Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SabotagEIma da ti odvalim kamatu od 80 % nastavis li ovako Sabotage !
P.S.Javno da se izvinim Bleki,znace ona zbog cega i da kazem da cu u ponedeljak ono poslati sa kamatom od 50%.
Originally posted by Orlando the LadyZmijo !
Originally posted by Black Lady
velika ti jezicina....
![]()
Originally posted by SabotagEIma da ti odvalim kamatu od 80 % nastavis li ovako Sabotage !
P.S.Javno da se izvinim Bleki,znace ona zbog cega i da kazem da cu u ponedeljak ono poslati sa kamatom od 50%.
![]()
Pratim stanje na racunu..... hahahahah
Originally posted by SabotagEUh...mislim da nece biti problem da te ubace u tim. Hvala na gore napisanom, ali mislim da gresis. Ne zavisi atmosfera od jednog coveka. Ja se samo najvise derem na terenu, hahahaha, to moze bilo ko
Evo dosla sam opet na ovu temu i pre nego sto bilo sta napisem pojescu ooogromnu kantu govana,jer sam sama sebi dala rec da ovde vise necu postovati.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zelim da igram fudbal i zamolila bih organizaciju (shmi valjda) da me ubaci na spisak.
Zelela bih jos da kazem da se nadam da ce elektron doci,jer mi nekako ceo taj fudbal bez nje bas i nema smisla.Ona unosi tu neku posebnu draz u svaku utakmicu.
Originally posted by elektron84
Originally posted by SabotagEUh...mislim da nece biti problem da te ubace u tim. Hvala na gore napisanom, ali mislim da gresis. Ne zavisi atmosfera od jednog coveka. Ja se samo najvise derem na terenu, hahahaha, to moze bilo ko
Evo dosla sam opet na ovu temu i pre nego sto bilo sta napisem pojescu ooogromnu kantu govana,jer sam sama sebi dala rec da ovde vise necu postovati.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zelim da igram fudbal i zamolila bih organizaciju (shmi valjda) da me ubaci na spisak.
Zelela bih jos da kazem da se nadam da ce elektron doci,jer mi nekako ceo taj fudbal bez nje bas i nema smisla.Ona unosi tu neku posebnu draz u svaku utakmicu.Jednostavno smo bili super kao ekipa. I Zivuljke i Romanticarke su funkcionisale super
![]()
Elektron nece doci 27.12. tako da imas mesto.
Pozdrav![]()
Originally posted by SabotagEMaco ni ne treba da pricas.... samo prosledis kovertu na moj racun
![]()
Neka bude 80%!!!
Ma dzaba da pricam,to je kao ono verovali ili ne.![]()
Originally posted by Black LadyNaravno!
Originally posted by SabotagEMaco ni ne treba da pricas.... samo prosledis kovertu na moj racun
![]()
Neka bude 80%!!!
Ma dzaba da pricam,to je kao ono verovali ili ne.![]()
![]()
Originally posted by SabotagEJa idem sa tobom!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by elektron84
![]()
![]()
![]()
![]()
Zelela bih jos da kazem da se nadam da ce elektron doci,jer mi nekako ceo taj fudbal bez nje bas i nema smisla.Ona unosi tu neku posebnu draz u svaku utakmicu.Jednostavno smo bili super kao ekipa. I Zivuljke i Romanticarke su funkcionisale super
![]()
Elektron nece doci 27.12. tako da imas mesto.
Pozdrav![]()
Sad znam gde je F i rec ti dajem da cu te golim rukama izvuci iz kuce,pa ti vidi...
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeogradSavrsenoSavrsenoSavrseno
Vikinzi![]()
![]()
HELGE!!!
Originally posted by Orlando the LadyNe samo shmi
I ja sam plava... zamisli da imamo tim sacinjen od plavusa... Shmi bi svisnula na licu mesta, ili venula od tekme do tekme.
Originally posted by jovanabeogradI treba. Volim te.
Sto se tice ovih baljezgarija koje smo imale prilike da citamo poslednjih dana nemam komentar. Imala sam ga pre neka dva dana. Dovoljno od mene, drzacu se po strani, jer nisam u celoj prici od samog pocetka kao neki.![]()
Originally posted by elektron84Elektron, treba da igras tu fucu, jer ti se igra, jer ne mozes ni da pretpostavis koliko srecno izgledas na terenu, medju svim tim ljudima, gde i pripadas.
Da se lepo izjasnim...ukoliko ti ili Delete budete igrale ja necu!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!