec - dva, ko zna mozda te i zavolim (a tada cu vec biti siguran) :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Partner moze i posle 5 god da ti saopsti da se sinoc jebao sa drugim, tako da tu nema pravila. Sve je to mac sa dve ostrice.
Isto tako i da te ostavi posle 5 godina, tako da ti tu opreznost nece puno pomoci. Nesto ili traje ili ne, ja uvijek polazim od toga da ce da traje ..
By Kragi
Uh ali tu nije problem onda to sto niko nece vezu i sto trazi savrsenog i to da je tu samo dok je sve savrseno :) 5 godina je ipak dokaz necega pa mislim da je takava situacija potpuno druga prica od one kojom je tema zapoceta :)
Zapravo sam i kroz primer koji sam ti naveo u nekom od ranijih postova sve ovo pricao an osnovu licnog iskustva, a sto se tvog prethodnog posta tice ne bih mogao da odgovorim jer mi se ni posle 3 godine veze takva situacija nije desila (tako da :neznam: ), ali mi se desilo ono "volim te i verujem ti" :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!