Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Danas sam cula sledecu izjavu, datu u najozbiljnijem mogucem tonu:

- Sve retardirane, bogalje, psihicki obolele osobe treba pobiti, jer ne sluze nicemu i njihova svrha na zemlji ne postoji, kao sto je Hitler radio.. :shok:

Sa time se slozilio jos par pristutnih ljudi, a ja sam ostala ovakva :shok: i nisam imala ni slovo da kazem...

Koliko vas ima ovde koji ste tog misljenja?

Ps: Nemam pojma koji mi je sa teskim temama u ovo doba, no dobro...
Korisnikov avatar
By Winter
jao strasnoo :roll: ...deder zivi i pusti druge da misle sta oce i da pricaju...:chilling:
By J...
Tog fasistu treba krivicno goniti za to. Sta drugo da kazem.
Korisnikov avatar
By castor
^ako si joj rekla

edit: ulete J... al' se slazem sa obe
Korisnikov avatar
By Winter
al je bitno da uvek znaš sva slova kad treba moj komentar komentarisati :roll:
Korisnikov avatar
By Delete
I ti nista nisi rekla?

Jesi nekad cula da je cutanje znak odobravanja?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Winter

al je bitno da uvek znaš sva slova kad treba moj komentar komentarisati :roll:
Tebe bih opusteno i puknula, slova mi i nisu toliko bitna.. A i nemas cime vise da shokirash, i foliranje presushi, draga moja.. :hug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Delete

I ti nista nisi rekla?

Jesi nekad cula da je cutanje znak odobravanja?
Nista.. Cutala sam u svojoj zgranutosti.. Jbg.. Retko ostanem bez teksta, ali kada ostanem to je kraj...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kuda se to krećeš, crna Zvezdana? :iskolacen:

Prosto ti dođe da obogaljiš tog skota i da mu onda kažeš da moraš da ga ubiješ,
jer mu ne vidiš svrhu na ovome svetu, punom neobrađenih njiva, zapuštenih voćnjaka...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dzelajza Rouz

Kuda se to krećeš, crna Zvezdana? :iskolacen:

Prosto ti dođe da obogaljiš tog skota i da mu onda kažeš da moraš da ga ubiješ,
jer mu ne vidiš svrhu na ovome svetu, punom neobrađenih njiva, zapuštenih voćnjaka...
Ma, i ja se pitam sa kime se smucam.. Samo sam ocekivala da na tu recenicu ustanu i viknu: Hajl Hitler..

:lol: Kakav si ti lik.. :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zwezdica

- Sve retardirane, bogalje, psihicki obolele osobe treba pobiti, jer ne sluze nicemu i njihova svrha na zemlji ne postoji, kao sto je Hitler radio.. :shok:

Sa time se slozilio jos par pristutnih ljudi, a ja sam ostala ovakva :shok: i nisam imala ni slovo da kazem...

Problem je naravno u reči "sve", a delimično i u reči "pobiti".

Neke osobe bi trebalo eutanazirati iz milosrđa, što ima isti rezultat a suprotni moralni stav od reči "pobiti"

Druge ljude mislim da stvarno treba pobiti :nokti: :sudija:
to su razne vrste huligana, siledžija itd. koji idu okolo i ruše i lome grad i napadaju prolaznike
a oni mogu da se nazovu i retardiranima i psihički obolelima, jer pokazuju takve simptome
(mislim, ide gradom, urliče "navijačke" pesme, lomi sve na šta stigne, tuče ljude... radi sve nelogično i još misli da je to dobro)

Priličan procenat "retardiranih, bogalja, psihicki obolelih osoba" spadaju u mejnstrim populaciju, idu na nekakav posao, privređuju, čak ne žive ni u specijalizovanim domovima. Koliko vidim, u modernom društvu se sve bolje školuju tako da nisu teret društvu

Hitlerov problem je što je razmišljao u generalizacijama i stereotipima i što je cele grupe osuđivao na istu sudbinu. Treba lepo ići polako i svaki pojedinačni slučaj pažljivo razmotriti
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Treba ici polako i svaki pojedinacni slucaj pazljivo razmotriti..

Mislis li da ti koji su na teret drustvu treba iz milosrdja ubiti? I koje je to ubistvo iz milosrdja, ako se NE podrazumevaju primeri kada je eutanazija dozvoljena (usled teske i neizlecive bolesti)?
Korisnikov avatar
By jukie

Treba ici polako i svaki pojedinacni slucaj pazljivo razmotriti..

Mislis li da ti koji su na teret drustvu treba iz milosrdja ubiti? I koje je to ubistvo iz milosrdja, ako se NE podrazumevaju primeri kada je eutanazija dozvoljena (usled teske i neizlecive bolesti)?
Pa samo ti primeri usled teške i neizlečive bolesti su iz milosrđa (s tim što ne znam kako bi se povlačila crta, to je mutno i podložno mahinacijama, npr. šta sa ljudima sa vrlo-vrlo malim IQ (tipa 15) koji su inače fizički prilično zdravi), ovo ostalo bi bilo iz neke sitne ekonomske koristi i nije humano. Milosrđe znači da ti je žao što se muče i ne možeš to više da gledaš, a ako društvo kaže ups, nema više para za finansiranje smeštaja profoundly mentally retarded, onda je to ovo suprotno.
Korisnikov avatar
By Burak
Jbg, trebala si da reaguješ na licu mjesta, od ovog našeg čavrljanja po forumu nema neke koristi..
Korisnikov avatar
By svejedno

Misilm da se secam da si bas TI jednom rekla nesto slicno o narkomanima, uptebljavajuci izraz 'Hitlerov princip'...sad, nisam ti cuo ton, pisala si, koliko si bila ozbiljna?
Korisnikov avatar
By svejedno
Kome....narkomanima?

..

Ljubav ,)

..

Pa..kao...naziva se 'bolest zavisnosti'...slutim da im treba pomoc.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne vidjam se sa takvim ljudima. Da mi se desilo verovatno bi im svasta rekla a to bi bio i poslednji put da se vidjamo svakako. A cemu ti fasisti sluze, koja je njihova svrha na zemlji?
Korisnikov avatar
By blabla54380
samo treba primiti k znanju da ce na ovom svetu uvek biti ljudi sa takvim stavovima i problem je resen, mene to moze da pogodi samo ako dolazi od ljudi koje cenim, do kojih mi je u neku ruku stalo.
Korisnikov avatar
By orrk.makk
Zvezdice, pa ja ne znam zasto se ti uopste potresas oko toga. uvek ce biti tak'ih ljudi :)

ja kazem da ih treba istrebiti. (mislim, te sto prete i sl.) bez problema bih ja sve njih eliminisala. :evil:
Korisnikov avatar
By scout_finch

je l' si to cula na pravnom?
ja sam tako nesto cula jos na prvoj godini, kao hitler je imao ok ideju, samo nije trebalo da bude toliko brutalan. i to od neke devojke koja je bila mozda i najbolji student u grupi.al' ja nisam cutala, raspravlala sam se s njom i s jos par njih. nisam mogla da verujem sta ljudi pricaju.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Covek je klasican fasista....
... ja bih mu rekla svasta...

Prisustvovala sam jednom takvom monologu jednog lika,
koji je pricao o beloj rasi, o slicnim stvari... i svi su cutali,
i slusali...
... da bi na kraju jedan moj drugar rekao

"brate smrdis, ne zelimo da sedimo blizu tebe"

Taj licni kriterijum pojedinca da misli da je on vazniji od nekog
drugog, i da je mozda napredniji po necemu, ne daju za pravo
da moze da istrebljuje druge...

Mozda ce jednog dana neko njega da istrebi, jer, recimo ima
zelene oci, ili mali nos.... ili je jednostvano antipatican..

Kriterijumi po kojima se neko "istrebljuje" su primitivni
i uvek dolaze od pojedinaca koji su licno isfrustrirani i
nezadovoljni svojim zivotom, a nemaju nacin da se dokazu
na bilo koji nacin osim da "istrebe" nekog..

U stvari rec je o bolesnicima... kojima je potrebna medicinska
pomoc i nega...
By Dee
Jednom prilikom, sad vec davno, sam usla u slicnu raspravu u jednom drustvu. Tema su bili musko-zenski odnosi i poslovi... Rasprava je trajala od 22h-05h. I tada sam shvatila da takve rasprave nemaju smisla, jer su ljudi poprilicno zadrti u svojim razmisljanjima.
A pritom, od svih zena prisutnih u prostoriji, reagovale smo samo nas dve... Lako je vidljivo u kakvom zaostalom drustvu zivimo, tako da se vise ne upustam u grupne rasparave.
Sto se tice ove teme, nisam za "pobijanje" odredjene populacije, ali je eutanazija u odredjenim situacijama, dobro resenje. Naravno, govorim o extremnom. Sva sreca, gomila defekata se danas moze utvrditi tokom trudnoce. To je sjajna stvar...
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa on da nije bogalj ne bi nikad to izjavio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!