Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Delete

@Black Lady, pokusacu da objasnim:

Winter je izrazila zelju da igra protiv Romanticara, a onda se neimenovani pojedinac, dovoljno hrabar samo da zaplace kad pogresno interpretira necije krnje citate, svestan pripadnosti odredjenoj masi (po istom principu kako i Obrazovci funkcionisu) drznuo da napise sta je napisao, a gornji post je moj osvrt na njegova pisanija.
Kada napises, pojedinac, napisi elektron....
Ima svoj nick..... Btw ja nigde nisam primetila gde je Wini pu izrazila zelju, sem do prethodne stranice....
Na pocetku je bila ta, koja se dala u organizaciju fuce... gde sam isto bila pristala, pa se nije ni obistinila...
Kada je pocela da postuje, krenula je da raspreda o svojim omiljenim amebama, da pise kako ne zeli da igra...ovo je realno, ja protiv Wini nemam zaista, ali zaista nista....
MIslim da, svi treba da ucestvujemo u ovome, tj organizaciji fuzbala.... drago mi je sto se on odrzava, ali sam isto za to, gde treba da se rasprave neke stvari, neka se odrade po kratkom postupku... ne zabpravite ovo je igra i druzenje, a ne drkanje i prckanje...
Korisnikov avatar
By Winter
Winter nije izrazila nikakvu želju......već je pitala ekipu koja pobeđuje da li je zainteresovana za utakmicu protiv ekipe koju bi okupila ta ista Winter....i zamolila vas je da joj ne mećete reči u usta ( niti išta drugo :lol: ) :fen:
By Dee
Stavimo tacku na celu ovu pricu... teren se iznajmljuje dva sata.... to znaci da ima dovoljno vremena da svi igraju.... o broju igraca u ekipi, kao i broju ekipa ce se odlucivati na dan samog fudbala. Ako nas bude previse, igrace tri ekipe i imace podjednaku minutazu jer ce svako igrati sa svakim. Ukoliko se desi da nemamo dovoljan broj devojaka za tri ekipe, igracemo kao i do sada... Molim da svi potvrde svoj dolazak jer onda postoji mogucnost da se ekipe oforme ranije.
Molim Shmi da teren rezervise za 27.12. Mislim da svima odgovara 14h.
Prica je upravo zavrsena, i zamolicu moderatorku da sve naknadne neadekvatne postove izbrise... stvara se negativna atmosfera, a za tim nema potrebe.
Ja predlazem da ukoliko postoji mogucnost za treci tim, Delete bude njihov kapiten i okupi tim... Naravno, to je samo moj predlog...
Hvala sto ste me iscitali.
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema na cemu, bas nam bilo lepo u iZcitavanju :D

wini pu :pucaodsmeha: hahahhahahhahaha....bleki :love:

necu biti tu, ali navijam za bleki (dje god igras) :rock:

ostalima :dude: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Winter

Winter nije izrazila nikakvu želju......već je pitala ekipu koja pobeđuje da li je zainteresovana za utakmicu protiv ekipe koju bi okupila ta ista Winter....i zamolila vas je da joj ne mećete reči u usta ( niti išta drugo :lol: ) :fen:
Ja bih ti rado metnula sada ovaj fen u usta u bacila u vodu... sve dok je ukljucen... zbog ovog posta.... :sweet:
Znaci oni, koji gube, po tvom postu, ne trebaju ni da igraju?
Jel tako Wini? :trep:
Korisnikov avatar
By Delete
Dee, neeeecu kapitensku traku, to moze da nosi i Iris, ja samo prizeljkujem crvene dresove. :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
ti devojcice crna...nisi niš razmela kao i obicno :cookie: .......ta pomenuta tekma nema veze sa vasom tekmom koju planirate za sledeci vikenad :skijanje:

a dee.....gospojice draga :roll: ...otkud tebi za pravo da odredjujes kapitena bilo koje ekipe...(jel te to emocije vode :lol: )...i ovde se prica o fudbalu, ne vidim zaš bi moderator brisao postove...sloboda govora i dogovora valjda :peva:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dee

Stavimo tacku na celu ovu pricu... teren se iznajmljuje dva sata.... to znaci da ima dovoljno vremena da svi igraju.... o broju igraca u ekipi, kao i broju ekipa ce se odlucivati na dan samog fudbala. Ako nas bude previse, igrace tri ekipe i imace podjednaku minutazu jer ce svako igrati sa svakim. Ukoliko se desi da nemamo dovoljan broj devojaka za tri ekipe, igracemo kao i do sada... Molim da svi potrvde svoj dolazak jer onda postoji mogucnost da se ekipe oforme ranije.
Molim Shmi da teren rezervise za 27.12. Mislim da svima odgovara 14h.
Prica je upravo zavrsena, i zamolicu moderatorku da sve naknadne neadekvatne postove izbrise... stvara se negativna atmosfera, a za tim nema potrebe.
Ja predlazem da ukoliko postoji mogucnost za treci tim, Delete bude njihov kapiten i okupi tim... Naravno, to je samo moj predlog...
Bila nam je lepo.... :tushe:
@Azdaja... po ovim procenama, izgleda da ja necu nigde biti....
Izgleda dam sam ispusila u ovoj sezoni :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ej, jako je ruzno ovo sto pravite od jedne sasvim lepe teme i povoda za druzenje.

Licne prepirke i carke sacuvajte za u2u, ako vec ne mozete to jedna drugoj u lice.

A one kojima je glavni cilj palacanje po temi, bih zamolila da nadju drugu zanimaciju.

Ruzno je, zaista.

Nadam se da sam bila dovoljno jasna. Hvala.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dee
;) Bravo za ovo. Bas jesi pravi kapiten Romanticara.
To za timove ne da je sjajno, nego je nozno i jedino moguce. Ne vidim kakvih bi tu problema moglo biti. :roni: :eu: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Blady

ti devojcice crna...nisi niš razmela kao i obicno :cookie: .......ta pomenuta tekma nema veze sa vasom tekmom koju planirate za sledeci vikenad :skijanje:
Ofkors wini, nasa komunikacija i razumevanje su negde tamo..... u zemlji snova....
Ne zanima me, ovde ljudi zele da igraju, ako sto i ti zelis... i to nije lepo.. u ostalom
Onda otvoris temu, Wini pu tema za igracice fuzbala, koje ona bira.... a ne ovde...
a ne da se dogovaras sa nekom svojom "ekipom".. :roll:
Korisnikov avatar
By Azdaja

ne drndaj crnu devojcicu... jel onda drndas i mene!

ako vec ne zelis da igras na sledecoj, zasto moras stalno puvati u prazno?!

upristoji se, pa lepo pitaj sta misle o toj i toj ideji...a jebO ga, nije tesko biti fin...
Korisnikov avatar
By elektron84
Auuuuu...

Prosto nemam reci...

Neki se prave ludi...jaaaako!

Ja se povlacim sa terena, tako da ocekujem da ce 4. utakmica biti bez problema organizovana.

Romanticarke, navijacu za vas svim srcem :kingkong:
Korisnikov avatar
By Winter
azdaha i crna deovjcica prave pometnju......pitanje sam postavila jasno.....jel ekipa koja pobedjuje (ponavljam seeeee) ima petlje igrati fudbal protiv druge neke ekipe...a ne stalno i samo protiv one koju uvek dobije....toliko o tome :novine:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da, mi smo prohujalo sa vihorom :blenta:

mozda crna devojcica i ja sastavimo new tim dogodine :eureka:

wini pu, aj budi malo najs...cisto da mi se ne pojavljuje tahikardija svaki x kad vidim tvoj post :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady

azdaha i crna deovjcica prave pometnju......pitanje sam postavila jasno.....jel ekipa koja pobedjuje (ponavljam seeeee) ima petlje igrati fudbal protiv druge neke ekipe...a ne stalno i samo protiv one koju uvek dobije....toliko o tome :novine:
Wini pu, ti si samoj sebi pometnja, a i drugima... i napravila si priznajem veliku u ovoj temi... komentara nemam, vise....
Ti na ovoj temi, ladno izbacujes zivotinje.... ja i dalje ne verujem....
Korisnikov avatar
By Winter

ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete.... :ninja:

da li ja igde pominjem drugu ekipu i njihovo izbacivanje.....i da li uopste pominjem vreme te neke evenutalne tekme....a?...e pa vi koji ne umete da citate, nije to moj problem i nema nike veze sa menom.....:dj:
Korisnikov avatar
By Blady

ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete.... :ninja:

da li ja igde pominjem drugu ekipu i njihovo izbacivanje.....i da li uopste pominjem vreme te neke evenutalne tekme....a?...e pa vi koji ne umete da citate, nije to moj problem i nema nike veze sa menom..... :dj:
Pa bas to, ne pominjes.... ej Wini teraj se.. pre si mogla da mi skaces po zivcima, sada ti to nonsalantno kazem... ako imas neku tajnu utakmicu, slobodno, postoji u2u, ili kao sto rekoh, vinijev fuzbal tema... i tamo lepo seruckaj....
By Dee
Polako zene... wini samo ima zelju da oseti kako je to kada te preoru Nezni romantici. Ja ne vidim da tu ima ista lose... :P :)
To ni na koji nacin ne znaci iskljucivanje tima zivotinja, niti ugrozavanje tempa odigravanja dosadasnjih utakmica...
Kao sto rekoh, razgovaracu sa clanovima tima pa cemo zajednicki doneti odluku da li prihvatamo izazov... :D
By Çâðê_DUP
jeb'te se svi redom da vam ja kazhem!

preuzimam odgovornost da sa shmi organizujem ovaj poslednji novogodishnji fudbal-jer smo se vec neshto dogovarale na fejsetu, zli jezici i naopachke mozgovi:oklagija: li vam sunce!

dakle ko zheli da igra fudbal neka se zapljune ovde ispod mene, sve ostale postove necu ni da chitam, dakle ko hoce da igra nek napishe PLJUC!
Korisnikov avatar
By Winter
crna devojcice ne krsi pravilnik i ne psuj, mogla bi da dobijes opomenu :kisa:
By Çâðê_DUP
btw winter mogu ja da sastavim ekipu da preore ceo ovaj forum od mushkih do zhenskih pa me bash boli guzica, this is foruuuuuuuuuuuuuum football league!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Alter, racunaj na mene. Ne samo sto se tice igre 27.-og, vec i ukoliko treba bilo kakva pomoc oko organizacije tebi i shmi. Prilicno sam besposlena narednih par dana.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by ALTER_EGO

btw winter mogu ja da sastavim ekipu da preore ceo ovaj forum od mushkih do zhenskih pa me bash boli guzica, this is foruuuuuuuuuuuuuum football league!

pa bas to pametnice.... ''foruuuuuuuuuuuuuum football league'' znaci da ima jos timova.....a ne samo ta dva.....i jedan vas je tim zvao da igrate, ako smete.....ali ocito ne smete
:odrasti:
By Dee
Drage moje zene, zbog nemilih postova i nerazumevanja, tvrdoglavosti i katastrofalnih egoa, iskljucujem se iz bilo koje dalje price... Iscekujem samo obavestenje, kada i gde treba da se pojavim 27.12.
Pozdrav svima...
By Çâðê_DUP
Originally posted by jovanabeograd

Alter, racunaj na mene. Ne samo sto se tice igre 27.-og, vec i ukoliko treba bilo kakva pomoc oko organizacije tebi i shmi. Prilicno sam besposlena narednih par dana.
fala gospodichna verovatno ce i trebati, jer sam ja na poslu po ceo bogovetni dan, a kontam da je i shmi nesh zauzeta,jedino shto bi mogla sad u ovom momentu je da pogledash josh neki balon gde ima grejanja, pa da zovemo, ja u Pankchesteru mogu da zakazhem balon gde nije ladno uopce, samo je pitanje da li vas zanima da se cimate do ovde, mislim nije to na kraj sveta-a Blejograd nam je svima tu...
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!