Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jovanabeogradna zalost, sve se slazem, samo bih uz Srbiju, Bugarsku, Rumuniju dodao i Litvu, Letoniju, Poljsku (a ove tri su bile primljene josh nekoliko godina pre i Bugarske i Rumunije, e, to je vec bila glupost od strane EU-a ......)
Ja bih se licno grohotom nasmejala i pritom, verovatno, prosula svoj jutarnji ristretto kada bi mi jednog dana u kancelariju stigla kandidatura jedne Srbije za clanstvo u EU.
Da ne bude da minimalizujem napore Srbije, slicno bi bilo i sa Rumunijom i Bugarskom (to je bila jedna veeoooma preuranjena odluka, ali o tome drugom prilikom). ........
Originally posted by Hans_87DemokraCki izabrani vožde nas sve skupa zavitlavaju sa Balkana ravno tamo do Ruande...
Molim vas, ko ovde koga zavitlava???
Originally posted by Lonima ne mislim da zavidim poljskoj ekonomiji. eto im je.....
Da Vel, samo sto za razliku od Rumunije i Bugarske, koje zaostaju za zapadnim delom kontinenta i ekonomski i mentalno (nas ovde najvise dotice homofobija), Poljska zaostaje samo mentalno.
Ekonomski se dosta dobro drze. Poljska je tako zemlja, koja je najbolje sacuvala svoju ekonomiju maltene u svetu tokom ove krize.
Nekad je poljska plata bila 25 % nemacke. Sad je vec 50 %.
Rumuni i Bugari su umesto napretka iskoristili ulazak u EU tako da napuste svoje zemlje i zaposle se tamo gde je bolje. Obe zemlje smanjile su broj stanovnika za oko milion od ulaska u EU.
Originally posted by 2kune
nema to veze sa Srbijom... ali primiće samo još Hrvatsku i onda fajrunt do daljnjega...![]()
![]()
Originally posted by jovanabeogradObozavam te!
Ja bih se licno grohotom nasmejala i pritom, verovatno, prosula svoj jutarnji ristretto
Originally posted by just_meKigali je trenutno prelepo izmanikiran, i svi ostatci brutalnosti su ocisceni, da ljudi ne gledaju svakodnevno ono nakon cega se okrenuo list.
Hmmm, zašto baš crnu Ruandu koja je gore prošla no sve naše zemlje ex Juge... ?!![]()
Originally posted by Vel boyDa, ali ima nastavak tim statistickim podacima da se veliki broj tih koji su otisli vracaju u Poljsku.
a, koliko znam, itekako puno je i Poljaka napustilo Poljsku nakon primitka ove u EU i zaposlilo se po Evropi.
Originally posted by SprinterSa moje strane gledista ja se slazem sa tobom 100%, ali posto ne zivim u Srbiji, nemam pojma kako to narod tamo shvata.
...nama urgentno da udjemo u eu jer je to jedini nacin da se izborimo protiv kriminalnog narodnjackog bloka i ta kandidatura treba da se podnese sekund posto od eu dobijemo namig...
Originally posted by SprinterPravo je vreme za kandidaturu
kandidatura treba da se podnese sekund posto od eu dobijemo namig. i dobro je sto je tako bilo. i sta sad just_me i kompanija ima da filozofira da l je preuranjeno ili nije.
Originally posted by Azdajac c c c... nemoj odma to shvaćati lično...
evo, ja ne zelim (jos ne, nije vreme)...a 'rvatskoj zelim srecan put...![]()
Originally posted by just_meBaš zato...
Hmmm, zašto baš crnu Ruandu koja je gore prošla no sve naše zemlje ex Juge... ?!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!