Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Azdaja
nikad nisam imala problema sa vizom![]()
da, MI sportisti....
Originally posted by AngraMainameni na Aljasku
meni se ide u arizonui spaniju
![]()
Originally posted by Sing
Originally posted by Azdaja
nikad nisam imala problema sa vizom![]()
da, MI sportisti....
Kao i MI, (penzionisane) manekenke
![]()
Originally posted by antibiotic
Aman ljudi, kako cujem ne moze to jos uvek tako: pasos u dzep pa trk u inostranstvo.
Mora da se posalje garancija od privatnog lica ili potvrda boravka u hoteli i sl.
Ako putuje te preko agencije onda vam oni sve srede, kao sto je ustvari i ranije bilo.
Originally posted by Mikili73Isto kao i sa svim ostalim zemljama ciji drzavljani mogu u Shengen zonu bez viza ( u tu grupu spadaju cak i SAD).
Može ...naravno ne kao muva bez glave. Pare u džep, poželjno zdravstveno osiguranje jer mogu da ga zatraže, poželjna rezervacija hotela ili kod koga ideš itd.....isto kao i pre 20 godina, ni onda se nije moglo baš kako je ko smislio, a može i da te niko ništa ne pita. Zavisi od više stvari.
Originally posted by spliffU skoro svakoj turističkoj agenciji. Ima jedna povoljna na Obilićevom vencu (izbijaš pravo na nju idući iz Kneza) a u okolini ambasada ih ima dosta.
gde moze da se uzme zdravstveno osiguranje ako se putuje u svom aranzmanu?
Originally posted by spliffImaš npr. ovu Uniqua-u, ali mi se čini da su oni samo za zimska osiguranja, nisam sigurna.
gde moze da se uzme zdravstveno osiguranje ako se putuje u svom aranzmanu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!